ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕ 200.000 ΕΥΡΩ Aston Martin DB11 Volante Convertible

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Δύσκολα μπορεί να πάρει κάποιος τα μάτια του από την Aston Martin DB11 Volante Convertible. Εκτός κι αν είναι σε θέση να διαθέσει τα 200.000
ευρώ που προβλέπεται να κοστίζει για να μπορεί να την απολαμβάνει όλο το 24ωρο.





Εμφανισιακά, πρόκειται ίσως για ένα από τα ομορφότερα κάμπριο που κατασκευάστηκαν ποτέ, παίρνοντας σχεδιαστικά πολλά στοιχεία από το DB9 Volante αλλά παρουσιάζοντας ένα νέο στυλ αμαξώματος που κατασκευάζεται από μια ελαφριά, γερά δεμένη δομή που είναι 26 κιλά ελαφρύτερη και πέντε τοις εκατό πιο άκαμπτη από εκείνο, καθώς η βάση της είναι το αλουμινένιο πλαίσιο της κουπέ DB11.



Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση της κουπέ εκδοχής της, η κάμπριο DB11 Volanteδιαφοροποιείται σε δύο σημαντικά σημεία: Στην πανέμορφη οροφή αλλά και στο διαφορετικό κινητήριο σύνολο, καθώς η DB11 έπαιρνε ώθηση από V12 κινητήρα, ενώ εδω έχουμε έναν 4λιτρο Twin Turbo απόδοσης 510 PS, με την ροπή να αγγίζει το εντυπωσιακό νούμερο των 70.8 kgm.
Η ισχύς περνά στο δρόμο μέσω συνεργασίας με 8άρι αυτόματο κιβώτιο ενώ η τεχνολογική φαρέτρα περιλαμβάνει ηλεκτρονική υποβοήθηση στο σύστημα διεύθυνσης, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και σύστημα ενεργής κατανομής ροπής κ.ά.



Η βρετανική luxurious αυτοκινητοβιομηχανία έχει δώσει όμως το μεγαλύτερο βάρος στην υφασμάτινη όροφη, καθώς εδώ υπάρχει μια μαλακή, από ύφασμα υψηλής ποιότητας και με συνολικά 8 στρώσεις υλικών, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ηχομόνωση που περιμένει κανείς από ένα ανοιχτό μοντέλο τέτοιας αξίας. Εχει μάλιστα δοκιμαστεί σε ακραίες καιρικές συνθήκες: από τη ζέστη της Κοιλάδας του Θανάτου μέχρι την παγωνιά του Αρκτικού Κύκλου

Στα εργαστήρια της Aston Martin, η οροφή υποβλήθηκε για διάστημα ενός μηνός σε 100.000 κύκλους ανοίγματος-κλεισίματος, διαδικασία που προσομοίωσε τη χρήση επί 10 χρόνια! Η απόχρωσή της είναι διαφορετική από το αμάξωμα (Bordeaux red, black silver, grey silver) προκειμένου να δημιουργείται αντίθεση και να ξεχωρίζει, ανοίγει μέσα σε μόλις 14 δεύτερα και κλείνει σε 16 χάρη στο γρήγορο ηλεκτρικό της μηχανισμό, ενώ η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί και εν κινήσει, εφόσον η DB11 Volante δεν έχει ξεπεράσει την ταχύτητα των 50 km/h.

Η Aston Martin DB11 Volante αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 και η τιμή της θα αγγίξει τα 217.000 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα 200.000 ευρώ στην ευρωπαϊκή αγορά.






















Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template