Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την παραίτηση του Ζουράρι και την πήρε.

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του κ Ζουράρι για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Άρεως Θεσσαλονίκης.Και για τον φόβο απώλειας  ...ψήφων ας μη γελιόμαστε στους ΑΝΕΛ σήμανε συναγερμός..

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το mononews.gr: Κυβερνητικά στελέχη ζητούσαν επίμονα την παραίτηση Ζουράρι ξεκαθαρίζοντας ότι εάν ο υφυπουργός συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντά του, κάτι τέτοιο θα έπληγε βαθιά την εικόνα της κυβέρνησης στο εσωτερικό, αφού ήδη η κοινή γνώμη είχε καταδικάσει τις επίμαχες δηλώσεις.
Το τηλέφωνο Καμμένου

Το πρωί της Κυριακής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος τηλεφώνησε ο ίδιος προσωπικά στον κ. Ζουράρι και του ζήτησε να παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας.

Χαρακτηριστικές του κλίματος που είχε δημιουργηθεί είναι οι δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου στον ΣΚΑΪ: «Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα».

»Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» επέμεινε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
»Δεν χωράει ούτε το «ποιητική αδεία». Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού» κατέληξε ο Δημήτρης Καμμένος.

Οι δηλώσεις αυτές είναι ενδεικτικές της ενδοκυβερνητικής έντασης που προκλήθηκε από τα όσα είπε ο κ. Ζουράρις το βράδυ του Σαββάτου.

Η παραίτηση Ζουράρι

Στη συνέχεια ο κ. Ζουράρις έστειλε την επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ειδικότερα, φέρεται να απέστειλε με email την επιστολή της παραίτησής του, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης στον Real FM.

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό μήνυμα τριών γραμμών, το οποίο απεστάλη στον Πρωθυπουργό και στην Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης.

Την επιστολή δημοσίευσε η Εφημερίδα των Συντακτών:

«Ερίδματε (σ.σ. καλοδομημένε) πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον. Μετά της προσηκούσης τιμής, Κώστας Γ. Ζουράρις.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template