ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ Πιο αθώος και από κρίνο ο Γιώργης Κουρής και το Alter

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Επιτέλους ο Γιώργης ο Κουρής είναι ελεύθερος και με τη βούλα της δικαιοσύνης επί πρωθυπουργίας του τρισμέγιστου Αλέξη Τσίπρα.
H είδηση που δικαιώνει τον ένοπλο σύντροφο Γιώργο Κουρή και του επιτρέπει να εισέλθει αν θέλει στο μετοχικό σχήμα του Mega πιο λευκός και πιο αθώος από κρίνο: 

Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών οι Γιώργος και Ανδρέας Κουρής για το αδίκημα της μη απόδοσης παρακρατούμενου Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (Φ.Μ.Υ.) του τηλεοπτικού σταθμού ALTER.
Αναλυτικότερα, το Δελτίο Τύπου των πληρεξουσίων δικηγόρων τους Θέμη Σοφού και Μιχάλη Δημητρακόπουλου αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Μετά από μία μακρά ακροαματική διαδικασία ενός έτους, αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών οι Γεώργιος και Ανδρέας Κουρής για το αδίκημα της μη απόδοσης παρακρατούμενου Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (Φ.Μ.Υ.) του τηλεοπτικού σταθμού «Άλτερ».

Οι δυο επιχειρηματίες, ως μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. της εισηγμένης στο Χ.Α.Α. εταιρίας του τηλεοπτικού σταθμού, κατηγορούνταν για ηθική αυτουργία στο αδίκημα της μη απόδοσης Φ.Μ.Υ., πείθοντας δήθεν τον τότε Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του καναλιού Κωνσταντίνο Γιαννίκο να μην καταβάλει το φόρο που αφορούσε στη διαχειριστική περίοδο από 01.02.2011 έως 30.09.2011.

Iδού τι έγραφε λίγες μέρες πριν το Κουρδιστό Πορτοκάλι για τον ένοπλο σύντροφο και αγωνιστή της δημοσιογραφίας και της δημοκρατίας Γιώργο Κουρή>




Ο Γιώργης ο Κουρής κράτησε όρθια την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ μέσα από τα πύρινα άρθρα της ΑΥΓΗΣ του Ταύρου κατά της διαπλοκής και των ολιγαρχών με τους οποίους στο μεταξύ είναι με όλους κολλητός ο Γιώργης ο μάγκας, ο τροπαιούχος.

Εχοντας στο πλευρό του τούς ένοπλους συντρόφους Γιώργο Τσιρογιάννη και Λάμπρο Παπαγεωργίου σήκωσαν ψηλά τα λάβαρα του αγώνα και δάκρυζαν από συγκίνηση καθώς έβλεπαν τον Αλέξη να περνάει με F-16 το κατώφλι του Λευκού Οίκου.
Γράφει ο Ιan Ford

Πιο σκληρός από τον Τσαρλς Μπρόνσον, εμφορούμενος από τα ιδεώδη της αριστεράς, ο θρυλικός εκδότης ξεπέρασε ακόμη και τους Λάκη Λαζόπουλο, Κατερίνα Ακριβοπούλου και Νίκο Χατζηνικολάου στην προπαγάνδα υπέρ του Χάρι Πότερ Αλεξ στον οποίο τελικά υποκλίθηκε ο πλανήτης μέσα από το υβριδικό μοντέλο εξόδου της χώρας από τα Μνημόνια.



Πρόκειται για μια παλικαρίσια νίκη ενός ηρωικού εκδότη που έχει τον τρόπο του να μπαίνει με όλους σχεδόν τους πρωθυπουργούς από τις μπουκαπόρτες στο Μέγαρο Μαξίμου. 
Mπροστά στην αρθρογραφία του Γιώργη του Κουρή, δεν πιάνουν μία τα άρθρα του Θοδωρή Μιχόπουλου και του Θανάση Καρτερού. Με τέτοια υποστήριξη ο Αλέξης θα πρέπει να διαγράψει αυτοστιγμή όλα τα δάνεια που χρωστάει ο Γιώργης ο Κουρής, ο Μάκης ο Κουρής, ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Ανδρέας Χ2.

