Αστρολογία-Τα ζώδια σήμερα 8 Ιανουαρίου 2018

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..


ΚΡΙΟΣ


Η Σελήνη σήμερα κινείται απέναντί σου και τα θέλω των άλλων παραμένουν η πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ ασχολείσαι με ένα ζήτημα που απασχολεί περισσότερο τους άλλους και λιγότερο εσένα. Παράλληλα όμως αυτές τις μέρες μπορεί να πιεστείς ως προς τις κοινωνικές σου επαφές, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 9 Απριλίου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Σελήνη από τον έβδομο ηλιακό σου οίκο, τον τομέα της συντροφικότητας και της συνύπαρξης, σε κάνει να σκέφτεσαι πιο έντονα τα προσωπικά σου και προσπαθείς να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει σε μια περίοδο που η λίμπιντο σου είναι αυξημένη, αλλά έχεις άλλες προτεραιότητες, αφήνοντας τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ένας συνεργάτης σήμερα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για τη δουλειά σου, ενώ ένα πρόσωπο που έχει λόγο απέναντι στην καριέρα σου μπορεί να σε προβληματίσει με τη στάση του. Τέλος, για την ώρα τα οικονομικά δεν τακτοποιούνται, μολονότι έχεις ευκαιρίες.



ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είσαι σε μια φάση που θες να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα μέσα στην καθημερινότητά σου, να ασχοληθείς με το νοικοκυριό και γενικότερα να κάνεις περισσότερο διεκπεραιωτική εργασία, ξεμπερδεύοντας με πολλά ζητήματα που σε αφορούν, κυρίως πρακτικής φύσης. Θέλεις όμως περισσότερη βοήθεια και γκρινιάζεις λιγάκι όταν δεν την έχεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάτι μεταμορφώνεται μέσα σου αυτή την περίοδο και περνάς σε μια νέα φάση που ξεμπερδεύεις με βαρίδια του παρελθόντος, για την ώρα πάντως είσαι πιο επικριτικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και παρότι το κλίμα είναι θετικό, ο Άρης απέναντί σου φέρνει κούραση συναισθηματική εξαιτίας των άλλων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η δουλειά και το εργασιακό περιβάλλον πρωταγωνιστούν σήμερα στις εξελίξεις και γενικότερα το πλαίσιο είναι βατό. Ένα σημαντικό εγχείρημα που έχεις άλλωστε στα σκαριά βρίσκει υποστηρικτές και προχωρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παραδοσιακά οι Δευτέρες είναι πιο βαρετές για πολλούς, όχι όμως για σένα με τη Σελήνη να ταξιδεύει στον Ζυγό, τον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σου και εσύ είσαι με ανεβασμένη διάθεση ακόμη και αν δεν είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα. Ένα δημιουργικό σχέδιο πάντως προχωρά και η αισιοδοξία σου είναι μοχλός που σε πάει παρακάτω!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχει γκρίνια λόγω πρακτικών ζητημάτων και μολονότι δεν είστε συντονισμένοι με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να μοιραστείς όμορφες στιγμές με τον σύντροφο ή αγαπημένα πρόσωπα, ακόμα και να ασχοληθείς με παιδιά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Γίνονται πολύ σημαντικές κινήσεις στα οικονομικά σου, κυρίως κινήσεις που άλλοι κάνουν και επηρεάζουν εμμέσως το πορτοφόλι σου, ενώ η καθημερινότητά σου παραμένει κουραστική αλλά