«Ο Γουάινσταϊν μού έβγαλε το ταμπόν και με βίασε», καταγγέλλει πρώην βοηθός του

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Η Mimi Haleyi που εργαζόταν ως βοηθός του παραγωγού σε τηλεοπτική σειρά της Weinstein Company είναι μία ακόμη
γυναίκα που κατηγορεί τον Χάρβεϊ Γουάινστάιν για σεξουαλική παρενόχληση, μέσα στο σπίτι του το 2006.
«Τού είπα όχι αλλά επέμεινε», είπε η Haleyi, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Νέα Υόρκη. Με σπασμένη, ορισμένες φορές, φωνή, ισχυρίστηκε ότι ο Γουάινσταϊν την πέταξε στο κρεβάτι και της έβγαλε το ταμπόν, ζητώντας της στοματικό σεξ. «Ένιωσα ταπεινωμένη και αηδιασμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Haleyi, που συνοδευόταν από τη δικηγόρο για τα ανθρώπινα δικαιώματα Γκλόρια Όλρεντ, περιέγραψε την εμπειρία της όταν εργαζόταν σε ηλικία 20 ετών ως βοηθός παραγωγού σε τηλεοπτικό σόου της εταιρείας του Γουάινσταϊν. Τον γνώρισε το 2004 στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας του Μάρτιν Σκορτσέζε «The Aviator».


Τον συνάντησε άλλη μία φορά στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου της πρότεινε να εργαστεί σε κάποιες από τις επικείμενες παραγωγές του στη Νέα Υόρκη. Όμως μία συνάντηση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, προκειμένου να συζητήσουν τις πιθανές λεπτομέρειες σχετικά με την εργασία, μετατράπηκε σε... μία άβολη κατάσταση, όταν εκείνος τής ζήτησε να του κάνει μασάζ. Εκείνη, σύμφωνα με τα όσα είπε, αρνήθηκε και έφυγε.

Αργότερα, η Haleyi είπε ότι ο παραγωγός την επισκέφθηκε στο δωμάτιό της στη Νέα Υόρκη και της πρότεινε να τον ακολουθήσει σε ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι. Εκείνη αρνήθηκε εκ νέου, ωστόσο αργότερα αποδέχθηκε την πρόσκλησή του στο σπίτι του στο Soho, καθώς ήθελε να κρατήσει μία καλή σχέση μαζί του, δεδομένου ότι ήταν ένα σημαντικό πρόσωπο στην βιομηχανία του θεάματος.

«Δεν δεχόταν το "όχι" και με έσπρωξε σε ένα δωμάτιο που δεν είχε φως πουθενά. Με έριξε στο κρεβάτι. Προσπάθησαν να ξεφύγω και τού ζήτησα να σταματήσει, αλλά ήταν αδύνατο», σημείωσε η Haleyi.

Από τις αρχές του προηγούμενου μήνα, ο Γουάινσταϊν βρίσκεται αντιμέτωπος με δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση. 

Ο ίδιος έχει ζητήσει συγγνώμη για τον πόνο που έχει προκαλέσει στα θύματά του και έχει αρνηθεί κατηγορηματικά κατηγορίες για βιασμούς.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template