Επίσης καλό θα ήτο για τον Σύριζα και τον Πάκη να αναλάβει εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος θα κάνει τις ανακοινώσεις από την Πολιτεία για να την σπάσει στην Μαρία Σπυράκη που από τις Βρυξέλλες παριστάνει την εκπρόσωπο της ΝΔ.

(Με τι άθλια κόμματα έχουμε μπλέξει;)

Δεν είναι δυνατόν το Μαξίμου να διαγράφει τα θαλασσοδάνεια του Μπόμπολα (θα τα πληρώσει ο Μήτσος ο Φούντας από την Δραπετσώνα) και να κρατάει δεμένο χειροπόδαρα τον Γιώργη τον Κουρή για ένα παλιοθασσοδάνειο που θάλεγε και ο συγχωρεμένος ο Γιαννόπουλος. Δείτε τους αγώνες του Γιώργη κατά των Μητσοτάκηδων. Ο Κουρής ήξερε ότι μια μέρα θα ερχόταν ο Αλέξης, το πριγκιπόπουλο της Αριστεράς, να κυβερνήσει τη χώρα και σαν έτοιμος από καιρό περιμένει επιτέλους δικαίωση.






Οτι πιο SEXY στην πολιτικομηντιακή ζωή του τόπου: O Γιώργος Κουρής συνεταίρος με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη! Η Kontranews αποκαλύπτει σήμερα μία από τις πιο συναρπαστικές, τις πιο απόκρυφες και στο τέλος-τέλος τις “πιο sexy” υποθέσεις που σημάδεψαν τις πολιτικές εξελίξεις στην χρεοκοπημένη Κολομβία των Βαλκανίων. Την αποκάλυψη κάνει ο ένας εκ των δύο συνεταίρων ο εκδότης Γιώργος Κουρής με τα εξής “χτυπήματα” στην πρώτη σελίδα της Kontranews:Η Ατιμία του μπαμπά Μητσοτάκη στον Γιώργο Κουρή_Mια συγκλονιστική Ιστορία που δείχνει πολλά



O Kώστας Μητσοτακης και ο Γιώργος Κουρης ήταν συνέταιροι 50-50 στην εταιρεια «PRESS HELLAS A.E.», το 1974. Το κτιριο, στον Ταυρο, Δημητρος 37, το θεμελιωσε ο Παυλος Μπακογιαννης, σφαζοντας τον κοκορα στην αριστερη κατω γωνια του οικοπεδου, και τον κοκορα τον εφαγε ο εργολαβος Γιαννης Σταυρακοπουλος. Οταν τελειωσε το εργο, ο Μητσοτακης ζητησε να παρει και μαλιστα τζαμπα, την πλειοψηφια. Ο Κουρης για να μην χασει την περιουσια του, το αρνηθηκε και επαιξε κορονα – γραμματα την πλειοψηφια του εργοστασιου. Ο Κουρης κερδισε, ο Μητσοτακης εχασε, αλλα πηρε 19.000.000 που του τα πηγε στο σπιτι του ο Αρεοπαγιτης Αντωνης Κοζυρης. Μολις εγινε υπουργος Συντονισμου του Καραμανλη, εδωσε εντολη στο διοικητη της Ιονικης, Μιχαλη Βρανοπουλο, να κλείσουν τους φακελους του Κουρη, για να του φανε το εργοστασιο. Έτσι, χωρίς να το καταλαβει ο Κωνσταντινος Μητσοτακης δημιουργησε τον «Αυριανισμο», που ξεσκεπασε ολους τους φαυλους και κλεφτες πολιτικους και οικονομικους παραγοντες. Εκανε τον Ανδρεα 2 φορες Πρωθυπουργο. γκρέμισε τον Καραμανλη απο Προεδρο της Δημοκρατιας και τελικά γλίτωσε τον Ανδρεα απο τη φυλακή, που τον οδηγούσε ολοταχώς ο Μητσοτακης



