Γιάννης Καραγεώργης: 280.000 ευρώ για ένα πάρτι και ένα αυτοκίνητο!

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Ω αυτές οι σαμπανιζέ, όλο φυσαλίδες ανεμελιάς, σαν νιότη διαρκείας, βραδιές! Για εκείνες λέμε, τις νύχτες, που μουσικές, γαλλικά αρώματα,
θροΐσματα από υφάσματα μεταξωτά, γυναικεία κρυστάλλινα, κοφτά γελάκια, μπλέκονται μεταξύ τους, μέχρι το ξημέρωμα, ξορκίζοντας τον χειμώνα, διατηρώντας τη ζωή μέσα απ’ τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, για την άνοιξη που καλούμε να ξαναρθεί και που αφήνονται σε χορούς εκτονωτικούς ή ερωτικούς κάποτε, πάντως σίγουρα νεανικούς, σαν σε εφηβικό πάρτι. Ένα τέτοιο έδωσαν, λίγο πριν από το καλωσόρισμα του 2018, ο Γιάννης Καραγεώργης και η σύζυγός του Σοφία Σωτηράκου, που συζητήθηκε όσο λίγα, για τη μαγική ατμόσφαιρα, την προσοχή στις λεπτομέρειες και τη ραφινάτη πολυτέλεια του!


180.000 ευρώ για ένα πάρτι
Οι 350 εκλεκτοί καλεσμένοι φτάνοντας στην ολόφωτη και καταστόλιστη βίλα του ζεύγους Καραγεώργου, στο καλύτερο σημείο της Φιλοθέης, αν και μαθημένοι σε πολυτέλειες και καλό γούστο, πραγματικά, εντυπωσιάστηκαν! Στον καταπράσινο κήπο της μονοκατοικίας, με αόρατα θερμαντικά σώματα να γλυκαίνουν σε ανοιξιάτικη γλύκα την χειμωνιάτικη παγωνιά, είχε δημιουργηθεί μια ειδική υπερκατασκευή από ξύλο, σαν πάτωμα και εξέδρα.

Ακόμα και οι τουαλέτες, που είχαν κατασκευαστεί ειδικά για τη βραδιά, ήταν υπερπολυτελείς και δεν είχαν σε τίποτα να ζηλέψουν την άνεση, τα κομφόρ, τη χλιδή ακόμα και αυτών των 5αστερων ξενοδοχείων. Όλος ο κήπος ήταν σκεπασμένος και στολισμένος χριστουγεννιάτικα, όπως και η πισίνα, που θύμιζε κρυστάλλινη λίμνη βγαλμένη από τα πολικά κάστρα της παραμυθένιας βασίλισσας του χιονιού. Φωτισμοί, καλόγουστα μικρά στολίδια, λουλούδια εξωτικά και εντυπωσιακά, αλλά και τα άστρα της Αθήνας, να συνεργάζονται για μια αίσθηση αλλόκοτα ξεχωριστή, όπου όλα είναι δυνατό να συμβούν, ακόμα και η μαγεία της καλής τύχης και της ομορφιάς που διαρκεί.Γιάννης Καραγεώργης-Σοφία Σωτηράκου

Τα παγάκια έλαμπαν μέσα στα κρυστάλλινα ποτήρια, φτιάχνοντας ξαφνικές λάμψεις χρωμάτων, παράδοξες από το μη αναμενόμενο τους και οι πιο πολύτιμες σαμπάνιες ξεχείλιζαν ανέμελες, γλιστρώντας πάνω σε κομψά δάχτυλα. Όποιος ζητούσε κάποιο απλό ουίσκι, γνωστής ετικέτας, έπαιρνε την ευγενική απάντηση από τους διακριτικούς μετρ πως υπήρχαν μόνο black label και γεύσεις σπάνιες, που πάντρευαν την αψάδα του ουίσκι με το μέλι, την καπνιστή γεύση, το καραμελένιο πάλιωμα.

