Αστρολογία-Τα ζώδια σήμερα 14 Ιανουαρίου 2018

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


ΚΡΙΟΣ

Είσαι με αισιόδοξη και ανέμελη διάθεση σήμερα και είσαι έτοιμος να ανοιχτείς σε νέα πελάγη ιδεών που θα καταστρώσεις, ωστόσο η σημερινή ημέρα δεν ευνοεί τόσο τις πράξεις! Μην αμελείς όμως ταυτόχρονα να είσαι και τυπικός με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, καθώς είσαι σε μια ιδιαίτερα πιεστική περίοδο και δεν θα πρέπει να ανοίγεις νέα μέτωπα αν δεν τακτοποιήσεις τα παλιά, με τον Κρόνο σε θέση κόντρα πλέον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι φέρνουν σήμερα σημαντικές πληροφορίες, που διευρύνουν τη δική σου οπτική γωνία, παρότι οι τωρινές συνθήκες δεν μοιάζουν να ευνοούν αρκετά την άνθιση στα ερωτικά σου με την Αφροδίτη σε θέση κόντρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα ο Ήλιος σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μαρτυρά πως είσαι ιδιαίτερα αντιδραστικός απέναντι σε κάθε μορφή εξουσίας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μπελάδες αν εργάζεσαι σήμερα και έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα Απριλίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο χαρακτήρας της σημερινής ημέρας ευνοεί περισσότερο τη σκέψη και την ανάλυση, παρά τις πράξεις, άσε λοιπόν τα σημαντικότερα για αύριο που το πλανητικό σκηνικό θα είναι πιο βοηθητικό. Για σήμερα πάντως μπορείς να κάνεις απολογισμό κάποιων καταστάσεων, να δεις κατάματα τις πραγματικές σου ανάγκες πέρα από την υλιστική καθημερινότητα και να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι εμμονές και οι χειριστικές συμπεριφορές που έχεις πάνω σε κάποιες καταστάσεις είναι που δημιουργούν τα έντονα προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν είναι όμως λίγες οι στιγμές που αναρωτιέσαι αν μπορείς να συμπορευτείς με ανθρώπους που έχουν τελείως διαφορετικά «θέλω» από τα δικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ &ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθείς να επικοινωνήσεις με προϊστάμενους, εργοδότες ή γενικότερα σημαντικά πρόσωπα για τα οικονομικά σου, ωστόσο αν εργάζεσαι σήμερα είναι πιθανό να πέσουν οι προσπάθειές σου στο κενό, ως προς τους χειρισμούς που κάνεις σε οφειλές ή χρέη.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της απέναντί σου, «βαδίζει» όμως στο κενό και δεν σου δίνει την ευκαιρία να προβείς στις ενέργειες που θέλεις πάνω στις διαπροσωπικές σχέσεις, ενώ ακόμη και αν πραγματοποιηθούν αυτές οι ενέργειες, θα είναι αμφίβολο το αν τελικά τα αποτελέσματα των ενεργειών σου θα έχουν διάρκεια στο χρόνο, δεν έχεις πάντως συνέπειες!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σου είναι δύσκολο να συντονιστείς με τις ανάγκες των άλλων και δεν βάζεις νερό στο κρασί σου όταν πρόκειται για τα θέλω σου και τις προϋποθέσεις που θέτεις. Παράλληλα, είσαι σε μια περίοδο με αυξημένη λίμπιντο, αλλά θες πολύ περισσότερα για να αισθανθείς την ερωτική χημεία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν κάποια εμπόδια στο δρόμο σου που σκοπό έχουν να σου δείξουν ότι είσαι σε λάθος σημείο, παρότι έχεις δυνατότητες. Βρίσκεσαι άλλωστε σε μια περίοδο ενδοσκόπησης και μέσα σε αυτό εμπίπτουν και οι δικές σου επιλογές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η μέρα ξεκινά με τη διάθεσή σου να είναι έτοιμη να παράξει έργο σε πρακτικά ζητήματα που εκκρεμούν, ωστόσο σταδιακά αυτή η όρεξη μοιάζει να... εξατμίζεται, μιας και η Σελήνη, ο κυβερνήτης σου, ούσα κενή πορείας για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας δεν βοηθά τα έργα. Είναι λοιπόν προτιμότερο να αφιερώσεις χρόνο στην φροντίδα της υγείας και του οργανισμού σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Απρόσμενες ευκαιρίες για επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει υπάρχουν μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, ενώ ακόμη και μέσα σε μια περίοδο γεμάτη «μέτωπα» που καλείσαι να αντιμετωπίσεις, αναζητάς σημαντικές ευκαιρίες για τα ερωτικά σου, η σημερινή μέρα όμως δείχνει πως μια σχέση σου μπορεί να σε πιέσει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι κόποι στο εργασιακό σου περιβάλλον μοιάζουν να μην αποδίδουν όπως θα ήθελες, αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται σήμερα, μιας και ο Ουρανός στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου σε δυσμενή όψη με τον Ήλιο ίσως φέρει κάποιες ανατροπές σε επαγγελματικές συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική, τηρουμένων των αναλογιών, όχι τόσο για να προωθήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως που τελικά μπορεί να μην έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, όσο για να επενδύσεις σε ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ ακόμη κι αν υπάρξουν σήμερα απερισκεψίες ή βιαστικές κινήσεις, καταφέρνεις να «ξεγλιστρήσεις» δίχως προβλήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι δικοί σου άνθρωποι είναι η βασική σου προτεραιότητα και το προσεχές διάστημα είναι πιο ευοίωνο για τα προσωπικά σου, παρότι δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθεις πως είσαι δέκτης επιθετικών συμπεριφορών. Το σίγουρο είναι πως επιζητάς την ασφάλεια και όχι την εφήμερη φύση κάποιων σχέσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ουρανός σε αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Ήλιο από τον τομέα των επαγγελματικών σου σε προειδοποιεί να μην δράσεις επιπόλαια στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς μπορεί να εμπλακείς σε μπελάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα κρατά το ενδιαφέρον σου εστιασμένο στις υποθέσεις του σπιτιού και της οικογένειας, ωστόσο είναι πιθανό να μην ευοδωθούν οι προσπάθειές σου για τακτοποίηση αυτών των υποθέσεων. Παρόλα αυτά μπορείς να ασχοληθείς με έγγραφα και πρακτικές λεπτομέρειες σε δημιουργικά σου σχέδια, πρόσεξε όμως μήπως αντιδράς υπερβολικά σε κάποια πράγματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη μαζί με τον Ήλιο από τον τομέα των ερωτικών σου ανάβουν τη φλόγα του πάθους ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Παράλληλα υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για τα προσωπικά σου σήμερα, ακόμη κι αν δεν το υπολόγιζες. Νέα φλερτ όμως δεν αποκλείεται να προκύψουν για όσους αναζητούν κάτι νέο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν θέματα που δεν έχεις ρυθμίσει ως προς τα χρέη ή τις οφειλές σου και αυτό δημιουργεί προβλήματα στις προσπάθειές σου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Εντούτοις, η ημέρα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για τη δουλειά.