ΣΤΙΣ αρχές του 1973 ο Γιώργος Κουρής και ο αείμνηστος Πάνος Κόκκας, εκδότης της «Ελευθερίας» που είχε κλείσει στην περίοδο της χούντας και ζούσε στο Παρίσι, κατάλαβε ότι πλησίαζε το τέλος της Δικτατορίας και συμφώνησε με τον Γιώργο Κουρή να φτιάξουν ένα μεγάλο και σύγχρονο εργοστάσιο στον Ταύρο για να ξαναβγεί η «Ελευθερία», μόλις θα έπεφτε η χούντα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ο Πάνος Κόκκας, πέθανε ξαφνικά από καρκίνο και τότε ο Κώστας Μητσοτάκης, που μέχρι εκείνη την ώρα παρέμενε στην ευρεία Δημοκρατική Παράταξη, πρότεινε στον Γιώργο Κουρή να μπει στη θέση του αποθανόντος και να προχωρήσουν μαζί το σχέδιο του Πάνου Κόκκα, για τη δημιουργία σύγχρονου τυπογραφείου, με μεγάλο κυλινδρικό ταχυπιεστήριο και ηλεκτρονικές λινοτυπικές μηχανές.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, με το συμφωνητικό που υπεγράφη το 1974, αναλάμβανε την ευθύνη να βάλει, 21 εκατομμύρια δραχμές, όσα είχε βάλει ο Γ. Κουρής και ο Μητσοτάκης έγινε πλέον συνέταιρος και μπήκε επίσης στη μεγάλη πρωτοποριακή εταιρεία, που ασχολείτο με τα καρμπονιζέ έντυπα, «Γ. Κουρής Α.Ε. Καρμποτεχνική».

Η ΝΕΑ εταιρεία ονομάστηκε «PRESS HELLAS» και οι μέτοχοι ήταν δύο,
Γ. Κουρής και Κ. Μητσοτάκης, με 50-50%. Πρόεδρο ο Μητσοτάκης έβαλε τον Στέλιο Κνυθάκη, που ήταν στενός φίλος του και συγχρόνως Πρόεδρος της εταιρείας Πετρελαίων «Γ. Μαμιδάκης», και αντιπρόεδρος μπήκε ο Παύλος Μπακογιάννης.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ βρήκε οικόπεδο στον Ταύρο Δήμητρας 37, και άρχισε να κτίζει το εργοστάσιο. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το κτίσιμο ξεκίνησε, με τον κόκορα που έσφαξε στην αριστερή κάτω γωνία του οικοπέδου ο γαμπρός του Μητσοτάκη, Παύλος Μπακογιάννης, και τον έφαγε κατά τα ειωθότα ο εργολάβος Γιάννης Σταυρακόπουλος!



Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ πήγαινε άψογα, ο Κουρής ασχολούνταν με όλα, τα κτίρια, τα μηχανήματα, τους εργάτες και τους εργολάβους και όταν τελικά το κτίριο τέλειωσε, ένα μεσημέρι με κάλεσε ο Μητσοτάκης στο μυστικό – προσωπικό γραφείο, που διατηρούσε μέσα στην εταιρεία «Γ. Μαμιδάκης», στην οδό Πανεπιστημίου και Εμμ. Μπενάκη, στον 3ο όροφο και μου είπε: «Γιώργο, τώρα που τελειώσαμε το κτίριο και τα πιεστήρια λειτουργούν άψογα, θα πάμε να βγάλουμε εφημερίδα, αλλά εγώ θέλω από το ποσοστό σου να μου δώσεις το 1%, για να έχω εγώ την πλειοψηφία»!

-ΕΜΕΙΝΑ άναυδος γιατί δεν φανταζόμουν ποτέ ότι ο Μητσοτάκης θα έβαζε στόχο να μου φάει την περιουσία που είχα φτιάξει, με τη συμμετοχή του Μητσοτάκη βεβαίως, ο οποίος όμως ποτέ δεν έβαλε τα 21 εκατομμύρια που είχαμε συμφωνήσει, αλλά μόνο 19 εκατομμύρια, γιατί όλο μου έλεγε πως δεν είχε χρήματα…

-ΑΚΟΥ να δεις Κώστα, του λέω, αν καθίσεις εσύ να κάνεις τον τυπογράφο και το δημοσιογράφο, επειδή σε εκτιμώ, να σου δώσω και 5% από το μερίδιό μου, αλλά να σου δώσω την πλειοψηφία για να έρθει ο Μπακογιάννης με το φίλο του, τον λινοτύπη, Λαλάκη να κάνουν κουμάντο στο μαγαζί που έχω φτιάξει εγώ, δεν στο δίνω!..

-Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ τα ΄χασε από την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ που προέβαλλα, αλλά σκληρός και ψυχρός όπως υπήρξε σε όλη του τη ζωή μου λέει:

-ΑΚΟΥ να δεις Γιώργο, τότε θα σου κάνω μια άλλη πρόταση: Θα μου δώσεις τα 19 εκατομμύρια που έχω βάλει στην εταιρεία και θα φύγω χωρίς υπεραξίες, αλλά πρέπει να μου τα δώσεις μέσα σε δύο μήνες(!), αν δεν μου τα δώσεις θα χάσεις το 1% και θα έχω εγώ το 51% και εσύ το 49%!!!

ΤΑ ΕΧΑΣΑ κυριολεκτικά μπροστά σε αυτόν τον απρόκλητο ΕΚΒΙΑΣΜΟ, αλλά εγώ επειδή είμαι ΡΙΣΚΑΔΟΡΟΣ, πάντοτε μου άρεσε το ΡΙΣΚΟ και επειδή σκέφθηκα ότι βάζοντας υποθήκη το 50%, που ήταν το μερίδιό μου, το οποίον είχε γίνει χωρίς κανένα δανεισμό, θα μπορούσα να έπαιρναν ένα δάνειο 19 εκατομμυρίων από την τράπεζα, να τα έδινα στο συνέταιρό μου και να έμενε το εκπληκτικό εργοστάσιο που με το μυαλό και τα χεράκια μου είχα κτίσει, ολόκληρο δικό μου!..

-ΔΕΝ μου αρέσει ο εκβιασμός Κώστα του είπα, αλλά εντάξει, επειδή δεν θέλω να μαλώσω μαζί σου, συμφωνώ με την πρότασή σου
.

-Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ τότε μπροστά στα έκπληκτα μάτια μου, βγάζει ένα χαρτί διπλωμένο από την εσωτερική αριστερή τσέπη του σακακιού του – είδες ψηλέ τι λεπτομέρειες θυμάμαι – και μου λέει υπόγραψέ το. Και εγώ, ο βλάκας, πιάνω και βάζω φαρδιά – πλατιά την υπογραφή μου! Τα είχε όλα έτοιμα ο… μπαγάσας!

-ΕΝΤΑΞΕΙ Γιωργάκη μου λέει. Έχεις τώρα δύο μήνες καιρό να μου δώσεις τα 19 εκατομμύρια και να φύγω, χωρίς υπεραξίες ή διαφορετικά θα μου δώσεις το 1% και να μείνεις μαζί μου με 49%…

-ΣΥΜΦΩΝΟΙ του λέω. Τώρα όμως δώσε του το 50% των δικών μου μετοχών, το μερίδιό μου. Γιατί ο πανούργος Μητσοτάκης κρατούσε στα χέρια του το 100 τοις εκατό των μετοχών. Σε όλη μου τη ζωή όπως βλέπετε, φίλοι αναγνώστες, υπήρξα αφελής στις μπίζνες…

-Α, μου απαντάει ο ψηλός. Τις μετοχές θα τις πάρεις, ΟΛΕΣ μαζί, αφού μου φέρεις πρώτα τα 19 εκατομμύρια που συμφωνήσαμε…


-ΚΟΝΤΕΨΑ να μείνω από το ΝΕΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ, που ματαίωνε τα σχέδιά μου να βάλω υποθήκη το 50% των μετοχών μου, να πάρω 19 εκατομμύρια να τα δώσω στον Μητσοτάκη και να μου μείνει μετά, δικό μου, ολόκληρο το εργοστάσιο.