Όμορφοι, λαμπεροί άνθρωποι γέμιζαν τον κήπο με την καλή τους διάθεση και τους κομψούς, κοινωνικούς τους εαυτούς, αφήνοντας έξω από τις πόρτες κάθε συνήθεια τους καθημερινή, άγχους, νευρών, διαρκών μαχών στις επιχειρήσεις, την πολιτική, την ναυτιλία. Εκεί η Ντόρα Μπακογιάννη, που έχει κάνει τον χρόνο τουλάχιστον φανατικό υποστηρικτή της, εκεί και ο Πάνος Καμμένος που συνδέεται φιλικά πολύ με τον οικοδεσπότη της βραδιάς.
Εκεί όμως και το κέφι, τα άφθονα καλομελετημένα εδέσματα, σε ισορροπίες υλικών και εκρήξεις γεύσεων, που ολοκληρωθήκαν το ξημέρωμα, λίγο μετά τις 6 το πρωί, με την αττική χαραυγή να βάζει μοβ, πορτοκαλί και χρυσό στο μαύρο, ενώ καυτές μακαρονάδες ζέσταιναν στομάχια που είχαν ανεβάσει θερμοκρασίες από το γιορταστικό αλκοόλ.

Πιο πριν, η εκθαμβωτική Έλλη Κοκκίνου είχε τραγουδήσει επιτυχίες της αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια, ενώ η Ιωάννα Σεβοπούλου, γνωστή μας, ανάμεσα σ’ αλλά και από την παρουσία της στο σόου «Προβοκάτσια» του Κωσταντίνου Μπογδάνου, έδωσε το δικό της αισθαντικό κέφι στην βραδιά. 
Οι ειδικοί λένε ότι το πάρτι κόστισε 180.000 ευρώ.Γιάννης Καραγεώργης-Σοφία Σωτηράκου-Αλέξανδρος Λυκουρέζος
Για τα παιδικά χωριά SOS και τα κακοποιημένα σκυλάκια…
Οι μέρες θέλουν να ανταλλάσσονται δώρα για το καλό της νέας χρονιάς, αλλά και στη μνήμη των τριών μάγων που καλωσόρισαν το άγιο παιδί του χριστιανισμού. Οι οικοδεσπότες, όμως, δεν δέχτηκαν δώρα από τους καλεσμένους τους.

Μέρες πριν είχαν κάνει σαφή την πρόθεσή τους να μοιραστεί η χαρά και από την ευλογία τη δικιά τους, της ευκατάστατής ζωής, είχαν παρακαλέσει ευγενικά στους καλεσμένους τα πόσα των δώρων να διατεθούν στα παιδικά χωριά SOS, αλλά και σε μία οργάνωση για τα κακοποιημένα αδέσποτα.

Το ζευγάρι θεώρησε πως ήτανε το λιγότερο που μπορούσε να κάνει και, φυσικά, αυτό είναι προς τιμήν τους…

100.000 ευρώ για το αυτοκίνητο του δικτάτορα Αμίν Νταντά από τον Πάνο Καμμένο
Ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγεώργης έκανε αίσθηση στα ΜΜΕ γιατί ήταν ο αγοραστής του αυτοκινήτου που πούλησε για… 100.000 ευρώ ο κύριος Πάνος Καμμένος. Φυσικά αναρωτηθήκαμε «μα τι αυτοκίνητο ήτανε αυτό που κόστιζε τόσες χιλιάδες», ώσπου έγινε γνωστό πως αφορούσε σε βαριά, θωρακισμένη Mercedes του διαβόητου δικτάτορα της Ουγκάντα, του «χασάπη», του «Χίτλερ της Αφρικής», του κανίβαλου και φυσικά παρανοϊκού Αμίν Νταντά.

Στο πόθεν έσχες του 2016, του υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, φαίνεται η πώληση αυτοκινήτου 5.547 κ.ε. χρονολογίας του 1978 προς 100.000 ευρώ, αν και αυτού του είδους τα αυτοκίνητα διατίθενται πλέον από 5.000 έως και 10.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο όμως έχει συλλεκτική αξία αφού ανήκε στον δικτάτορα που ευθύνεται για βασανισμούς βάρβαρους, 300.000 περίπου δολοφονίες, ενώ έτρωγε τα συκώτια των θυμάτων του και φυλούσε τα κεφάλια τους στο ψυγείο του, για να τους μιλά τα βράδια της μοναξιάς του!

Η Mercedes είχε περάσει στην κατοχή του Πάνου Καμμένου το 1995, ο οποίος την μεταβίβασε στις 31/12/2015 στην εταιρεία Times Navigation του εφοπλιστή Γιάννη Καραγεώργη. Τους δύο άνδρες συνδέει φιλία και η αλληλοεκτίμησή τους δεν πτοήθηκε, ούτε όταν τον Οκτώβριο του 2016 ο εφοπλιστής είχε συλληφθεί από τις ολλανδικές αρχές για πλαστογραφία και δόλια πτώχευση.

