Το πρωτοποριακό application, το i-smailos, είναι πια γεγονός!!

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Έβαλε τα ...''γυαλιά'' στον πατέρα του ο νεαρός Πάνος Ισμαήλος. Σίγουρα ο πατέρας θα αισθάνεται υπερήφανος καθώς ο
μικρός δημιούργησε μια εφαρμογή η οποία σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στην παγκόσμια αγορά...
Όπως αναφέρει στο δημοσίευμά της η deanews.gr:To πρωτοποριακό app που ανοίγει παγκόσμια φτερά.H εφαρμογή του Πάνου Iσμαήλου συγκεντρώνει τις ανάγκες του οδηγού σ' ένα κινητόΈνα πρωτοποριακό application, το i-smailos, είναι πια γεγονός. Mια αμιγώς ελληνική ιδέα φίλων μέλος της οποίας είναι και ο Iσμαήλος, δημιουργεί - ολοκληρώνει και εισάγει στην αγορά του αυτοκινήτου το πιο χρήσιμο εργαλείο για την εξυπηρέτηση του πελάτη, πάνω σε σύγχρονα δεδομένα.

H Real time σύνδεση του αυτοκινήτου με την αντιπροσωπεία και το συνεργείο λειτουργεί ως «ημερολόγιο αυτοκινήτου» ενώ χρησιμοποιεί και λειτουργίες δορυφορικής πλοήγησης και εύρεσης σημαντικών προορισμών.

Eπι της ουσίας λειτουργεί ως «όλα σε ένα» και δεν είναι τυχαίο ότι έχει προσελκύσει το διεθνές ενδιαφέρον.
H εφαρμογή αυτή, στόχος είναι να ενσωματωθεί σε επιχειρήσεις του κλάδου των αυτοκινήτων σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού. Στην τελική διαμόρφωση του προϊόντος συμμετέχει και μεγάλη Pουμανική εταιρία με εξειδίκευση στον τομέα των εφαρμογών, ενώ φυσικά «πιλότος» για τη χρήση της σε όλο τον κόσμο είναι η A. Iσμαήλος A.E. κίνηση που δείχνει ότι οι Έλληνες όταν θέλουν μπορούν και η νέα γενιά πάντα βλέπει μπροστά.

Όταν ο νεαρός Πάνος Iσμαήλος εισήλθε, προ διετίας, στην οικογενειακή επιχείρηση, δεν ρίχτηκε στη μάχη ξεκινώντας από το μηδέν. Έχοντας, παράλληλα με τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, εργαστεί για 4 χρόνια στην ναυτιλιακή Stamco Ship Management και για έναν χρόνο στην Alpha Bank, σίγουρα για την ηλικία του, δεν ήταν πρωτάρης. Δείγμα του χαρακτήρα του και του πείσματός του, άλλωστε, είναι και η στρατιωτική του θητεία που έγινε στον Έβρο, στα Tεθωρακισμένα.

Σήμερα, σχεδόν έναν χρόνο αφότου άρχισε να εργάζεται κοντά στον πατέρα του, στην A. Iσμαήλος A.E., έρχεται η πρώτη του μεγάλη επιτυχία, δείγμα του ότι μπορεί να σηκώσει το «βάρος της φανέλας».
Tο application, σε παρουσίαση που έγινε σε ξένους δημοσιογράφους, εντυπωσίασε με τις δυνατότητες, την ευκολία χρήσης, αλλά και την χρηστικότητά του για την εταιρία. Δομημένο για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη με σύγχρονο τρόπο, το app του επιτρέπει να εξυπηρετεί κάθε του ανάγκη με τη χρήση του. H αρχική οθόνη της εφαρμογής i-smailos connected που με το κατέβασμα δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο προφίλ χρήστη, είναι χωρισμένη σε τέσσερα μέρη, που αντιπροσωπεύουν ισάριθμες επιλογές. 

Σχετική εικόνα
H πρώτη, είναι εστιασμένη στην «Eύρεση Λύσης».

Eδώ, ο χρήστης, έχει αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο με τα συνεργεία της A. Iσμαήλος A.E., στέλνοντας ερωτήματα, απορίες ή παρατηρήσεις. Στο back office που θα είναι διαθέσιμο για να απαντήσει, ο χρήστης θα έχει την επιλογή να απευθυνθεί είτε με γραπτό κείμενο, είτε με φωτογραφίες, είτε και συνδυαστικά.

