Τραγέλαφος: Οι Αμερικανοί κάνουν... έρανο υπέρ του εγκληματία Α.Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ με την βίλα στην Ουάσιγκτον!

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Θα μπορούσε να ήταν και ανέκδοτο, αν δεν ήταν μια κωμικοτραγική πραγματικότητα με φόντο το ελληνικό δράμα της εποχής των Μνημονίων:


Εκστρατεία συλλογής υπογραφών ξεκίνησε η Αμερικανική Στατιστική Ένωση (ASA) υπέρ του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου για να του δώσουν λεφτά και να ξεπεράσει τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει από τς υψηλές δαπάνες των δικαστηρίων»!

«Η συνεχιζόμενη δίωξη του Δρ. Γεωργίου για την εργασία του, αν και έχει ήδη αποδειχθεί πολλάκις η αθωότητά του, είναι διπλά ή και τριπλά επικίνδυνη και είναι ανησυχητική σε πολλά επίπεδα, Ο 57χρονος επιστήμονας διδάσκει σήμερα ως φιλοξενούμενος καθηγητής στο Amherst College. Εξαιτίας των υψηλών δικαστικών δαπανών αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες», αναφέρει η γερμανική εφημερίδα FAZ., επικαλούμενη σχετική δήλωση του ίδιου του Ανδρέα Γεωργίου στην FAZ.


Το πόσο ψεύτης είναι το Α.Γεωργίου αποδεικνύεται πολύ εύκολα, όπως επίσης και το πόσο κομπιναδόρικη είναι η συγκεκριμένη ενέργεια της ASA, είναι εύκολο να το διαπιστώσει κάποιος.

Αρκεί κανείς να ανατρέξει στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του pronews.gr του Αυγούστου του 2016, όπου αποκαλυπτόταν ότι το βασικό εκτελεστικό όργανο της μεγαλύτερης συνωμοσίας της νεότερης ελληνικής ιστορίας που πλαστογράφησε το έλλειμμα της ΕΛΣΤΑΤ (κατ'έντολήν, φυσικά του τότε πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου) και έφερε τον όλεθρο των μνημονίων στη χώρα, αγόρασε έπαυλη στα αμερικανική πρωτεύουσα, όπου και διαμένει μόνιμα προκειμένου να αποφύγει τις δικαστικές διώξεις στην Ελλάδα και να βρίσκεται υπό την προστασία των Αμερικανών!

Στο δημοσίευμα αποκαλυπτόταν ότι το αμερικανικό δημόσιο τον καλούσε να πληρώσει ποσό $9.126 για την έπαυλη (φωτό) που έχει αγοράσει σε προάστιο της πρωτεύουσας Ουάσιγκτον, αντί 753.900 δολαρίων!

Να θυμίσουμε ότι έχει καταδικαστεί από τα ελληνικά δικαστήρια, πέρα από την πλαστογράφηση του ελλείμματος, γιατί την ίδια εποχή ήταν και έμμισθος υπάλληλος του ΔΝΤ!

Με το οποίο είχε έρθει σε προσυνεννόηση ο Γ.Α.Παπανδρέου για να βάλει την χώρα στα Μνημόνια από την άνοιξη του 2009, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο τότε διευθυντής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.

Και για να μιλήσουμε επί της ουσίας, η Ελλάδα το 2009 ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση, εν μέρει λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης του 2008 και εν μέρει γιατί ο Κ.Καραμανλής δεν τόλμησε τις αναγακίες τομές, αφού ήταν καλός στην στρατηγική σύλληψη, αλλά κακός στην εκτέλεσή της.

Ομως η Ελλάδα δεν ήταν σε χειρότερη κατάσταση, ούτε από την Ιταλία, ούτε φυσικά από την Ισπανία, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία, την Ιταλία ή ακόμα και την Γαλλία κλπ., όπως πλέον με σαφήνεια αποδεικνύεται.

Και θα μπορούσε εύκολα να συνεχίσει να δανείζεται από τις αγορές, αν έλειπαν τρεις μοιραίοι άνθρωποι: Ο Γ.Παπανδρέου, ο Γ.Παπακωνσταντίνου και ο Α.Γεωργίου. Οι οποίοι βέβαια, εκτέλεσαν συγκεκριμένη αποστολή.

Και τώρα κανείς δεν γνωρίζει, πότε και με ποιο τρόπο θα ξεφύγει η χώρα από την κόλαση στην οποία την έχουν βάλει. Με την ψήφο του ελληνικού λαού, να μην ξεχνιόμαστε...  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template