ΕΦΥΓΑ εξοργισμένος από το γραφείο του γιατί άλλος ένας σοβαρός υποτίθεται άνθρωπος, και… φίλος μου, προσπαθούσε θα με εξαπατήσει.
ΕΠΙ 35 μέρες έτρεχα σαν άλογο για να βρω τα 19 εκατομμύρια, δεν έτρωγα και δεν κοιμόμουν, από την αγωνία και το πείσμα μου για να βρω αυτά τα λεφτά.
ΚΑΙ όταν επιτέλους τα βρήκα, τα πήρα από την Ιονική Τράπεζα, βάζοντας υποθήκη ό,τι είχα φτιάξει στη ζωή μου, τα δίνω στον πεθερό μου, τον ενεργεία τότε Αρεοπαγίτη Αντώνη Κοζύρη και του πάει τα 19 εκατομμύρια δραχμές στο σπίτι του Μητσοτάκη – δεν τα πήγα εγώ πρώτον γιατί φοβήθηκα μην μου στήσει καμία νέα παγίδα και δεύτερον για να έχω ένα έντιμο και αξιόπιστο, ανώτατο δικαστή για μάρτυρα!..

ΑΞΙΖΕΙ να σημειωθεί ότι ο καημένος ο πεθερός μου, όλη νύκτα δεν έκλεισε μάτι, γιατί κρατούσε το τεράστιο αυτό ποσό, για ένα δικαστή, όλη νύκτα στην αγκαλιά του, μην του το έκλεβαν!..

ΠΗΡΑ λοιπόν εγώ ολόκληρο το εργοστάσιο, δικό μου και άρχισα να σχεδιάζω την αξιοποίησή του για την έκδοση εφημερίδας.

ΤΗΝ επόμενη βδομάδα, που εν τω μεταξύ ο Μητσοτάκης είχε γίνει υπουργός Συντονισμού στην κυβέρνηση Κ. Καραμανλή, με υπουργό Οικονομικών τον Αθαν. Κανελλόπουλο – τους είχε μαζέψει και τους δύο ο Καραμανλής γιατί χρειαζόταν τις ψήφους τους για να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πήγα στην Ιονική τράπεζα που μου είχε δώσει τα 19 εκατομμύρια για να αγοράσω ολόκληρη την επιχείρηση, και ζήτησα να μου δώσουν ένα εκατομμύριο δραχμές για να λειτουργήσει το μεγαλύτερο εργοστάσιο Τυπογραφείο στο χώρο, το πρώτο που μπορούσε να βγάλει εφημερίδα σε μικρό σχήμα γιατί είχε cut off 0,58 εκ. δηλαδή τύπωνε εφημερίδες με τρεις πόντους μικρότερο χαρτί από ό,τι τύπωναν όλα τα άλλα πιεστήρια της χώρας. Επρόκειτο δηλαδή για φοβερή οικονομία.
ΚΑΙ ξέρετε ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ; Δεν σου δίνουμε δεκάρα!.. Και θα σου κλείσουμε και το φάκελο!

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, είχε πάλι κάνει το θαύμα του.

ΑΛΛΑ αυτό και άλλα πολλά για τη συμπεριφορά του Μητσοτάκη, θα σας τα αποκαλύψουμε αύριο.



ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η «ΑΥΡΙΑΝΗ», στο μυαλό και στη σκέψη μου, η οποία όταν εξεδόθη με τους αγώνες και τις θυσίες της γκρέμισε την αμαρτωλή και προδοτική δεξιά από την εξουσία, και κυνήγησε με πάθος όλους τους κλέφτες του Δημόσιου χρήματος και τους ψεύτες, φαύλους και απατεώνες πολιτικούς.

Η «ΑΥΡΙΑΝΗ» στήριζε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου στις καλές του, για το λαό μέρες, τον στήριζε με απόλυτη ανιδιοτέλεια, τον βοήθησε να γίνει 2 φορές Πρωθυπουργός και τον γλίτωσε από τη φυλακή, όταν πήγε να τον κλείσει μέσα ο Μητσοτάκης.