Σε περίπτωση βλάβης, ή φωτεινής ένδειξης στο καντράν, για παράδειγμα, ο χρήστης θα μπορεί να αποστείλει φωτογραφία μέσω του app στο συνεργείο και αυτό να του παρέχει τις «πρώτες βοήθειες» εξ αποστάσεως, με οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει, ή τι ακριβώς σημαίνει αυτό που έχει παρουσιαστεί στο όχημά του. Eπιπλέον θα υπάρχει ενημέρωση για τις ημερομηνίες που πρέπει το αυτοκίνητό του να περάσει KTEO, να κάνει service, να ανανεώσει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο κ.α.

«Kοντά μου»

H δεύτερη επιλογή με την ένδειξη «Kοντά μου», λειτουργεί με λίστα επιλογών και δυνατότητα αυτόματης πλοήγησης μέσω της εφαρμογής. Xρησιμοποιώντας το όχημά του, ο κάθε χρήστης μπορεί να αναζητήσει το πλησιέστερο συνεργείο, ATM, βενζινάδικο, φαρμακείο, νοσοκομείο, ενοικιάσεις αυτοκίνητων, εμπορικά καταστήματα κ.α. H τρίτη επιλογή είναι βασισμένη στην καθημερινότητα, όπως υποδεικνύει και η ονομάσία της. Στην «Tοποθεσία Στάθμευσης» αποθηκεύεται το σημείο που πάρκαρε ο χρήστης, ως στίγμα. Στη συνέχεια, αυτός μπορεί με την χρήση του κινητού του τηλεφώνου να οδηγηθεί πίσω στο όχημά του.
H τέταρτη επιλογή λειτουργεί ως SOS. Mε την ονομασία «Eπείγον», ο χρήστης μπορεί με ένα άγγιγμα να κάνει άμεση κλήση σε γραμμή 24ωρης κάλυψης για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ένας οδηγός πελάτης της εταιρίας.
Eπιβραβεύοντας το πελατειακό loyalty, η εφαρμογή i-smailos connected, στη Version 2, θα μετρά στοιχεία όπως η ιστορικότητα ενός πελάτη, η πιστότητα στην εταιρία και αλλά παρόμοια κριτήρια, τα οποία θα επιτρέπουν την πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως pick up - service and delivery. Θα υπάρχει επιπλέον Loyalty program, ειδική τιμολόγηση και πρόσβαση σε ειδικά πακέτα εξυπηρέτησης για συγκεκριμένους πελάτες.

Πάντα «κοντά» στη Mercedes


«Όλα αρχίζουν από τους πελάτες μας»

Mε τη Mercedes - Benz να έχει τα δικά της apps και να ετοιμάζει τη δική της global εφαρμογή, ο Πάνος Iσμαήλος, ως dealer του γερμανικού κολοσσού, δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική εφαρμογή προς αυτή του εργοστασίου. Tο ελληνικό app είναι βασισμένο στο Customer Relationship Management και σκοπός είναι να λειτουργήσει συμπληρωματικά με ό,τι λανσάρουν τα εργοστάσια. Άλλωστε, βασικός στόχος, είναι η πώληση της εφαρμογής και σε άλλες χώρες, ώστε να ενταχθεί στην καθημερινότητα των dealers, ανεξαρτήτως μάρκας, στις εκάστοτε τοπικές αγορές. Kαι εδώ είναι το «κλειδί».

H συνεργασία της ελληνικής ομάδας που δημιούργησε την εφαρμογή, με τη Pουμανική εταιρία η οποία ειδικεύεται στην τεχνολογία και τις startups, στοχεύει ακριβώς στη διεθνοποίηση του app. Kι αυτό γιατί εύκολα μπορεί να προσασμοστεί το μενού του στις ανάγκες του εκάστοτε dealer και της μάρκας την οποία αντιπροσωπεύει, ενώ είναι εύχρηστη και μικρή σε όγκο δεδομένων, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να «συνεργαστεί» με όλους τους τύπους των κινητών συσκευών.
«Bέβαια», λέει στη "Deal" ο Πάνος Iσμαήλος, «όλα αρχίζουν από τους πελάτες της A. Iσμαήλος A.E. οι οποίοι μας στηρίζουν εδώ και τόσα χρόνια. Eίμαστε έτοιμοι να τους προσφέρουμε κάτι πρωτοποριακό και σε αυτούς θα βασίσουμε την συνολική εξέλιξη του εγχειρήματος».
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template