EYESHADOW PALETTES Οι παλέτες σκιών που χρειάζεστε για τις γιορτές

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Κάθε beauty girl που σέβεται τον εαυτό του έχει τουλάχιστον μία παλέτα με σκιές ματιών!
Οι κορυφαίες εταιρίες και brands καλλυντικών

φροντίζουν για εμάς και τα μάτια μας δημιουργώντας τις πιο hot αποχρώσεις τις σεζόν και τοποθετώντας τις την μία δίπλα στη άλλη σε πρακτικές συσκευασίες, για να μπορούμε να δημιουργούμε τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ ματιών και να αποκτήσουμε το πιο σέξι βλέμμα. Δεν μπορείς να αντισταθείς με τίποτα στα ιδιαίτερα χρώματα, τις υφές, τις ιριδίζουσες λάμψεις τους, αλλά και την εύκολη εφαρμογή, την σταθερότητα και διάρκεια τους. 

Αυτόν το χειμώνα θα “παίξουμε” με ζεστά, σχεδόν καυτά μπρονζέ, καφέ, κεραμιδί, αλλά και μπλε, μοβ ακόμα και βουργουνδί και σίγουρα δεν γίνεται να περάσουμε απαρατήρητες. Oι sparkly λεπτομέρειες και οι σκουρόχρωμοι τόνοι είναι αυτό ακριβώς που ζητάμε μέσα στις γιορτές και χαρίζουν επίσημο χαρακτήρα αλλά και μυστήριο στο μακιγιάζ του πάρτι. Εντοπίσαμε τις bests of the bests παλέτες σκιών αυτήν την στιγμή, για κάθε beauty addict εκεί έξω! Εμείς δεν μπορούμε να διαλέξουμε μόνο μία, αλλά μόλις βρήκαμε τι να ζητήσουμε από τον Άι Βασίλη. Εσύ;


Βοbbie Brown caviar & Rubies Eye Shadow Palette

Η απόλυτη χριστουγεννιάτικη limited edition συλλογή σκιών για το πάρτι. Περιλαμβάνει 9 διαφορετικές αποχρώσεις, άλλες ουδέτερες άλλες που θυμίζουν τις λάμψεις πολύτιμων κοσμημάτων, ματ αλλά και μεταλλικές. Ιδανική παλέτα για smokey eye, με καθρέφτη για να τις φαρμόζετε όπου κι αν βρίσκεστε. Αναμιγνύονται εύκολα ακόμα και με το χέρι και συνδυάζονται άψογα.



Urban Decay Naked Heat




Tην αποκαλούν την πιο “καυτή” παλέτα σκιών, αφού περιλαμβάνει όλες τις αποχρώσεις της φωτιάς. 12 κεχριμπαρένιες αποχρώσεις για φυσικό μακιγιάζ με λαμπερό τελείωμα. Σοκολατί, κόκκινο, πορτοκαλί, ταιριάζουν σε όλες μας, σε κάθε τόνο επιδερμίδας και δίνουν ένταση στο βλέμμα. Δοκιμάστε τις από το πρωί ως το βράδυ. Έρχονται σε πανέμορφη συσκευασία στις φλογερές αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος.



Τοο Faced Glitter Bomb

To glitter ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο μεγάλη τάση και φυσικά η Τoo Faced δεν θα μπορούσε να μην δημιουργήσει μια παλέτα με υπέροχες γκλίτερ σκιές που φοριούνται με διαφορετικούς τρόπους. Τι σημαίνει αυτό; Στην συσκευασία περιλαμβάνονται μια μαύρη και μια λευκή σκιά που σε βοηθούν να ρυθμίζεις την ένταση, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μόνες τους. Μαζί θα πάρεις και τον Glamour οδηγό για να ξεκινήσεις.







Mac Personality Palettes- Fashion Fanatic

H Fashion Fanatic είναι η πιο διασκεδαστική παλέτα της σειράς και περιλαμβάνει ζεστές ροζ αποχρώσεις σκιών και ένα highlighter που μας μυούν στον κόσμο της μόδας. Μεταξένια υφή, κορυφαία απόδοση χρώματος Μac,νέα ανάλαφρη σύνθεση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της

φανταστικής αυτής παλέτας.



Make Up For Ever Lustrous Shadow Palette


Συνδυάζει άψογα θερμές αλλά και ψυχρές αποχρώσεις, άλλες με ματ κι άλλες με μεταλλικό φινίρισμα για ακαταμάχητες εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες. Το ιδιαίτερο τους στοιχείο είναι η μορφή σε τζελ-σκόνη, χάρη στην οποί αναμιγνύονται τόσο εύκολα, χωρίς εφέ μουτζούρας.


πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template