Ο Βολάνης έγραψε άσμα για την κόκα του Κολωνακίου..Σίγουρος οτι θα γίνει σουξέ

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Ο Sotis Βολάνης μιλά για το νέο κομμάτι του με τίτλο «Κοκό», που εμπνεύστηκε από τα κυκλώματα της άσπρης σκόνης στη showbiz

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Γίνονται λαϊκό άσμα από γνωστό τραγουδιστή τα κυκλώματα της κόκας στη showbiz! Είναι ο Sotis Βολάνης, ο οποίος συμπράττει με τον στιχουργό του σουξέ «Είμαι στα χάι μου» Τάκη Κωλέτη στο κομμάτι «Κοκό», το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από τη Real music και όπως λέει ο τραγουδιστής και συνθέτης του, «θα ταράξει πολύ κόσμο»!

Ο Sotis σε δηλώσεις που έκανε στην «Espresso» ισχυρίζεται ότι, αν ο ίδιος έπινε κοκαΐνη, δεν θα τολμούσε να πει αυτό το τραγούδι. «Επειδή δεν έχω κάνει ποτέ τέτοια χαϊλίκια, δεν φοβήθηκα να το πω!» τονίζει. Χαρακτηρίζει, μάλιστα, το τραγούδι το «σύγχρονο “βαπόρι από την Περσία”» και όπως μας εξήγησε, το εμπνεύστηκαν με τον στιχουργό, όταν πριν από λίγες μέρες επανήλθε στη δημοσιότητα το θέμα με το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στους κύκλους της showbiz.

Οπως πρώτη είχε αποκαλύψει η «Espresso» τον Φεβρουάριο του 2016, με τη βοήθεια του «κοριού» της ΕΛ.ΑΣ. εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης και χασίς, στο οποίο φέρεται ότι έπαιζε κεντρικό ρόλο ο ιδιοκτήτης sushi εστιατορίου στο Κολωνάκι. Μάλιστα, στο πελατολόγιο του κυκλώματος περιλαμβάνονται τρανταχτά ονόματα του καλλιτεχνικού και του επιχειρηματικού κόσμου που αναμένεται να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον Μάιο του 2018.

«Κοκοκό και κουάξ και τις παίρνουν εναλλάξ / αλά Τζάκσον και Μαντόνα και Ντιέγκο Μαραντόνα / Κοκοκό και κουάξ και την πίνουν εναλλάξ / αλά Χέντριξ και Σαντάνα και τα ακούν όλα καμπάνα» είναι μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού του Βολάνη, ο οποίος μας αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες που έκαναν χρήση κοκαΐνης. «Μπροστά μου δεν τόλμησαν ποτέ! Το καμαρίνι μου ήταν και είναι πάντα κλειστό για κάτι τέτοια!» μας λέει και συνεχίζει: «Αν έπινα κοκό, δεν θα τολμούσα να πω αυτό το τραγούδι! Το καταλαβαίνετε αυτό... Αλλά επειδή εγώ δεν έχω κάνει ποτέ τέτοια χαϊλίκια, δεν φοβήθηκα να το πω. Είναι ένα τραγούδι που καυτηριάζει τη βρομιά σε αυτόν τον χώρο. Πολλοί άνθρωποι θα ταραχτούν ακούγοντάς το. Θα ταράξει και θα... αναταράξει πολύ κόσμο!» αναφέρει αινιγματικά και συνεχίζει με τον ίδιο τόνο φωνής: «Είναι και αλληγορικό τραγούδι. Κάποιοι θα καταλάβουν».

Ο Sotis, που έχει μάθει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ, επανέρχεται δυναμικά στη δισκογραφία, έχοντας αφήσει πίσω του τον εφιάλτη της εξάρτησής του.

Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο στούντιο ηχογράφησης για την ετοιμασία του νέου δίσκου του, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από τη Real music, τη δισκογραφική εταιρία που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την καλλιτεχνική επάνοδό του. Ανάμεσα στα τραγούδια θα είναι, φυσικά, και το περίφημο «Κοκό», που θα κυκλοφορήσει πρώτο! Παράλληλα, ο Sotis εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Πύλη Αθηνών μαζί με τον Λευτέρη Βαζαίο και τη Γωγώ Ρωμαίου, σε ένα πρόγραμμα που σημειώνει επιτυχία!   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template