Ιστορία φρίκης στο ΚΟΒΕΝΤΡΙ: Κρατούσαν αιχμάλωτη 14χρονη και την ανάγκαζαν να κάνει σ@ξ με αγνώστους

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Σύμφωνα με τον Βρετανικό Independent, η έφηβη κρατήθηκε αιχμάλωτη για πέντε ημέρες από τρεις άντρες -τον 21χρονο Τζέικ Κέρνς, τον
20χρονο Μπράντον Σάρπλς και τον 21χρονο Τζακ Μακίναλι- οι οποίοι και την εξανάγκαζαν να κάνει σεξ με άγνωστους άντρες.

Οπως έγινε γνωστό, οι τρεις δράστες κρατούσαν την έφηβη ναρκωμένη για να μην μπορεί να αντιδράσει και, όπως αποκαλύφθηκε, την υποχρέωσαν να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις τουλάχιστον 20 αντρών.


Η έφηβη διασώθηκε από αστυνομικούς, που την είδαν να βγαίνει από το παράθυρο του μπάνιου στο χώρο όπου κρατείτο, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο χώρο και συνέλαβαν τους τρεις άντρες.


O Τζακ Μακίναλι (πάνω αριστερά), o Tζέικ Κέρνς (δεξιά) και ο Μπράντον Σάρπλς (κάτω αριστερά) / Φωτογραφία: West Midlands Police

Ετσι και αλλιώς, οι αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της, καθώς είχε εξαφανιστεί από σπίτι συγγενικού της προσώπου.

Και οι τρεις δράστες κρίθηκαν ένοχοι για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου. Κατά τη διάρκεια της δίκης αποκαλύφθηκε ότι οι τρεις άντρες είχαν βγάλει φωτογραφίες της 14χρονης και τις είχαν αναρτήσει σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, λέγοντας ψέματα για την ηλικία της.

«Και οι τρεις αυτοί άντρες είχαν ανάμειξη στην σοκαριστική σεξουαλική εκμετάλλευση αυτού του κοριτσιού» είπε ο ντετέκτιβ Τζον Μπέικερ, και συμπλήρωσε: «Τώρα που κρίθηκαν ένοχοι, θα πρέπει να περιμένουν ότι οι ποινές φυλάκισής τους θα είναι μακρές».
Η οργάνωση προστασίας παιδιών NSPCC μίλησε για την «απίστευτη γενναιότητα» της 14χρονης. «Αυτά τα αρπακτικά έβαλαν στο στόχαστρο ένα ευάλωτο κορίτσι και την ανάγκασαν να υποστεί απίστευτη κακοποίηση στα χέρια αρκετών αντρών» ανέφερε εκπρόσωπος της οργάνωσης, και συνέχισε: «Η 14χρονη έχει δείξει απίστευτη γενναιότητα λέγοντας την ιστορία της και τώρα είναι ζωτικής σημασίας να λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται, καθώς επιχειρεί να αναρρώσει από αυτές τις φρικιαστικές εμπειρίες». Οι ποινές φυλάκισης των τριών αντρών αναμένεται να ανακοινωθούν τον Ιανουάριο του 2018.      πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template