ΑΥΤΟΥΣ τους ΕΝΤΙΜΟΥΣ αγώνες της «Αυριανής», που κάποια στιγμή έκανε το λάθος και συνδέθηκε με το ΠΑΣΟΚ λίγο περισσότερο από το κανονικό, την περίοδο μάλιστα που είχε ξεκινήσει η πτώση του και κάποιοι ΠΑΣΟΚοι το είχαν ρίξει στο κλέψιμο κάτω από τα μάτια μας, κυρίως την εποχή του Σημίτη, όλοι οι απατεώνες και κλέφτες πολιτικοί μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοεργολάβοι, τους αγώνες αυτούς τους ονόμασαν… «Αυριανισμό»!.. Προσπάθησαν δηλαδή ανεπιτυχώς βέβαια να δυσφημίσουν τον ωραιότερο και εντιμότερο αγώνα μιας μικρής αλλά μαχητικής και ανεξάρτητης εφημερίδας, στη μάχη της εναντίον της ΡΕΜΟΥΛΑΣ, η οποία τελικά οδήγησε τη χώρα στο σημερινό κατάντημα.












Στις 13 Ιουλίου 2016 ο ένοπλος σύντροφος Γιώργος Κουρής με αφορμή το κλείσιμο του Mega περνούσε γεννεές 14 τους Αθανασούλη, Βαλσαμίδη και Γιαννίκο.

Ιδού ολόκληρο το άρθρο στην Kontranews>



Άκλαυτο, προδομένο και παραδομένο, με ψηλά τα χέρια οδηγείται στο κλείσιμο το MEGA

ΟΤΑΝ άρχισαν τα προβλήματα στο ALTER, εξαιτίας της ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ των οικονομικών του καναλιού, από τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Θ. Αθανασούλη, Λαμόγιο Νο1, Γ. Βαλσαμίδη, Λαμόγιο Νο2 και Κ. Γιαννίκο, που ΕΦΑΓΑΝ ή κατασπατάλησαν τα ΕΙΚΟΣΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμές, που τσέπωσαν από την είσοδο του καναλιού στο Χρηματιστήριο, ληστεύοντας τους επενδυτές, μαζί με τεράστια ποσά που ενθυλάκωσαν και τα έστειλαν σε λογαριασμούς τους στις Ελβετικές τράπεζες από τις εισπράξεις του ALTER οι ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ εργαζόμενοι του καναλιού, με τη βοήθεια του… ηρωϊκού ΠΑΜΕ ξεκίνησαν τις απεργίες και τις επισχέσεις, με αποτέλεσμα να μεγαλώσουν τα προβλήματα και τελικά να οδηγήσουν το κανάλι στην καταστροφή. Ενώ τα πράγματα είχαν φθάσει πλέον στο απροχώρητο η ηγεσία των τεχνικών του ALTER ζήτησε να συναντήσει τον Γιώργο Κουρή.

ΕΓΙΝΑΝ τότε 3 συναντήσεις σε ένα μικρό καφέ, Μητροπόλεως και Αιόλου και εκεί έπεισαν τον Κουρή, ότι αν έπαιρναν τα χρήματα που τους χρωστούσε το κανάλι θα σταματούσαν τις επισχέσεις και τις απεργίες, θα έπεφταν με τα μούτρα στη δουλειά, δεν θα ξαναέκαναν απεργία και θα έκαναν το ALTER πρώτο κανάλι στη χώρα!..
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ, ΠΙΟ ΕΡΓΑΤΗΣ από όλους τους εργαζόμενους στα κανάλια και τις εφημερίδες πείστηκε και σαν… κορόιδο πούλησε κοψοχρονιά μεγάλη ακίνητη περιουσία και σε περίοδο σοβαρής οικονομικής κρίσης, έβαλε ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ και εξοφλήθηκαν οι εργαζόμενοι και μάλιστα χωρίς να είναι αυτός υπεύθυνος, αφού τη διοίκηση και τη διαχείριση του καναλιού, την είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Κ. Γιαννίκος, ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια από την εισαγγελέα κ. Κυβέλου, είχε βγάλει στην Ελβετία, μαζί με τον Αθανασούλη 8,5 εκ. ευρώ που είχαν βουτήξει από τα ταμεία του ALTER.

