ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΝΙΟΣ -Aλέξη, φύγε πριν σε καταπιεί το σκοτάδι

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Αγαπητέ Αλέξη, χαίρε,

Μέρα με τη μέρα το σκοτάδι που απλώνεται μπροστά σου γίνεται όλο και πιο βαθύ. Ενας

πολιτικός με τα δικά σου αντανακλαστικά δεν είναι δυνατόν να μην βλέπει το προφανές που δεν είναι άλλο από την πλήρη απαξίωση και την επιστροφή του Σύριζα σε ποσοστά Συνασπισμού. Αυτό που συνέβη με το ΠΑΜΕ στο υπ. Εργασίας και η πολύ εύστοχη απεικόνισή του από το Παρατηρητήριο (σχετική εικόνα) έχει εντυπωθεί στο υποσυνείδητο της σιωπηλής κοινής γνώμης. Πρόκειται για μια σιωπή που θα έπρεπε να φοβάσαι. Οταν κάποιος ετοιμάζεται να σε βγάλει από τη μέση σιωπά, ετοιμάζεται, παραμονεύει για να καταφέρει το τελειωτικό χτύπημα.

Γράφει ο Βασίλης Μπόνιος

Παρά τα αντικαταθλιπτικά, τα ηρεμιστικά και το λίθιο που συνηθίζετε να παίρνετε όλοι οι πρωθυπουργοί του Μεγάρου Μαξίμου, δεν είναι δυνατόν να μην διαισθάνεσαι την καθημερινή απαξίωση του Σύριζα εκεί έξω στη πιάτσα, στους δρόμους, στην σκρόφα την κενωνία.
Ολο και πιο πολλοί κάθε που μιλάνε για τον Σύριζα και την κυβέρνησή σου τραβάνε και το καζανάκι φίλε μου.

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι σε πολεμάνε συγκεκριμένα συμφέροντα που έχεις κατονομάσει. Κι αυτοί με τη σειρά τους δεν το κρύβουν. Μόνο που εδώ υπάρχει και κάτι που είναι στρουθοκαμηλισμός να μην το βλέπεις. Δεν έχεις δικαίωμα ούτε εσύ αλλά ούτε και ο Καμμένος να καμώνεστε ότι δεν το βλέπετε.

Κι αυτό που συμβαίνει δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι συγκεκριμένα συμφέροντα έχουν εξαγοράσει υπουργούς της κυβέρνησής σου και τους έχουν κάνει χανουμάκια στις αυλές τους
Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι τους είχαν “φυτέψει” από την πρώτη στιγμή που σχημάτισες την κυβέρνησή σου. Οπότε μην κατηγορείς τα συμφέροντα. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα φίλε μου…
Και εσύ μέσα στην κυβέρνησή σου έχεις πολύ σαπίλα αδελφάκι μου…Πήρες (με μεταγραφές) μπόλικη σαπίλα-σαν αποτυχημένος πρόεδρος ΠΑΕ.

Με σαπισμένους εντός της κυβέρνησής σου δεν μπορείς να κάνεις πόλεμο στα συμφέροντα. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα η προφανής αδυναμία σου μετατρέπει τόσο εσένα όσο και τον Καμμένο σε σκύλους που γαυγίζουν αλλά δεν μπορούν να δαγκώσουν γιατί κάποια από “δόντια”-πλουμιστοί υπουργοί σου, είναι“χρυσοπληρωμένα” φίλε μου. Εάν συνεχίσεις έτσι θα καταντήσεις ένας αδύναμος πρωθυπουργός που τα συμφέροντα θα σε έχουν του κλώτσου και του μπάτσου-όπως έκαναν με τον Κώστα Καραμανλή, τον άβουλο που του παρακολουθούσαν ακόμη και την ανάσα του: 

Tι ώρα πέρναγε τα διόδια της Αττικής Οδού με προορισμό την χασιέντα της Ραφήνας, τι ώρα πήγαινε η γυναίκα του για ψώνια, ή για τη δουλειά της στο Νοσοκομείο (ως διακεκριμμένη γιατρέσσα) και πάει λέγοντας.

Προς τα εκεί βαδίζεις ολοταχώς αγαπητέ Αλέξη, επειδή υπάρχουν πλέον στο μαγαζί σου πολλοί “φυτευτοί” φίλε μου.



