BABA BEACH CLUB Στον αναγεννημένο παράδεισο του Πουκέτ

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Έχουν περάσει σχεδόν 13 χρόνια από το καταστροφικό τσουνάμι της 26ης του Δεκέμβρη του 2004 όταν φονικά κύματα που
προκλήθηκαν από ένα τεράστιο σεισμό 9,3 Ρίχτερ στον Ινδικό Ωκεανό εξαφάνισαν, στην κυριολεξία, μεγάλες παραθαλάσσιες εκτάσεις και ολόκληρα νησιά στη ΝΑ Ασία, σπείροντας τον θάνατο σε 5.300 ανθρώπους, κυρίως ντόπιους αλλά και πολλούς τουρίστες που παραθέριζαν εκείνη την εποχή στην περιοχή.
Κυρίως στην Ταϊλάνδη και αφού πέρασε σχεδόν μία πενταετία, η οποία κύλησε μετρώντας βαθιά χαραγμένες πληγές (τόσο σε κοινωνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο), ο τουρισμός της χώρας δέχθηκε τεράστιο πλήγμα, κυρίως όσον αφορά τις άκρως τουριστικές δυτικές και νοτιοδυτικές ακτές, το νησί Πουκέτ αλλά και τα υπόλοιπα 28 της επαρχίας που βρέχονται από τα τιρκουάζ νερά της Andaman Sea.

Εκτός από το Πουκέτ, στο οποίο υπολογίζεται ότι έχασαν τη ζωή τους 250 άνθρωποι, το μεγαλύτερο πλήγμα σε ανθρώπινες ζωές υπέστη μία από τις πιο φημισμένες ακτογραμμές της χώρας, η Khao Lak, στην οποία στην κυριολεξία ισοπεδώθηκαν χωριά και δεκάδες τουριστικά θέρετρα.


Από το 2010 και μετά, ολόκληρη αυτή η περιοχή έχει αρχίσει πλέον να συνέρχεται για τα καλά, οι τουρίστες έχουν επιστρέψει (αν και γενικά στήριξαν με την παρουσία τους την Ταϊλάνδη, ίσως και από περιέργεια) και νέα θέρετρα ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο, ίσως και πιο καλαίσθητα και προσεγμένα σε υπηρεσίες και αισθητική απ’ ότι ήταν πριν. Εδώ, ελάχιστα χιλιόμετρα βόρεια του Πουκέτ, στην παραλία Natai, λειτουργεί από τον περσινό Οκτώβρη ένα εξαιρετικό σε αισθητική ξενοδοχείο που ανήκει σε ένα από τα πιο γνωστά resort του Πουκέτ, στο Sri Panwa του ομίλου Charn Issara Group.

Σε αντίθεση με το εντυπωσιακό σε πολυτέλεια Sri Panwa, έναν πραγματικό «μαγνήτη» διασήμων από όλο τον κόσμο, το Baba Beach Club της Natai είναι κάτι ενδιαμέσα σε boutique hotel και συγκρότημα καλαίσθητων διαμερισμάτων, στο παραδοσιακό Chino Portuguese Tang στυλ της περιοχής. Στην πραγματικότητα, το Baba απευθύνεται σε πιο νεαρές ηλικίες παραθεριστών, σε ηλικιακές ομάδες που αναζητούν στις διακοπές τους πιο έντονη ψυχαγωγία με μοδάτη μουσική από DJs και καλλιτέχνες, γκουρμέ fusion πιάτα σε παραθαλάσσια εστιατόρια και το κατάλληλο περιβάλλον για νέες ερωτικές περιπέτειες. Αυτό που προσπαθεί με το σχεδιασμό του το Baba και οι 16 σουίτες του είναι να δημιουργήσει ένα πραγματικό Beach Club, σαν εκείνα της Μυκόνου και της Ibiza, σε μια αμμουδερή παραλία που συγκαταλέγεται στις καλύτερες του πλανήτη.



Το Baba Beach Club της Natai εκτός από τα πολύ όμορφα σε αισθητική και λειτουργικότητα δωμάτια του (κάποια και με πισίνες και τζακούζι), που σημειωτέων είναι διακοσμημένα από τον ασιατικό οίκο Shanghai Tang, διαθέτει δύο πανέμορφες παραθαλάσσιες βίλες για τα πιο υψηλά εισοδήματα, σε απόσταση αναπνοής από το νερό και με την επειρία της θέασης ενός από τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα στην Ασία, ενώ παρέχονται επιπλέον οι υπηρεσίες spa, υπερσύγχρονου γυμναστηρίου και φυσικά beach bar restaurants και beach club με δυνατή ή και πιο chill out μουσική τα απογεύματα. Όσο για τις τιμές; Το ξενοδοχείο κάνει ήδη εκπληκτικές προσφορές-πακέτα γνωριμίας, με τιμές που ξεκινούν από τα €320 τη βραδιά.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ
























































































































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template