ΖΥΓΟΣ


Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με περισσότερη άνεση για όσα θέλεις να εκφράσεις, θυμήσου όμως ότι είναι προτιμότερο να μη δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα σε όσα θα σου πουν, ενώ απόφυγε να κλείσεις σήμερα μια συμφωνία που είχες κατά νου, καθώς το αποτέλεσμα θα απέχει αρκετά από το επιθυμητό με την Σελήνη κενή πορείας στον τρίτο ηλιακό σου οίκο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχει στήριξη από το οικείο περιβάλλον σου, ενώ παράλληλα η επικοινωνία σε φέρνει πιο κοντά στους αγαπημένους σου. Δε λείπουν όμως και οι εντάσεις ή τα γερά τεστ αντοχής στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, λόγω της αντιδραστικότητας του προσώπου που σε ενδιαφέρει, καθώς «πατά» στις ανασφάλειές σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επιλέγεις την πεπατημένη οδό, χωρίς όμως αυτό να εγγυάται την ευόδωση των στόχων που έχεις θέσει, παρόλα αυτά έχεις δίπλα σου πρόσωπα που σου προσφέρουν τη βοήθειά τους, πρόσεξε όμως σήμερα τις επαφές που κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιδιώκεις να περάσεις μια ήσυχη ημέρα, που θα κινείται σε γνώριμα πλαίσια, ενώ εσύ είσαι προσανατολισμένος στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών. Θυμήσου όμως πως σήμερα ενδέχεται οι προσπάθειές σου να μην αποδώσουν τους αναμενόμενους καρπούς, τουλάχιστον στο βαθμό που αρχικά είχες υπολογίσει. Επιπλέον, η καθημερινότητά σου παραμένει γεμάτη με υποχρεώσεις και αυτό απορροφά ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά κτητικός σήμερα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρόλα αυτά μπορείς να επενδύσεις στην επικοινωνία για να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν. Επιπλέον, μπορείς σήμερα να προσεγγίσεις τους δικούς σου, ενώ η οξύνοιά σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη, άσχετα με το πρακτικό αποτέλεσμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ &ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε να αποφύγεις σημαντικές κινήσεις στα οικονομικά, καθώς είναι πιθανό να κοπιάζεις ματαίως, ενώ η εριστικότητα στον τρόπο που μιλάς μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην δουλειά, αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Η Σελήνη σήμερα παραμένει στο δικό σου ζώδιο, αλλά πορεύεται χωρίς να σχηματίζει όψεις, στοιχείο που μαρτυρά πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός πού επενδύεις κόπο και χρόνο, καθώς είναι πιθανό το τελικό αποτέλεσμα να μην σε ικανοποιεί. Αντίθετα, μπορείς να τις σκαπουλάρεις πιο εύκολα σήμερα από καταστάσεις που σε πιέζουν, όμως βρίσκεσαι σε μια περίοδο που πρέπει να τακτοποιήσεις αρκετά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να χτίσεις γέφυρες επικοινωνίας, θα πρέπει όμως να αφήσεις πίσω τις ακραίες συμπεριφορές και οι υψηλές απαιτήσεις των αγαπημένων σου προσώπων σε πιέζουν αρκετά για να φανείς αντάξιος των προσδοκιών τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα, παρά τα εμπόδια που υπάρχουν σήμερα στα δημιουργικά σου σχέδια, δίνει ευκαιρίες για τα οικονομικά σου, ακόμη και από απρόσμενες εξελίξεις που σχετίζονται με πρόσωπα κύρους, εργοδότες ή προϊστάμενους. Απόφυγε όμως σήμερα τα νέα ξεκινήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Είσαι αρκετά εσωστρεφής σήμερα