Και για έναν ακόμη λόγο: Ξέμεινες από υποσχέσεις. Οι επιταγές που μοίρασες έληξαν και δεν έχουν αντίκρυσμα και τώρα αρχίζει το κυνηγητό όλων σε όσους οφείλεις και αντί να δώσεις εξακολουθείς να τους τα παίρνεις. Ολοι αυτοί περιμένουν τη στιγμή να σε αποτελειώσουν. Μην κοιτάς που δεν βγαίνουν (για την ώρα) στο Σύνταγμα. Δεν είναι μακριά το πρωί που θα ξυπνήσεις μπροστά σε μια εικόνα πολύ οδυνηρή. Είναι βλέπεις και το διεθνές περιβάλλον που πλέον δεν σε ευνοεί. Η Μέρκελ καταρρέει και ο Τραμπ είναι αρκετά πιθανό να μην βρίσκεται για πολύ στον Λευκό Οίκο.
 Αλλά το μεγάλο σου πρόβλημα είναι η οργή του κόσμου. Μια οργή που μπορεί να εκδηλωθεί από στιγμή σε στιγμή.



Ενα μεγάλο εθνικό πρόβλημα που μπορεί να πληρώσεις ακριβά είναι και οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί. Και ξέρεις πότε ξεκίνησε το πρόβλημα με τους “8”; Πολύ πριν εσύ υποσχεθείς στον Ερντογάν ότι θα τους επιστρέψεις.

Το μεγάλο πρόβλημα ξεκίνησε όταν με το που πάτησαν το πόδι τους στο έδαφος δεν υπήρξε κάποιος να δώσει εντολή να εγκαταλείψουν αμέσως τη χώρα μας. Αυτό έπρεπε να συμβεί μια και είχε υπάρξει το προηγούμενο με τον Οτσαλάν. Υποτίθεται ότι στην διάρκεια της αναταραχής στη Τουρκία, η Ελλάδα βρισκόταν σε ετοιμότητα δια παν ενδεχόμενο.

Τι σκατά ετοιμότητα είναι αυτή όταν ένα τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο προσγειώνεται χαλαρά σε ελληνικό έδαφος και δεν δίνουμε εντολή να το εγκαταλείψει αμέσως;

Κάπως έτσι την πατήσαμε και με τον Οτσαλάν για να μην πω στα Ιμια.
Ενώ είχαν αποβιβαστεί εκεί Τούρκοι κομμάντος εμείς στείλαμε ελικόπτερο με προβολείς να τους πει καληνύχτα και οι Τούρκοι το γάζωσαν. Αντί να στείλουμε κομμάντος με φουσκωτά και υποβρύχια στείλαμε ελικόπτερο. Μιλάμε για πολύ ατζαμήδες. Ετσι σκοτώθηκαν άδικα οι 3 ήρωες. Είναι αυτό που λέμε αδικοχαμένοι Αλέξη μου.
Με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς βρέθηκες στο καναβάτσο επειδή οι ελληνικές αρχές με το που προσγειώθηκαν σε ελληνικό έδαφος δεν έδωσαν εντολή (ας τους έδιναν και καύσιμα) να το εγκαταλείψουν. Μετά από αυτό υποσχέθηκες στον Ερντογάν ότι θα τους επιστρέψεις. Τώρα μέρα με τη μέρα το πρόβλημα γίνεται όλο και πιο απειλητικό. Αν τους παραδώσεις θα ατιμωθείς περισσότερο από τον Σημίτη. Μαζί σου και όλοι οι αριστεροί ροκαμπιλάδες ακόμη και οι αριστεροπόδαροι.

Είδες άλλωστε πόσο αναγκάζεται να γελοιοποιηθεί ο Μουζάλας.
Και το ατύχημα είναι ότι τώρα δεν υπάρχει ένας Κλίντον ή ένας Χόλμπρουκ να ασχοληθεί με την Ελλάδα ή να παρέμβει πριν ξεσπάσει πραγματικός πόλεμος.

Οσο για την έξοδο από τα μνημόνια και την ανάπτυξη με 80% φορολογικούς συντελεστές, διεφθαρμένη δικαιοσύνη, πελατειακό κράτος, διαπλοκή και ολιγάρχες είναι σαν να θέλει ο Κουρουμπλής να πηδήξει την Gisele Caroline Bündchen και όχι μόνο να την πηδήξει αλλά και να τον ερωτευτεί.


Πάπαλα φίλε μου. Οσο ακόμη είναι καιρός κάντην με ελαφρά…Πήγαινε σε εκλογές-χθες, και άσε τον Μητσοτάκη να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Πήγαινε σε εκλογές τώρα που ο Σύριζα είναι στο 16% γιατί εάν πέσει στο 8% είναι σίγουρο ότι τα συμφέροντα παρέα με τον Μητσοτάκη θα σε στείλουν σε Ειδικό Δικαστήριο και ίσως και στη φυλακή. Και επειδή η κοινή γνώμη διψάει για αίμα και θέαμα δύσκολα θα καθαρίσεις.    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template