Η Βικυ Σταμάτη έδωσε την χαριστική βολή στον Ακη: Σπαράζω αλλά τον..χωρίζω.

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Δεν άντεξε ''στα δύσκολα μαζί στην ζωή'' και τον έστειλε τον Ακη η Βίκυ Σταμάτη.Στην καλοπέραση όμως ήταν στο πλευρό του ....

Έκπληκτος έμεινε ο άλλοτε ισχυρός ανήρ του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, όταν έμαθε μέσα στις δικαστικές αίθουσες ότι η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, ζητά διαζύγιο.

Ο πρώην υπουργός έμαθε στο Εφετείο την ανακοίνωση της Βίκυς Σταμάτη και έπαθε κυριολεκτικά σοκ.
Εμφανώς αναστατωμένος, βγήκε έξω και μιλούσε στο τηλέφωνο φωνάζοντας. Για περίπου μία ώρα έμεινε μόνος του στο εδώλιο για να ηρεμήσει.
Κρατούσε το κεφάλι του και αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να δακρύζει. Στο πλευρό του πήγε λίγο αργότερα ο γιος του Αλέξανδρος.

Η Βίκυ Σταμάτη απέφυγε τις δηλώσεις. Προτίμησε μέσα από το δικηγορικό γραφείο που την εκπροσωπεί να γνωστοποιήσει τις επόμενες κινήσεις της. Η πρώτη, το διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2004 στο Παρίσι.

Μόλις μια μέρα αφού ο Άκης Τσοχατζόπουλος έμαθε πως θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή, η σύζυγός του ανακοίνωσε την απόφασή της να χωρίσουν. Να βάλει τέλος στο γάμο της με τον άνδρα «τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω».

«Καταδικάστηκα άδικα δυο φορές από τη Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζοπούλου»», αναφέρει αρχικά η Βίκυ Σταμάτη. Σπαράζει, τονίζει, για την απόφασή της. Αλλά σημειώνει πως «ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί».

Όπως τονίζει, όλα γίνονται για το ανήλικο παιδί τους. «Έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Βίκυς Σταμάτη

«Καταδικάστηκα άδικα δυο φορές από τη Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζοπούλου». Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή μου έχει απομείνει.

Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».









Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template