Φραγκίσκος Λεμονής (τέως Καλογήρου): Ο πλειστηριασμός της μεζονέτας του και η νέα ζωή

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Η φράση «θα θερίσεις ότι έσπειρες» μοιάζει να ταιριάζει απόλυτα σε αρκετά μέλη της οικογένειας Λεμονή, που βιώνουν τα αποτελέσματα της
διαχείρισης του ιστορικού Ομίλου, τα τελευταία χρόνια. Ο κύριος Φραγκίσκος Λεμονής δεν αποτελεί εξαίρεση στο οικογενειακό παζλ, παρά τις όποιες προσπάθειες έκανε με τα αδέλφια του για να σώσουν την «Καλογήρου».
Ο πλειστηριασμός της εντυπωσιακής μεζονέτας που διατηρεί στο Κεφαλάρι από την Alpha Bank για το ποσό των 130.000 ευρώ, είναι απτό δείγμα λένε οι γνώστες της υπόθεσης, του πόσο πολύ «έχασαν» την μπάλα οι Λεμονήδες. Η κατοικία βγαίνει στον πλειστηριασμό αντί του ποσού των 870.000 ευρώ.
Η εντυπωσιακή μεζονέτα στην οδό Δάφνης που εκτείνεται σε τρία επίπεδα-υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο-εκτός όλων των άλλων διαθέτει και ανελκυστήρα.

Καθόλου κακό, αλλά αν κατασκευάζεις ασανσέρ για να δείξεις ότι έχεις χρήματα και δεν μπορείς να ανέβεις δέκα σκαλοπάτια, τότε όπως λένε ακόμη και γνωστοί τους, κάτι δεν πάει καλά.

Δυστυχώς για τον Φραγκίσκο Λεμονή και την οικογένειά του, πολλά δεν πήγαιναν καθόλου καλά τα τελευταία πέντε χρόνια στον ιστορικό οικογενειακό όμιλο.

Μόνο που οι ίδιοι αντί να ανασκουμπωθούν και να δουν πως θα «συμμαζέψουν» την κατάσταση εξακολούθησαν να ζουν το παραμύθι των επιτυχημένων που στην περίπτωσή τους ίσχυε και με το παραπάνω, μέχρι το 2011.

Το ιδιωτικό αεροσκάφος, το σπίτι στο Μιλάνο, το σκάφος, οι glam διακοπές, οι συναθροίσεις σε κοσμικά γκαλά είναι μια χαρά, όταν έχεις την άνεση να τα κάνεις, έχοντας εκπληρώσει τις υποχρεώσεις σου.


Ο κύριος Φραγκίσκος Λεμονής και τα αδέρφια του έπραξαν το αντίθετο, προσπαθώντας μεν να σώσουν την εταιρία με διορθωτικές κινήσεις, όμως το τραίνο είχε ήδη φύγει και το έχασαν.

Τα συσσωρευμένα δάνεια που δεν πληρώνονταν, αλλά κυρίως ο τρόπος ζωής κάποιων μελών της οικογένειας, εξόργισαν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που έπαιρναν μόνο υποσχέσεις.

Η εντυπωσιακή μεζονέτα με το δωμάτιο-γκαρνταρόμπα, τα ακριβά έπιπλα και την υψηλή αισθητική σε κάθε γωνιά της είναι και αυτή θύμα της επιχειρηματικής αστοχίας των Λεμονήδων.


Οι «μάγοι των παπουτσιών» φέρεται να έχασαν το μέτρο, αφού δεν αντιλήφθηκαν ότι το να πουλάς ένα ζευγάρι πέδιλα Casadei των 1000 ευρώ στην κυρία Μαριάννα Λάτση π.χ. δεν σε τοποθετεί αυτόματα στον κύκλο της, ότι και να κάνεις.

Ο συνετός επιχειρηματίας Σάμι Φάις έσωσε την «Καλογήρου» από την χρεωκοπία και ο κύριος Φραγκίσκος Λεμονής και τα αδέρφια του, έπαψαν πλέον να είναι αφεντικά.
Το αν αυτό τους ταρακούνησε αρκετά θα φανεί κάποια στιγμή αν και ο Φραγκίσκος Λεμονής έδειξε προ καιρού ότι παραμένει λάτρης της πρότερης ζωής του.

Λέγεται ότι κάλεσε για τα γενέθλιά του 200 φίλους και φίλες στο Escoba, προ ολίγων εβδομάδων ένα ιστορικό στέκι στο Κεφαλάρι που έχει μεγαλώσει γενιές γόνων στα Βόρεια προάστια. Μόνο που όταν το έμαθαν οι τραπεζίτες έγιναν έξαλλοι.

Ήταν μια μάλλον απρόσμενη επιλογή από τον εορτάζοντα, πιθανώς επειδή πλέον δεν μπορεί να κλείσει το Ecali Club, για ποικίλους λόγους. Βέβαια ο ίδιος παραμένει μέλος στο TATOI CLUB. Ένα Club που κάθε χρόνο κοστίζει 10.000 ευρώ ανά άτομο μόνο η συνδρομή!!!

Στις 22 Νοεμβρίου ο κύριος Λεμονής αν δεν πράξει κάτι γρήγορα μπορεί να χάσει το πολυτελές κτίσμα με τις τρεις κρεβατοκάμαρες, τα τρία λουτρά και τα δύο δωμάτια γκαρνταρόμπες.

Θα είναι άλλη μια ήττα από τις πολλές που δέχτηκε αυτός και η οικογένειά του τα τελευταία χρόνια, όταν προσπάθησαν να συμμαζέψουν την κατάσταση, αλλά απέτυχαν.

Απέτυχαν, επειδή αρνήθηκαν σχεδόν μέχρι την τελευταία στιγμή να αποβάλλουν την glam πολυτέλεια στην οποία είχαν συνηθίσει να ζουν και αυτό είναι κάτι που το πλήρωσαν και θα εξακολουθούν να το πληρώνουν για καιρό.     πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template