Αστρολογία-Τα ζώδια σήμερα 7 Ιανουαρίου 2018

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ....


ΚΡΙΟΣ

Θα έρθεις πιο κοντά με τις συναισθηματικές σου ανάγκες και θα δείξεις τα συναισθήματά σου. Απομονώθηκες αρκετά τις περασμένες ημέρες, ήρθε η ώρα να βγεις από το καβούκι σου και να περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου μια και έχεις τακτοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις σου. Μπορείς φυσικά να λύσεις και κάποια ζητήματα που σε προβληματίζουν. Βάλε σε μία τάξη τα οικονομικά σου, η οργάνωση είναι το παν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σκέψεις σου έχουν μπει σε μία σειρά και έχεις κάνει τον απολογισμό σου για τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Είσαι προετοιμασμένη και θα ζητήσεις αυτά που θέλεις πραγματικά. Η αισθηματική σου ζωή βελτιώνεται, ειδικά αν είσαι μόνος. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να προκύψει μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία ή ακόμη και μια νέα σχέση. Προγραμμάτισε καλύτερα τα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πέρασες έντονη συναισθηματική φόρτιση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, διατήρησες όμως την ψυχραιμία σου και αντιμετώπισες όλα όσα εμφανίστηκαν μπροστά σου. Η σημερινή ημέρα με τη Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθάει να λύσεις διαφορές με τον σύντροφό σου και θα δεις τα πράγματα πιο ουδέτερα και ρεαλιστικά. Στα οικονομικά σου φρόντισε να οργανωθείς λίγο περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ήρθε η μέρα να χαλαρώσεις λιγάκι και να περάσεις όμορφα με φίλους και συγγενείς. Πέρασες δύσκολες καταστάσεις μέσα στην εβδομάδα και κατάφερες να τις αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να περιορίσεις τις απότομες ψυχολογικές μεταπτώσεις σου γιατί δημιουργούν πρόβλημα στη σχέση σου. Τα οικονομικά σου έχουν βελτίωση και σίγουρα θα αναζητήσεις νέους τρόπους να τα αυξήσεις.

ΛΕΩΝ
Σήμερα νιώθεις και πάλι δυνατή και έχεις ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής σου. Οι απρόσμενες εκπλήξεις που θα προκύψουν θα σου χαρίσουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Ίσως νιώσεις μια υπερβολή στο συναίσθημα ή να νιώσεις αρκετά ανασφαλής ζητώντας επιβεβαίωση από τον σύντροφό σου. 
Έρχονται ευχάριστες αλλαγές στα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα επιδιώξεις να περάσεις πολλές ώρες με την οικογένειά σου, γιατί τις περασμένες ημέρες δεν είχες πολλές ώρες να τους δεις. Αναζητάς την προσοχή τους, αλλά να τους χαρίζεις και αρκετό από τον χρόνο σου. Αισθάνεσαι ωστόσο έτοιμη να αντιμετωπίσεις ότι και αν εμφανιστεί μπροστά σου. Μην εκνευριστείς χωρίς λόγο με τον αγαπημένο σου. Στα οικονομικά σου υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

ΖΥΓΟΣ

Διαχειρίστηκες απαιτητικές καταστάσεις μέσα στην εβδομάδα και σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου φρόντισε να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου. Θα αισθανθείς μεγάλη ηρεμία καθώς θα είσαι μακριά από το άγχος της καθημερινότητας. Το ενδιαφέρον σου σήμερα θα είναι στραμμένο στη σχέση σου, υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει και πρέπει να λυθεί. Θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι γύρω σου δείχνουν ενδιαφέρον για όσα λες και αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Θα περάσεις μία ευχάριστη μέρα σήμερα με τον αγαπημένο σου και θα έχετε μία εποικοδομητική συζήτηση για το μέλλον σας. Στα οικονομικά σου έχει αρχίσει πλέον και αποδίδει ο προγραμματισμός που έκανες το τελευταίο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα υποχωρεί επιτέλους η ένταση και επέρχεται η ηρεμία και η σταθερότητα στις σχέσεις σου. Νιώθεις ανακούφιση και αυτό φαίνεται. Είχες ανάγκη αυτή την ηρεμία. 
Πλέον ξέρεις τι θέλεις και το διεκδικείς. Θα προκύψουν ευχάριστες αλλαγές στα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εφευρετικότητά σου ενισχύεται και θα είσαι πολύ δημιουργική και σήμερα. Θα κινηθείς ανατρεπτικά και θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Εκμεταλλεύσου την καλή ημέρα και πέρασε όμορφα με τον αγαπημένο σου.
 Αν είσαι μόνη, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τη γνωριμία που επιθυμούσες εδώ και καιρό. Οργάνωσε καλύτερα τα οικονομικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ορθή πορεία του Ουρανού σε επηρεάζει θετικά και έχεις πλέον ενθουσιασμό και ενέργεια. Αυτό φάνηκε και από τις κινήσεις σου μέσα στην εβδομάδα. Ωστόσο, μην κινήσεις παρορμητικά γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις που θα σου κοστίσουν. 
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να φέρει αναστάτωση στη σχέση σου, μην το αφήσεις όμως να σου χαλάσει την ημέρα. 
Βάλε τάξη στα οικονομικά σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Μέσα στην εβδομάδα ήσουν ευάλωτη και είχες μία συναισθηματική… κόπωση. Αυτό αλλάζει τώρα γιατί έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε κατανοούν. Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία σου δίνει τη δύναμη που χρειάζεσαι. 
Μίλησε με τον σύντροφό σου και μην κρύβεις τα συναισθήματά σου για εκείνον. Εκμεταλλεύσου τις αλλαγές που έρχονται για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.     πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template