Αστρολογία-Τα ζώδια σήμερα 17 Ιανουαρίου 2018

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα τα συναισθήματά σου ζωντανεύουν και η προσμονή σου για σημαντικά ζητήματα είναι μεγάλη. Ο ενθουσιασμός σου δεν μπορεί να κρυφτεί, όμως μόλις συνειδητοποιήσεις ότι έχεις πολλή δουλειά όλα αυτά θα αλλάξουν. Σε ενδιαφέρει πολύ το μέλλον σου και θα δουλέψεις σκληρά για αυτό.




ΤΑΥΡΟΣ
Η επαγγελματική σου σταδιοδρομία μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου σήμερα και είσαι πρόθυμη να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου. Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν κάποια μη ρεαλιστικά κομμάτια στη μεγάλη στρατηγική σου, το μεγαλύτερο μέρος της βασίζεται σε πρακτικές εκτιμήσεις. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε ανούσια ζητήματα, αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρόλο που η φαντασία σου είναι συχνά η πηγή των έξυπνων ανακαλύψεων, η αδράνεια της ονειροπόλησης είναι απλώς μια εσφαλμένη χρήση της ενέργειας σήμερα. Μπορεί να μην είσαι σε θέση να σταματήσεις τη φαντασία σου, όμως μην την αφήσεις να ελέγξει την ημέρα σου. Επικεντρώσου στις δραστηριότητες που έχουν σημασία. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου. Απέφυγε τα περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις συνεχίζουν να απαιτούν τον ήδη δεσμευμένο χρόνο σου. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεσαι λιγότερο ευάλωτη τώρα, είσαι πιο πρόθυμη να ανοίξεις την καρδιά σου. Κινήσου αργά και σταθερά και θα φτάσεις εκεί που επιθυμείς. Κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Κάποιος που πίστευες ότι θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης, ενεργεί παράξενα και δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για αυτήν την κατάσταση. Η νεφελώδης παρουσία του Ποσειδώνα στη σημερινή κοσμική γεωμετρία αντανακλά την σύγχυση στην καλύτερη περίπτωση και την αυταπάτη στη χειρότερη. Να είσαι προσεκτική στις λεπτομέρειες, ώστε να διαχωρίσεις τα πραγματικά γεγονότα από τις πλάνες. Όταν δεν έχεις όλες τις πληροφορίες που θέλεις στη διάθεσή σου, τότε είναι πιθανό να συμπληρώσεις το κενό με τις δικές σου υποκειμενικές εκδοχές της πραγματικότητας. Μην το κάνεις και επαλήθευσε τις πηγές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν και μάλλον διατηρείς μια σταθερή πορεία προς το μέλλον σου, ανυπομονείς γιατί δεν βλέπεις άμεσα αρκετή πρόοδο. Ωστόσο, δεν σε ενδιαφέρει να δοκιμάσεις μια ριζικά νέα προσέγγιση επειδή φοβάσαι τη δυνατότητα αποτυχίας και δεν θέλεις να πάρεις αυτή την ευθύνη στους ώμους σου. Διατήρησε την παραδοσιακή πορεία σου, όμως πρόσθεσε και πιο μοντέρνα στοιχεία στον τρόπο σκέψης σου και σίγουρα θα δεις αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με αντικειμενικότητα ένα σημαντικό πρόβλημα το οποίο έχει σχέση με την οικογένειά σου ή με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον. Θα το αναγνωρίσεις και θα επέμβεις για να ηρεμήσει η κατάσταση. Η προθυμία σου να δώσεις προτεραιότητα στις ανάγκες των άλλων είναι μια αξιοθαύμαστη πράξη που πρέπει να ακολουθήσεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το υψηλό επίπεδο ακεραιότητας είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει και σε ορισμένα ζητήματα γίνεσαι πολύ πεισματάρα. Προσπάθησε να διατηρήσεις μία μέση λύση και μην είσαι τόσο απόλυτη σε ορισμένα ζητήματα, ειδικά στα επαγγελματικά σου. Με επιχειρήματα και διπλωματία μπορείς να κερδίσεις περισσότερα, από ότι με διαφορετική στάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι γύρω σου θα δυσκολευτούν να καταλάβουν τη συμπεριφορά σου σήμερα. Στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο να καταλάβουν τις προθέσεις σου επειδή οι μεμονωμένες ενέργειές σου έχουν νόημα όταν κάποιος τις επεξεργαστεί μεμονωμένες και όχι συνολικά. Παρόλα αυτά, συνεργάτες και φίλοι υποστηρίζουν τις ιδέες σου και σου έχουν εμπιστοσύνη. Η ημέρα θα είναι αρκετά ερωτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να κάνεις μία δημιουργική ανακάλυψη σήμερα, η οποία θα σε βοηθήσει να λύσεις ένα προσωπικό ζήτημα που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Ωστόσο, πρόσεχε και μην ξεκινήσεις αμέσως να πανηγυρίζεις, καθώς το πρόβλημα θα λυθεί, αλλά σταδιακά. Μην χρονοτριβείς. Συζήτησε με τον αγαπημένο σου αν κάτι σε προβληματίζει και θα βρείτε τη λύση. Προσοχή στα έξοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εμπιστοσύνη στη λογική επιτρέπει στους συνεργάτες σου να βιώσουν άμεσα το υψηλό επίπεδο ικανότητάς σου, καθώς η λογική σκέψη είναι περισσότερο εκτιμημένη στην εργασία από τη συναισθηματική διαθεσιμότητα. Παρόλα αυτά, η διατήρηση των κρυμμένων συναισθημάτων σου δεν σε εξυπηρετεί πλέον με τον ίδιο τρόπο όπως κάποτε. Για αυτό εκφράσου και θα περάσεις μία ημέρα γεμάτη πάθος. Η στάση σου θα εμπνεύσει θετικά και τον αγαπημένο σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Περίεργη η σημερινή ημέρα, όμως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Θα βοηθήσεις μάλιστα και όσους έχουν την ανάγκη σου. Θα βρεις «καταφύγιο» στην αγκαλιά του αγαπημένου σου, με τον οποίο έχει έρθει ο καιρός να λύσεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Αν είσαι μόνη σου, σύντομα αυτό θα αλλάξει. Προσοχή στα έξοδά σου, μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template