Μια Bentley για τους εκατομμυριούχους γητευτές των γερακιών

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Στην εποχή του εξωφρενικού πλούτου και του μάρκετινγκ, οι αυτοκινητοβιομηχανίες αναζητούν συνεχώς καινούριους τρόπους να
καλύπτουν τις ανάγκες της πελατείας τους, απευθυνόμενοι κυρίως σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων με ειδικά γούστα και ασχολίες. 
Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από τότε που η Nissan παρουσίασε το εντυπωσιακό πρωτότυπο της μοντέλο X-Trail, ειδικά για εκείνους που δεν μπορούν να αποχωριστούν λεπτό τα αγαπημένα τους κατοικίδια
Πρόσφατα και η Bentley, είχε παρουσιάσει την περίφημη Bentayga Fly Fishing που απευθύνονταν σε λάτρεις του ποταμίσιου ψαρέματος, πάντα βέβαια με την συνεργασία της Mulliner, το τμήμα της εταιρίας με τη μεγάλη ιστορία στα αμαξώματα που προσφέρει σε εύπορους πελάτες τη δυνατότητα να εξατομικεύσουν το αυτοκίνητό τους σε απίστευτα επίπεδα.
Το πιο πρόσφατο δημιούργημα της Bentley και της Mulliner είναι η Bentayga Falconer,ένα απίστευτα εντυπωσιακό σε ισχύ και πολυτέλεια αυτοκίνητο που στοχεύει στην αγορά όλων όσοι ασχολούνται με το αρχαίο άθλημα της εκτροφής γερακιών. 

Πρόκειται φυσικά για το σπορ των βασιλιάδων και των γαλαζοαίματων του πλανήτη, κυρίως μεταξύ των Αράβων, καθώς οι ρίζες του αθλήματος είναι από την αρχαία Μεσοποταμία.
Οι βασιλικές οικογένειες του Περσικού και φυσικά οι Σαουδάραβες είναι κατά παράδοση ιδιαίτερα φανατικοί με τη συγκεκριμένη ασχολία, ξοδεύοντας κάθε χρόνο εκατομμύρια για την εκτροφή και την προπόνηση γερακιών, οι ράτσες των οποίων είναι ιδιαίτερα σπάνιες και βέβαια αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων.



Εσωτερικά, η Mulliner όπως πάντα έχει κάνει εντυπωσιακή δουλειά και εκτός από την όλη υποδομή για την ασφαλή μεταφορά των εκπληκτικών αυτών πουλιών, συμπεριλαμβανομένης και της βάσης τους που τους επιτρέπει να είναι πιο ψηλά, στο επίπεδο σχεδόν του οδηγού, το σαλόνι και οι μπροστινές θέσεις έχουν σε συγκεκριμένα σημεία τους ένα ευρύ φάσμα εξωτικών ξύλων, μεταξύ των οποίων καστανιά, ευκάλυπτο pommele, ελαιόπρινο, σφένδαμο και τέσσερα ακόμα είδη.
Επιπλέον, το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με ένα υπερσύγχρονο σύστημα GPS και μόνιτορ παρακολούθησης, όλων των ειδών χειροποίητα αξεσουάρ για τα γεράκια, κυάλια, διόπτρες, κουκούλες, δερμάτινες θήκες για την αποθήκευση τροφής, μικρό ψυγείο με δροσερό νερό και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς…



Να θυμίσουμε ότι η Bentayga Mulliner βασίζεται στην έκδοση με τον 6-λιτρο, W12 βενζινοκινητήρα που αποδίδει 608 ίππους και 900 Nm ροπής. Με αυτόν τον κινητήρα, τα 100 km/h από στάση έρχονται σε 4.0 δευτερόλεπτα, με την τελική να είναι 301 km/h. Εκεί που φαίνεται πραγματικά όμως το πόσο ξεχωριστή είναι η Bentayga Mulliner,είναι στο εσωτερικό. 
Το ξύλο που «σβήνει» σε μαύρο χρώμα ονομάζεται «Ombré Burr Walnut Veneer» και είναι αποκλειστικό για την Bentayga ενώ η διχρωμία του εξωτερικού συνδυάζεται με τη διχρωμία της καμπίνας αφού το χρώμα των εμπρός καθισμάτων διαφέρει από αυτό των πίσω. Η Bentley προσφέρει 7 διαφορετικούς συνδυασμούς για το ραμμένο στο χέρι δέρμα…





































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template