OTAN οι εργαζόμενοι εξοφλήθηκαν, οι τράπεζες ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ να παραμείνει στη διοίκηση και διαχείριση του καναλιού ο Γιαννίκος(!), λόγω της «αγαστής συνεργασίας» που είχε με τους διαφημιστές(!) γιατί όπως μάθαμε στη συνέχεια ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ στον πρόεδρο της Marfin κ. Ανδρέα Βγενόπουλο ότι θα έφερνε 1,5 εκατομμύριο ευρώ από διαφημίσεις το μήνα, ποσό το οποίο έφθανε για να πληρώνονται κανονικά όλοι οι εργαζόμενοι…

ΘΕΛΕΤΕ να μάθετε τη συνέχεια; Μόλις λοιπόν εξοφλήθηκαν οι εργαζόμενοι, οι συνδικαλιστές τους κήρυξαν ΑΠΕΡΓΙΑ, επειδή ο Γιαννίκος καθυστέρησε ΓΙΑ ΕΦΤΑ ΜΕΡΕΣ να πληρώσει τον επόμενο μήνα 50, από τους 600 εργαζόμενους!!!
ΤΟ γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι κάποιοι από τους εργαζόμενους, για κομματικούς λόγους ή άλλους σκοπούς, είχαν ΣΤΟΧΟ να ΚΛΕΙΣΟΥΝ το ALTER, που θα μπορούσε να γίνονταν η πιο ΤΙΜΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΦΩΝΗ στη χώρα, στην πιο δύσκολη πολιτική και οικονομική περίοδο που αντιμετώπισε η φυλή μας.
ΤΟ αστείο δε της υπόθεσης είναι ότι αντί οι εργαζόμενοι να βρίζουν το μέτοχο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του καναλιού, Κ. Γιαννίκο ο οποίος τους είχε προσλάβει, τους πλήρωνε και βούλιαξε το ALTER και τους άφησε απλήρωτους άρχισαν δύο – τρεις αφελείς ή βαλτοί να βρίζουν τον Κουρή! Μέχρι εκπομπές από το ALTER έκαναν για να βρίζουν τον… ευεργέτη τους, που χωρίς να έχει υποχρέωση, πούλησε ακίνητα και έβαλε στο κανάλι 10 εκ. τη στιγμή που τώρα οι μεγαλομέτοχοι του MEGA όλοι τους πάμπλουτοι δεν βάζουν ούτε ένα φράγκο για να σωθεί το μεγάλο κανάλι.

Ο ΚΟΥΡΗΣ παρά το βρισίδι που δεχόταν συνέχισε την προσπάθειά του, για να γλιτώσει το ALTER…
ΒΡΗΚΕ ΔΥΟ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. Ένα Αγγλικό FUND την ARGO και έναν Έλληνα μεγαλοεφοπλιστή οι οποίοι ΗΤΑΝ αποφασισμένοι – υπήρχε συμφωνία – κάτω από κάποιους ΛΟΓΙΚΟΥΣ όρους, με τους εργαζόμενους να βάλουν ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, για να σωθεί ο σταθμός.
ΑΛΛΑ τότε, στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις, επενέβαιναν πότε οι συνδικαλιστές και πότε η ΕΣΗΕΑ, λες και ήταν… ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ και ΧΑΛΑΓΑΝ τις ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ που ήταν, μαζί με τα λεφτά, πάνω στο τραπέζι.
ΚΑΠΟΤΕ, όταν θα δημοσιευθούν ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες και μάθει ο κόσμος, ΠΟΙΟΙ, ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ έκλεισαν το ALTER, είμαστε σίγουροι ότι ΠΟΛΛΟΙ θα είναι αυτοί που θα ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ και για τη συμπεριφορά τους και για τις αποφάσεις τους γιατί οδήγησαν ένα μεγάλο κανάλι στο κλείσιμο και έτσι άρχισε και το ΞΕΚΙΝΗΜΑ για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ όλων των εφημερίδων και των καναλιών της χώρας, τα οποία αντί να ξεσηκώσουν το λαό εναντίον των μνημονίων και της Γερμανικής κατοχής, στήριζαν την ΕΠΕΛΑΣΗ των ξένων στη χώρα μας και τα αποτελέσματα τα βλέπετε όλοι σήμερα.