Ο Γιάννης Καραγεώργης δικαιώθηκε από τα δικαστήρια. Πάντως το περιβόητο αυτοκίνητο, ο εφοπλιστής φαίνεται να το πούλησε σε παθιασμένο συλλέκτη από την Αγγλία.Γιάννης Καραγεώργης, εφοπλιστής Times Navigation
Hellas Net και άλλα media για τον εφοπλιστή
Ο Γιάννης Καραγεώργης επιχείρησε να ασχοληθεί και με τα μέσα ενημέρωσης. Το 2011 ξεκίνησε συζητήσει για τον Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά, αλλά η συνεργασία δεν προχώρησε. Το 2013, δήλωνε αποφασισμένος να βάλει 5 εκατομμύρια ευρώ για τη διάσωση του καναλιού αλλά πάλι δεν προχώρησε η πρόθεσή του. Λέγεται πως οι προσπάθειες του έπεσαν πάνω στο χρυσό συμβόλαιο και την επιρροή της Ελένης Μενεγάκη, που στάθηκαν το οριστικό εμπόδιο.

Τελικά απέκτησε το δίκτυο HellasNet που αποτελείται από 11 περιφερειακά κανάλια, ανάμεσα τους τα Alfa Τηλεόραση Βορείου Ελλάδος, Corfu Channel, Δίκτυο 1 Καστοριάς, ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας, Irida TV της Ρόδου, PLP Αχαΐας και άλλα. Το τηλεοπτικό εγχείρημα που είναι πολύ συνηθισμένο στην Ευρώπη και στην Αμερική, δεν έχει κάνει ακόμα αισθητή την παρεμβατικότητά του στη χώρα.

Στην παρουσίασή του, στο μουσείο της Ακρόπολης, τα φλας άστραφταν μη προλαβαίνοντας να απαθανατίζουν προσωπικότητες από την κυβέρνηση, τον πολιτικό, δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και εφοπλιστικό παράλληλο και συχνά παραπληρωματικό κόσμο.
Η ναυτική τραγωδία και οι ωκεανοί πένθους
Ο 64χρονος Γιάννης Καραγεώργης έχει μια όλο ανατροπές, δραματικές αλλαγές, όχι ιδιαίτερα προβεβλημένη ζωή, πλην μετρημένων στα δάχτυλα, κοσμικών, αναγκαίων διοργανώσεων. 
Ίσως γιατί κάποτε τα χασε σχεδόν όλα, ισορρόπησε στο χείλος του προσωπικού γκρεμού και στάθηκε πάλι όρθιος. Ήταν 1994, όταν ένα τραγικό δυστύχημα συνέβηκε στο υπερδεξαμενόπλοιό του, «Στολίδι», που οδήγησε σε ναυάγιο την εταιρεία του Silver Carre Vs, η οποία διέθετε, τότε, 13 πλοία.

Όμως η καταστροφή της περιουσίας του ήταν αυτή που τον ένοιαξε λιγότερο. Η πυρκαγιά που ξέσπασε ανελέητη και αδυσώπητη στο «Στολίδι» στέρησε τη ζωή σε είκοσι ναυτικούς και βύθισε σε απαρηγόρητη οδύνη τις οικογένειές τους. Ο εφοπλιστής αδυνατούσε να συνεχίσει σα να μη συμβαίνει τίποτα. Βυθίστηκε και αυτός σε μελαγχολία. Οι τράπεζες στη συνέχεια έπαψαν να τον χρηματοδοτούν και οι ασφαλιστικές εταιρείες στράφηκαν κατά της περιουσίας τόσο της εταιρείας όσο και της προσωπικής του.