και παραγωγική ταυτόχρονα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα το μυαλό σου γυρνάει συνεχώς σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, είτε σαν έννοια –η οικογένεια δηλαδή, είτε κυριολεκτικά, με την έννοια της ακίνητης περιουσίας ή του χώρου του σπιτιού. Μπορείς μάλιστα να βρεις ευνοϊκές λύσεις αν σε είχε προβληματίσει κάτι, ειδικά χθες το απόγευμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Απολαμβάνεις περισσότερο σήμερα να καθίσεις στην ασφάλεια και την θαλπωρή του δικού σου χώρου, μια εξαιρετική συνθήκη αν συγκατοικείς με το ταίρι σου, ωστόσο αν είσαι γεννημένος γύρω στις 9 Ιουλίου, γίνεται μια εξαιρετικά σημαντική μεταμορφωτική αλλαγή στην προσωπική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική για όλα τα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις και μπορείς όμως να καταφέρεις πολλά χάρη στον Άρη «αγκαλιά» με τον Δία σε βοηθητική θέση για το ζώδιό σου. Παρόλα αυτά στα οικονομικά σου πρέπει συνεχώς να λαμβάνεις υπόψη και άλλους, πράγμα που σε κουράζει.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις καθώς η Σελήνη, βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση που βοηθά τα σχέδιά σου. Έτσι λοιπόν μπορείς να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου, αλλά και μέσα από τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που κλείνεις, έστω και αν υπάρχουν κάποιες προστριβές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία μπορεί να γεφυρώσει τα χάσματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου, ενώ το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνει βήματα για να σε προσεγγίσει. Μπορείς λοιπόν να εκφράσεις αυτά που θέλεις να πεις, παρότι βγάζεις προς τα έξω ένα απερίσκεπτο και αδιάλλακτο προφίλ, κυρίως στους οικείους σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα ομιλητικός σήμερα, γενικότερα όμως ο κυβερνήτης σου Ήλιος μαζί με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα δείχνει πως βιώνεις μεγάλες αλλαγές στα επαγγελματικά και κάποιοι Λέοντες ίσως αποφασίσουν να αλλάξουν εργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη από τον Ζυγό, τον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου σου, σε κάνει να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τα αποκτήματά σου και ενδεχομένως να αναζητάς χρόνο για να ασχοληθείς με ζητήματα καθημερινότητας που θέλεις να τακτοποιήσεις, σε γενικές γραμμές πάντως είναι μια ημέρα που κινείται σε γνώριμους ρυθμούς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ικανοποίηση των πέντε αισθήσεων παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για σένα σήμερα, γενικότερα όμως είσαι σε μια πολύ σημαντική περίοδο για τα προσωπικά σου και αν είσαι ελεύθερος/η, αυτή η περίοδος θα μπορούσε να φέρει ένα νέο πρόσωπο που θα ταράξει τα νερά. Επίσης, αν είσαι ήδη σε σχέση, αλλάζεις τον τρόπο που βλέπεις τη σχέση σου, προς το καλύτερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μια εξαιρετική ημέρα για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα, να κάνεις συμφωνίες και γενικότερα να βάλεις σε μια σειρά όλες τις υποθέσεις που σχετίζονται με το πορτοφόλι.


ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη κινείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και σε ωθεί σε δράση, ωστόσο φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι καλά μελετημένες από πριν, αν θέλεις να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται τελικά. Επίσης, αυτές τις ημέρες η «σκοτεινή» πλευρά του οικείου σου περιβάλλοντος μπορεί να σε προβληματίσει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 10 Οκτώβρη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου αυτή την περίοδο περνούν από πολλά κύματα, ενώ έχεις περισσότερο εστιάσει λόγω συνθηκών σε αυτά που πρέπει να κάνεις και όχι τόσο σε αυτά που θέλεις. Γενικότερα όμως η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να ωφεληθείς από πρόσωπα κύρους καθώς είναι βοηθητικές μέρες για τα οικονομικά σου, όμως επιβάλλεται και περισσότερη προσοχή, καθώς τρέχουν έξοδα λόγω του Άρη στον τομέα του πορτοφολιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη από το Ζυγό φέρνει για σένα την ανάγκη να απομονωθείς και να ασχοληθείς με πιο πνευματικές ενασχολήσεις, ενώ σε μια περίοδο που ο Άρης μαζί με τον Δία στο ζώδιό σου «τρέχουν» τις εξελίξεις, εσύ σήμερα επιλέγεις να ξεκουραστείς, όσο το πρόγραμμά σου το επιτρέπει τουλάχιστον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα φλογερός αυτή την περίοδο, αλλά και πιο εγωιστής, ενώ είσαι αποφασισμένος πως δεν θα δώσεις άλλες ευκαιρίες σε πρόσωπα που δεν πέρασαν τις «εξετάσεις» που τους έβαλες. Για σήμερα πάντως είσαι πιο συμπονετικός και συγχωρείς ευκολότερα. Εκμεταλλεύσου το.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν. Θα πρέπει όμως να είσαι τυπικός σε όσα έχεις αναλάβει και φειδωλός με τα έξοδα, χωρίς να συγκρούεσαι με σημαντικά πρόσωπα. Παράλληλα, αυτές οι μέρες φέρνουν μια πολύ σημαντική συμφωνία, από την οποία θα πρέπει να επωφεληθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον φιλικό για εσένα Ζυγό, χωρίς δυσμενείς όψεις, έτσι λοιπόν καταφέρνεις να ασχοληθείς με τους στόχους σου και μπορείς να δίδεις τα σχέδιά σου να προχωρούν, παράλληλα όμως θυμήσου πως για σήμερα δεν χρειάζεται να γίνεις... «σούπερμαν» και να τα αναλάβεις όλα μόνος σου, αφού ως μέλος μιας παρέας ή ομάδας καταφέρνεις περισσότερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να βρεθείς με ανθρώπους που συμβαδίζουν τα θέλω σου, αλλά κυρίως με τον τρόπο σκέψης σου, ενώ οι φίλοι σου διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο σήμερα. Γενικότερα όμως θα ήθελες να σε στηρίζουν περισσότερο, ενώ η περίοδος αυτή ευνοεί όσους ήδη είναι σε σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν πολύ σημαντικές εξελίξεις πάνω σε ένα οικονομικό θέμα αυτή την περίοδο και δεν χρειάζεται να πιέζεις τις καταστάσεις, όταν τα πράγματα είναι έτοιμα θα βρουν εκείνα το δρόμο τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και αυτό για σένα μεταφράζεται σαν προσήλωση στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ γενικότερα σήμερα η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη. Αυτές τις μέρες όμως ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας συναντιούνται στο ζώδιό σου και σε ωθούν σε μεταμορφωτικές αλλαγές μέσα σου, ως προς τη σχέση σου με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στα προσωπικά είναι στην ατζέντα της σημερινής ημέρας, ωστόσο έχεις την βοήθεια του Άρη στις ημερομηνίες σου, στοιχείο ιδιαίτερα επικουρικό που ευνοεί τις σχέσεις σου με το δικό σου περιβάλλον, αυξάνοντας τη λίμπιντο σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα θέλεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό σε εργοδότες ή προϊστάμενους, ωστόσο θα πρέπει να θυμάσαι ότι υπάρχουν και οι συνεργάτες σου, οι οποίοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις κατά νου σήμερα, καθώς η ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξεις δράση, παρότι δεν λείπουν κάποιες μικροαναποδιές σε επίπεδο πρακτικών υποθέσεων μέσα στην καθημερινότητά σου, αν όμως έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο, καλύτερα να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις που σε εκθέτουν, ενώ οι υποχρεώσεις τρέχουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με τη διάθεσή σου να παραμένει ανεβασμένη, έχεις τα ηνία των εξελίξεων και παρά το ότι δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εσύ βρίσκεις διεξόδους. Θυμήσου όμως ότι θα πρέπει να είσαι σαφής και ειλικρινής στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επιστρατεύεις τη διαίσθησή σου για να βρεις λύσεις σε οικονομικά θέματα, ενώ δυσκολεύεσαι αρκετά με τις απαιτήσεις που έχουν πρόσωπα κύρους από το πρόσωπό σου. Η λύση όμως είναι να φανείς περισσότερο διαλλακτικός.

ΙΧΘΕΣ


Σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής, όπως χθες το απόγευμα και ψάχνεις να βρεις το βαθύτερο νόημα σε όσα κάνεις μέσα στην καθημερινότητά σου, παράλληλα όμως κρατάς μια πιο καχύποπτη στάση για τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Γενικότερα όμως ένα πολύ σημαντικό σου σχέδιο βρίσκεται σε εξαιρετικά ουσιαστική καμπή και εσύ μέσα από τις δικές σου προσπάθειες μπορείς να το δεις να υλοποιείται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δώσε χώρο έκφρασης στα αγαπημένα σου πρόσωπα και μην αφήνεις δηκτικές συμπεριφορές να επηρεάζουν δυσμενώς την προσωπική σου ζωή. Άλλωστε σου δίνονται ευκαιρίες μέσα στην ημέρα για να έρθεις σε επαφή με την εσωτερική σου φωνή που σε καθοδηγεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οφειλές σου και οι οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι έμμεσα είναι σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα, γενικότερα άλλωστε η τσέπη σου μοιάζει πιο προστατευμένη, τηρουμένων των αναλογιών.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template