ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ- 19...Ρεσιτάλ από τους Βασίλη Χήτο και Νίκο Ευαγγελάτο

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ρεσιτάλ από τους Βασίλη Χήτο και Νίκο Ευαγγελάτο στο ρεπορτάζ για την σύλληψη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ της 19χρονης Ειρήνης
Μελισσαροπούλου από την Μυτιλήνη η οποία το τελευταίο διάστημα ζούσε στη Καλαμάτα. Ο ένας έκοβε, ο άλλος έραβε.

Σχεδόν ραγισμένη ακουγόταν η φωνή του Νίκου Ευαγγελάτου καθώς περιέγραφε την περιπέτεια του 19χρονου κοριτσιού και το δράμα της οικογένειας.

Ο Βασίλης Χήτος παράλληλα χρησιμοποιώντας το υπερηχητικό iPad επικοινωνούσε διαρκώς με τις αρχές του Χονγκ Κονγκ αλλά και πράκτορες της DEA που είναι πηγές του προσπαθώντας να εντοπίσει τον εγκέφαλο της Μαφίας που την έμπλεξε στα ναρκωτικά.



Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως στην Καλαμάτα το κορίτσι είχε τρακάρει με περιπολικό της Αστυνομίας χωρίς ο Βασίλης Χήτος να δώσει σ΄αυτό το σημείο περισσότερες λεπτομέρειες.

Πρέπει να είσαι πολύ άτυχος για να τρακάρεις με περιπολικό της Αστυνομίας κι αν σου συμβεί πως ξεμπλέκεις;


Δεν μας διευκρίνησε ο Βασίλης ποιος πλήρωσε τη ζημιά που προκάλεσε στο περιπολικό της Αστυνομίας η Ειρήνη. Ήταν ασφαλισμένο το αυτοκίνητο που οδηγούσε; Γνώριζε ο πατέρας της για το Τροχαίο; Πως είναι δυνατόν ένα κορίτσι που όπως λένε οι πληροφορίες είχε μια σχέση με στρατιωτικό στην Μυτιλήνη να βρεθεί μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών και να συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ;

Προφανώς οι ελληνικές αρχές αυτή τη στιγμή ξεσκονίζουν τα πρόσωπα που σχετίζονταν με το κορίτσι. 


Πάντως δεν αποκλείεται στην υπόθεση, λόγω του νεαρού της ηλικίας του κοριτσιού, να εμπλακεί το ελληνικό υπ. Εξωτερικών, ακόμη και το Μέγαρο Μαξίμου και να ζητήσουν την έκδοση της κοπέλας ώστε να δικαστεί στην Ελλάδα.


Ο Αλέξης, λόγω Cosco, είναι και φίλος του Κινάζου πρωθυπουργού στην κυριαρχία του οποίου βρίσκεται το Χονγκ Κονγκ.

Η Ειρήνη από τη Καλαμάτα όπου είχε πάει για να βρει ΙΕΚ να σπουδάσει (όπως είπε στους γονείς της), βρέθηκε στην Αιθιοπία και από εκεί στο Χονγκ Κονγκ όπου συνελήφθη γιατί είχε στην κατοχή της 2,5 κιλά κοκαΐνη.

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει ο εφιάλτης η 19χρονη κοπέλα έγραφε στο fb: «Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη. Όχι γιατί όλα γύρω μου είναι καλά, @ρχ@δ@ είναι. Επιλέγω την ευτυχία γιατί η ζωή διάολε είναι πολύ μικρή για να χωρέσει η μιζέρια» έγραφε η φωτογραφία που είχε «ανεβάσει».

Ο πατέρας της είναι αστυνομικός και σύμφωνα με το lesvosnews γνωστός στο νησί και ένας άνθρωπος που όλοι μιλούν για την εντιμότητά του. Ο ίδιος φέρεται να είναι συντετριμμένος.



Σύμφωνα με το lesvosnews όσοι γνωρίζουν το 19χρονο μοντέλο, μιλούν για ένα πολύ ήσυχο κορίτσι. Για την κόρη ενός από τους συνεπείς και έντιμους αστυνομικούς της Λέσβου. Η οικογένεια της νεαρής Ελληνίδας είναι συγκλονισμένη από τη σύλληψή της. Και μάλιστα με τόσο μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης. Ο πατέρας της πιστεύει ότι μαφιόζοι που κάνουν εμπόριο ναρκωτικών, ενέπλεξαν την κόρη του. Πιστεύει πως ίσως να εκμεταλλεύθηκαν το όνειρο της 19χρονης κόρης του να γίνει μοντέλο. Η οικογένειά της πιστεύει πως ίσως η νεαρή γυναίκα να μην ήξερε ότι ο καφέ φάκελος περιείχε κοκαΐνη.


Συγγενής της 19χρονης, μιλώντας στην εκπομπή «Τατιάνα Live» στο κανάλι «Ε», έκανε λόγο για μια κοπέλα που ήταν ήσυχη, δεν έβγαινε δεν έπινε, και που ήταν κλειστή. Ωστόσο όπως σημείωσε τον τελευταίο χρόνο είχε αλλάξει η συμπεριφορά της και ήταν πιο περίεργη, πιο επιθετική.

«Είχε μια περίεργη συμπεριφορά. Δε μιλούσε δεν κάναμε τον χαβαλέ μας έτσι όπως ήταν, δεν σήκωνε τηλέφωνα».


«Γράφουν ελληνίδα μοντέλο και παθαίνω σοκ. Είχα πάθει σοκ, λέω δεν είναι αυτή. Μετά τη γνώρισα από το ύψος της. Μετά με παίρνουν τηλέφωνο και και άρχισαν να μου λένε τι έγινε. Εγώ δεν ήξερα ότι ήταν στην Κίνα. Ήταν στην Καλαμάτα»
Η συγγενής της κοπέλας σημείωσε επίσης πως δεν έκανε χρήση ναρκωτικών, τουλάχιστον απ΄’ όσο ήξερε. Όπως είπε κάπνιζε απλά κανονικά τσιγάρα. Γι αυτό και γι αυτήν ήταν ένα ακόμα σοκ όταν είδε να είναι μπλεγμένη σε τέτοιο κύκλωμα

Η ίδια πιστεύει ότι κάποιος την έμπλεξε, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της

«Την παραμύθιασαν, το πιο απλό πράγμα. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να παραμυθιάσουν κάποιον, ειδικά ένα κορίτσι 19 χρονών»



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template