Εκείνη την περίοδο ζήτησε διαζύγιο η τότε σύζυγος του, Ιωάννα Πάικου, με την οποία είχε αποκτήσει έναν γιο. Αγωγές, χρέη και πάνω από όλα πένθος για τις χαμένες ζωές. Με το καιρό άρχισε να αγωνίζεται ξανά. Ασχολήθηκε με τις ναυλώσεις πλοίων, προσπαθώντας να ανέλθει στις πρώτες θέσεις του πόντιουμ της ναυτιλίας. Και έφτιαξε ξανά τη ζωή του, με μια νέα μεγάλη αγάπη και έναν γάμο σχεδόν κινηματογραφικό…

Η κουμπαριά με τον ολιγάρχη και το πολυτελές γλέντι στη Ρωσία
Ο Γιάννης Καραγεώργης συνδέεται με μεγάλη φιλία -και πια με κουμπαριά- με τον Ρώσο ολιγάρχη Κοντσταντίν Μαλοφέβ, ο οποίος, εκτός από αναρίθμητους, παχυλούς, τραπεζικούς λογαριασμούς δισεκατομμυρίων ευρώ, έχει επιρροή, παρεμβατικότητα και δύναμη παγκόσμια, χάρη στην άμεση πρόσβασή του στο Κρεμλίνο. 
Επιστήθιος άνθρωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν, μοιράζεται τις ίδιες πνευματικές ανησυχίες μαζί του, τις οποίες κατευθύνει ο ίδιος ιερέας και πνευματικός, πατέρας Τύχωνας, ο πλέον ισχυρός ιεράρχης της Ορθόδοξης Ρωσίας.

Ο Κονσταντίν Μαλοφέβ, στις 4 Οκτωβρίου του 2014, αρραβώνιασε, στη Μόσχα, τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγεώργη με την πρώην ιδιοκτήτρια της μπουτίκ του Κολωνακίου Ratt & More, Σοφία Σωτηράκου, ενώ ο γάμος ήταν να πραγματοποιηθεί λίγες μέρες αργότερα στη Φιλοθέη. Ο κουμπάρος δεν μπορούσε να παραβρεθεί, λόγω απαγόρευσης κάθε ταξιδιωτικού προορισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μιας και θεωρείτο ότι είχε άμεση σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Αυτό όμως δεν σταμάτησε κανένα, ούτε έβαλε εμπόδια σε γάμο, κουμπαριά και γλέντι. Το ζευγάρι και 88 καλεσμένοι ταξίδεψαν από την Ελλάδα στη Μόσχα, με ιδιωτική πτήση.

Λέγεται πως το πλήρωμα επέτρεψε το κάπνισμα στους καλεσμένους του Μαλοφέβ, πράγμα τόσο ασυνήθιστο στα διεθνή δεδομένα
. Ανάμεσα στους καλεσμένους -καπνιστές και μη- βρίσκονταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας κύριος Πάνος Καμμένος, η Μάρα Ζαχαρέα αλλά και η ηθοποιός Χριστίνα Παππά. Φιλοξενήθηκαν όλοι στο τσαρικής αίγλης και πολυτελείας ξενοδοχείο του κουμπάρου, το «Tsargrad».

Τα γλέντια για τον γάμο ήταν γεμάτα χαβιάρι, χρυσά μαχαιροπίρουνα, σπάνιες βότκες και παθιασμένες σλάβικες μελωδίες. Είχαν ακόμη χρυσή άμαξα για νύφη, βαρύτιμα κοσμήματα ως δώρα, πλήθος προσωπικού να ακολουθεί σε κάθε βήμα, κάθε κίνηση, προλαβαίνοντας ανάγκες όλων των καλεσμένων!

Η διαμονή έγινε στις ξύλινες καμπάνες του ξενοδοχείου με τα ιδιωτικά, ρωσικά λουτρά, ενώ περιλάμβανε και ένα πάρτι σε ποταμόπλοιο του Βόλγα. Όλα αυτά έγιναν υπό τους ήχους των τραγουδιών για ερωτικά soft πάθη του βάρδου των πλουσίων Αντώνη Ρέμου, ο οποίος ακούραστα υπογράμμισε όλα τα ρωσικά μεγαλεία με πενιές μπουζουκιού σε lounge διάσταση!
Ο γάμος, λόγω και της κουμπαριάς με τον ισχυρό Ρώσο, έγινε θέμα όχι μόνο τα ελληνικά, αλλά και τα ξένα μέσα ενημέρωσης. Και ζήσαν αυτοί προφανώς πάρα πολύ καλά και ευτυχισμένα και ο εφοπλιστής ξεκίνησε δυναμικά να παραγγέλνει κι άλλα πλοία, να εδραιώνεται στα ΜΜΕ και να δίνει αυτά τα υπέροχα πάρτι, σαν παλιά, σαν σε εποχές αναλλοίωτης, γενικευμένης ευθυμίας…   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template