Ο σοφέρ του Yves Saint Laurent αποκαλύπτει: Ήμουν εραστής και μαστιγωτής του!

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Θα μπορούσε να ήταν το σενάριο χολιγουντιανής ταινίας, όμως από ό,τι φαίνεται η πραγματικότητα είναι αυτή που γράφει τα πιο ευφάνταστα σενάρια.

Μετά την «καταιγίδα» αποκαλύψεων για τα σεξουαλικά σκάνδαλα στο Χόλιγουντ, αρχής γενομένης από τον Χάρβεϊ Γουάινστάιν και στη συνέχεια με τον Κέβιν Σπέισι, τα στόματα ανοίγουν και για τον κόσμο της μόδας.

Μία από αυτές τις αποκαλύψεις α
ποτελεί ένα βιβλίο του Φαμπρίς Τομά, που υπήρξε οδηγός του διεθνούς φήμης σχεδιαστή μόδας, Yves Saint Laurent και την σεξουαλική του ζωή.

Το βιβλίο έχει τίτλο «Ο Saint Lauren κι εγώ, μία προσωπική ιστορία» και κυκλοφόρησε στις 12 Οκτωβρίου
Άκρως αποκαλυπτική ήταν ωστόσο και η συνέντευξη που παραχώρησε ο Τομά στην καναδική τηλεόραση για τα όσα έζησε δίπλα στον σχεδιαστή και τον εραστή του Πιερ Μπερζέ.

Ο Φαμπρίς Τομάς


Ο Φαμπρίς Τομάς διετέλεσε οδηγός του σχεδιαστή, διαδεχόμενος τον πατέρα του ο οποίος είχε την ίδια θέση από το 1982 έως το 1989.

Ο Τομάς περιέγραψε τους δύο άνδρας, τον σχεδιαστή και τον Μπερζέ, ως «δύο σπουδαίους χαρακτήρες, δύο είδωλα, αλλά την ίδια ώρα δύο ανθρώπους σεξουαλικά αρρώστους, εξαρτημένους από σεξουαλικά όργια.

Σύμφωνα με τον Τομά, ο Πιερ Μπερζέ μαστίγωνε τους εραστές του, ενώ ο Saint Laurent ζητούσε από τους δικούς του εραστές να τον μαστιγώνουν για να είναι σε θέση να δημιουργήσει.

«Το κλειδί ήταν να πας στο δωμάτιο του ξενοδοχείο του, να γίνεις ερωτικός του σκλάβος.... Εγώ χρειαζόμουν ασφάλεια, σιγουριά. Χρειαζόμουν να ενταχθώ σε μία ομάδα. Κι αυτό ήταν το τίμημα που έπρεπε να πληρώσω», αποκάλυψε ο Τομά στον τηλεοπτικό δίκτυο CTV του Καναδά για την πρώτη του συνέντευξη με τον Μπερζέ για τη θέση του οδηγού.

«Με τον Πιερ Μπερζέ ήμουν ο μαστιγωμένος. Με τον Yves Saint Laurent, ο μαστιγωτής. Για να πω την αλήθεια με τον έναν ήμουν στη μία πλευρά, με τον άλλον στην άλλη», πρόσθεσε συγκρίνοντας τους δύο άνδρες.

«Εμείς στην επιχείρηση -και λέω εμείς γιατί ήμασταν πολλοί στην ίδια περίπτωση- το ονομάζαμε αυτό "το παιχνιδάκι". Ο Πιερ Μπερζέ λάτρευε να τον περιστοιχίζουν σεξουαλικοί σκλάβοι. Τελεία. Τα υπόλοιπα τα αφηγούμαι στο βιβλίο μου», πρόσθεσε.

Ο Ιβ Σεν Λοράν πέθανε την 1η Ιουνίου 2008, ενώ ο Πιερ Μπερζέ στις 8 Σεπτεμβρίου φέτος



H συνέντευξη του Τομάς στην καναδική τηλεόραση

πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template