ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ:«Ο Λεμπιδάκης βοήθησε για να γίνει η ταινία»

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Ο Γιάννης Σμαραγδής ευχαρίστησε τον επιχειρηματία, που ήταν παρών στην πρεμιέρα του «Καζαντζάκη» στην Κρήτη, για
την προσφορά του
Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Την πρώτη κοσμική εμφάνισή του έκανε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, μετά την περιπέτεια της απαγωγής του! Ο επιχειρηματίας έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή «Καζαντζάκης», που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την άλλη Πέμπτη, και ήταν το πρόσωπο της βραδιάς.

Ο κ. Σμαραγδής μίλησε για τον κρητικό επιχειρηματία με συγκινητικά λόγια, αφού είναι ένας από τους ανθρώπους που πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στο όνειρο του σκηνοθέτη και στάθηκαν δίπλα του -αρωγοί- σε κάθε εγχείρημά του. Το ίδιο είχε γίνει και με την ταινία «El Greco», το ίδιο έγινε τώρα και με τον «Καζαντζάκη».

«Η οικογένεια Λεμπιδάκη είναι φιλάνθρωποι και δεν μιλάνε γι’ αυτό. Εγώ όμως δεν μπορούσα να μην αναφέρω ότι βοήθησαν στην ταινία» αναφέρει στην «Espresso» ο Γιάννης Σμαραγδής, ο οποίος στον σύντομο λόγο που έβγαλε για τον επιχειρηματία σε κεντρικό κινηματογράφο του Ηρακλείου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι δεν του άξιζε αυτή η περιπέτεια, με το κοινό να χειροκροτεί παρατεταμένα!

«Με τίμησαν»


«Ο Μιχάλης και όλη η οικογένειά του με τίμησαν με την παρουσία τους στην πρεμιέρα και μάλιστα έχω να πω ότι βγαίνοντας από την προβολή ο επιχειρηματίας ήταν συγκινημένος» αναφέρει ο βραβευμένος σκηνοθέτης και μας αποκαλύπτει και όσα συζήτησαν κατ’ ιδίαν με την οικογένεια! «Μου έδωσαν θερμά συγχαρητήρια και εισέπραξα καλοσύνη, γιατί είναι άνθρωποι ευγενείς και μπορώ να πω, η αριστοκρατία της Κρήτης» μας λέει. Να θυμίσουμε ότι ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, γιος του «βασιλιά των πλαστικών της Κρήτης», έμεινε όμηρος στα χέρια των απαγωγέων του για έξι μήνες και απελευθερώθηκε ύστερα από γιγάντια επιχείρηση της Αστυνομίας.

Σε ό,τι αφορά την πρεμιέρα της ταινίας στη Μεγαλόνησο... ήταν κάτι περισσότερο από επιτυχής! «Υπολογίζαμε μια αίθουσα και τελικά κλείσαμε άλλες δύο, μια και ο κόσμος ήταν πάρα πολύς» μας λέει ο δημιουργός της ταινίας, ο οποίος ήθελε η δουλειά του να ευλογηθεί -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- από τα άγια χώματα της Κρήτης. «Οπως φάνηκε από την ανταπόκριση του κόσμου, πήρε φόρα. Οπως έκανε και ο Καζαντζάκης κάθε φορά που κατέβαινε στην Κρήτη» αναφέρει συγκινημένος ο Γιάννης Σμαραγδής, ο οποίος μαζί με ηθοποιούς και συντελεστές εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα του κρητικού κοινού.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει τη Δευτέρα στο Παλλάς.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template