μέχρι το βράδυ και αποφεύγεις οποιαδήποτε περιττή κοινωνική επαφή που νιώθεις πως δεν σε εκφράζει, ωστόσο η σημερινή ημέρα σε καλεί να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις υποθέσεις που εκκρεμούν και να βρεις λίγο χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου, ώστε να ξεκουραστείς. Ο Ουρανός όμως από τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σε δυσμενή όψη με τον Ήλιο στο ζώδιό σου δείχνει πως δυσκολεύεσαι να δράσεις ήρεμα και υπάρχει ηλεκτρισμένο κλίμα με τους οικείους σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρά τα πολλά μέτωπα που καλείσαι να διαχειριστείς όλο αυτό το διάστημα, εσύ καταφέρνεις να αφιερώσεις χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους και υπάρχουν στιγμές μέσα στην ημέρα που σε ανεβάζουν, ενώ οι φίλοι και οι παρέες δίνουν ώθηση στα θέλω σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μείνε μακριά από τις παρορμητικές ενέργειες, καθώς μοιάζεις τελικά να ζημιώνεσαι εσύ, ενώ κράτα κατά νου πως υπάρχουν πολλές ευθύνες και ρεαλισμός, ειδικά αν είσαι γεννημένος το Δεκέμβριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Σήμερα θέλεις να επενδύσεις στους στόχους που έχεις θέσει, ωστόσο είναι προτιμότερο να εξετάσεις το κατά πόσο είναι υλοποιήσιμοι, προτού προβείς σε ενέργειες. Μπορείς όμως να εκμεταλλευτείς την επικοινωνιακή σου δεινότητα που είναι τονισμένη αυτή την περίοδο για να βρεις λύσεις στα αδιέξοδα που σε απασχολούν, αρκεί να έχεις υπολογίσει κάθε λεπτομέρεια πριν δράσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά απόλυτος στον τρόπο που προσεγγίζεις τα άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος και το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο κινητικότητας, εξαντλεί την υπομονή σου, παρόλα αυτά υπάρχουν οικείοι που αφουγκράζονται τις δικές σου ανάγκες, και στηρίζουν τα βήματά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ &ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τις οφειλές που υπάρχουν, παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός με τις επαφές στα επαγγελματικά, καθώς υπάρχουν μικροανατροπές που περιπλέκουν τα πράγματα.


ΙΧΘΥΕΣ


Η Σελήνη παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, ωστόσο δεν δίνει το πρόσφορο έδαφος που έχεις ανάγκη για να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου, παρότι σήμερα καταφέρνεις να προσπερνάς τις δυσκολίες, χωρίς τελικά να βάζεις σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Παράλληλα, συλλέγεις σημαντικές πληροφορίες, θα πρέπει όμως να αποφεύγεις τις βιαστικές κινήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφήνοντας χώρο στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για να εκφραστεί, μπορείς να καταφέρεις πολλά, ενώ αξίζει να θυμάσαι πως σημαντικό ρόλο στα προσωπικά σου συνεχίζουν να διαδραματίζουν οι φίλοι σου. Παρόλα αυτά οι νέες καταστάσεις δεν είναι έτοιμες για τα ζητήματα καρδιάς στην παρούσα φάση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα κρατά το ενδιαφέρον σου προσανατολισμένο στην καριέρα σου, ακόμη κι αν δεν έρχονται απτά αποτελέσματα ακόμη. Επιπλέον, αυτή η περίοδος απαγορεύει οικονομικά ρίσκα, αν δεν τα έχεις μελετήσει σε βάθος με τη θέση που ο Ουρανός έχει τώρα για την τσέπη σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template