ΓΙΑΤΙ φίλοι αναγνώστες αν δεν έκλειναν το ALTER και αν όλες οι εφημερίδες και τα κανάλια της χώρας αγωνίζονταν για τα συμφέροντα του λαού και του τόπου, ούτε οι Έλληνες πολιτικοί θα τολμούσαν να υπογράψουν τις προδοτικές συμφωνίες, που υπέγραψαν και μας κατέστρεψαν, ούτε και οι ξένοι θα μπορούσαν να φερθούν τόσο ξεδιάντροπα και σκληρά απέναντι σ΄ ένα ιστορικό λαό, με στόχο να τον εξευτελίσουν και να του πάρουν τα πάντα.

ΓΙΑΤΙ τα σκεφθήκαμε όλα αυτά σήμερα; Γιατί χθες το πρωί παρακολουθώντας την εκπομπή των Καμπουράκη – Οικονομέα στο MEGA που τον τελευταίο καιρό θυμίζει… ΚΗΔΕΙΑ, σκεφθήκαμε πρώτον ότι ορισμένοι εργαζόμενοι του ALTER φέρθηκαν με ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΟ και πολύ ΥΠΟΠΤΟ τρόπο απέναντι στο κανάλι και ΒΟΗΘΗΣΑΝ με τη συμπεριφορά τους, να κλείσει και να μείνουν στο δρόμο 650 εργαζόμενοι και δεύτερον γιατί βλέπουμε τη διαφορά της συμπεριφοράς των εργαζομένων απέναντι στον Κουρή, που δεν είχε ποτέ, από το 2000 και μετά, που πούλησε το κανάλι στον Αθανασούλη, καμία απολύτως σχέση με τη διοίκηση και τη διαχείριση του ALTER, αλλά σαν ΚΟΡΟΪΔΟ, έβαλε και ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, τα οποία έχασε, σε αντίθεση με τους πάμπλουτους και αδηφάγους Μπομπολαίους, οι οποίοι πλούτισαν από τα έργα που έπαιρναν χάρις στο MEGA και τους οποίους κανέναν από τους εργαζόμενους δεν ενόχλησε ποτέ, ενώ βλέπουν ότι το κανάλι των πλουσίων πάει τρεχάτο για κλείσιμο…

ΚΑΙ το χειρότερο είναι ότι οι εργαζόμενοι δεν ενόχλησαν τα αφεντικά τους, όταν το MEGA, εδώ και πολλά χρόνια ΑΠΑΞΙΩΝΟΤΑΝ, με την πολιτική γραμμή που είχε, να στηρίζει τους ξένους τοκογλύφους δανειστές μας και τους κατακτητές της χώρας μας.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ πώς οι Μπομπολαίοι τους είχαν… ψεκάσει και γι΄ αυτό, αποσβολωμένοι οι εργαζόμενοι, σαν… φαντάσματα, πλέον τριγυρίζουν μέσα στα γραφεία του MEGA απλήρωτοι, περιμένοντας να κατεβάσει τα ρολά… για να μπουν και αυτοί στη μεγάλη στρατιά των ανέργων, έχοντας χάσει και τους μισθούς και τις αποζημιώσεις τους.


ΤΟ τέλος του MEGA το είχαμε προβλέψει αλλά κανένας τους δεν πίστευε το τσουνάμι που ερχόταν.

ΑΣ πρόσεχαν και ας αναλογιστούν και οι εργαζόμενοι και τις δικές τους ευθύνες, γιατί τόσα χρόνια άφηναν το MEGA να παραπληροφορεί τους τηλεθεατές του, για να πλουτίζουν οι Μπομπολαίοι που τώρα τους αφήνουν στο δρόμο να πεινάσουν!..

«K»    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template