Εξωγήινα είδη βρίσκονται σε επαφή με τη Γη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Ο καταγγέλλων ισχυρίζεται ότι υπάρχουν περισσότερα από ογδόντα δύο είδη εξωγήινων σε επαφή με τους ανθρώπους.

Μέσα στα χρόνια διάφορες πηγές, όπως επίσημα έγγραφα, βίντεο, εικόνες και συναρπαστικες μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες που πιστοποιούν το γεγονός ότι τα ανθρώπινα όντα είναι τακτικά σε επαφή με εξωγήινα όντα.
Γιατί λοιπόν είναι τόσο δύσκολο να πείσουμε το ευρύ κοινό ότι οι ξένοι επισκέπτες στη Γη δεν είναι μόνο ενα υλικό της επιστημονικής φαντασίας;

Στον εικοστό πρώτο αιώνα, ο κόσμος έχει χάσει την μπαλα από τις διάφορες πληροφοριες για τους εξωγήινους και της αλληλεπίδρασης τους με τους ανθρώπους στη Γη και ισως αυτο να εχει γινει επιτηδες ετσι ωστε η πολλή πληροφορία μαζι με την στημένα ψεύτικη πληροφορία να κανει τους ανθρώπους δύσπιστους και να μην θέλουν να λάβουν το φαινόμενο σοβαρά, να θυμηθουμε οτι το καλυτερο μερος να κρυψεις μια αληθεια ειναι στα φανερα…και για να την καταστρέψεις πρέπει απλά μεσα σε αυτη την αληθεια να φυτευσεις δυο τρια εμφανη ψεμματα. 


Με τα χρόνια, οι άνθρωποι συνηθισαν σε μια “φαρσα” των UFO και των εξωγήινων μεσα απο στημενες ψευτικες ιστοριες που έχουν κάνει..καποιοι που ισως θελουν στα φανερα να κρυψουν κατι μεγαλο!!!

Τι δεν θέλουν να ξέρεις: Alien Races



Ειπε επίσης ότι οι πολλές κυβερνήσεις του κόσμου κανουν συλλογή υψηλής διαβάθμισης σε άκρως απόρρητα έγγραφα τα οποία παρέχονται σε τακτική βάση στο στρατιωτικό προσωπικό σχετικά με αυτά τα όντα, παρά το γεγονός ότι αυτές οι ίδιες κυβερνήσεις αρνούνται δημοσίως την ύπαρξη των ΑΤΙΑ.

Για παράδειγμα, ο πρώην επικεφαλής της CIA Roscoe Hillenkoetter είπε το 1960:
“Πίσω από την κουρτινα, οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας ανησυχούν σοβαρά για τα UFOs. Αλλά με την επίσημη μυστικότητα και την γελοιοποίηση, πολλοί άνθρωποι οδηγούνται να πιστεύουν ότι τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα είναι ανοησίες ».


Ως εκ τούτου, είναι σαφές ότι το φαινόμενο UFO διαδραματίζει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση του κόσμου γύρω μας. Το σημαντικό πράγμα ομως εδω είναι οι ερευνητές και το κοινο να είναι σε θέση να διαχωρίσει τα εκπληκτικά γεγονότα από τη μυθοπλασία, έτσι ώστε να μπορούν να αποκτήσουν μια αυθεντική άποψη για το πώς αυτοί οι εξωγήινοι και οι επαφές τους με τις κυβερνήσεις του κόσμου αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και τι θα μπορουσε να σημαινει αυτο για την δικη μας τυχη και μελλον !.

katohika.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template