ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ Στην διάρκεια του περιπάτου απώλεσα την παρθενίαν μου

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018


Σε καμμία περίπτωση το Κουρδιστό Πορτοκάλι δεν αμφισβητεί τις αποκαλύψεις του ένοπλου συντρόφου Κώστα Βαξεβάνη για την Μαρέβα, τις
εξωχώριες κλπ. Οπως τα γράφει ο Κώστας θα είναι τα πράγματα. Στο κάτω-κάτω ποιος επιχειρηματίας θέλει να ζει την αγωνία του Επιχειρείν στην Ελλάδα και ταυτόχρονα να πληρώνει το 90% απ΄οσα βγάζει στο διεφθαρμένο κράτος και στις εκάστοτε κυβερνήσεις για να διορίζουν Νοτοπούλου ώστε να καυλαντίζουν οι πολιτικοί άρχοντες του τόπου.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Επίσης επειδή το μητσοτακέικο έχει βεβαρυμένο παρελθόν αλλά και παρόν με τον Κυριάκο ανάμεσά τους να είναι πιο “αθώος” σε σύγκριση με τη Ντόρα, την Αλεξία και τον Κώστα Μπακογιάννη σε καμμία περίπτωση δεν έχουμε διάθεση να απαλλάξουμε αυτό το θρυλικό σόι που αυξάνεται επικίνδυνα μια και ο Περιφερειάρχης πήρε προσωπικά το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή όμως η αθώα Περιστέρα του Αλέξη δεν θα ανέβαινε εξίσου εύκολα την επιστημονική ιεραρχία της δουλειάς της χωρίς τις άκρες που εξασφαλίζει στην πρώτη κυρία το αξίωμα της πρωθυπουργικής συζύγου.

Το είδαμε και με την Νατάσσα Καραμανλή. Κι αν η Περιστέρα στις συνεντεύξεις της εμφανίζεται σταλινική, στην προσωπική της ζωή απολαμβάνει την υποδοχή του Κοπελούζου, τις χειραψίες του Βαρδή αλλά και καμαρώνει τα παιδιά της στα ιδιωτικά σχολεία. Ο δε Αλέξης την έχει καταβρεί με τα πρωθυπουργικά αεροπλάνα και τις πρωθυπουργικές λιμουζίνες.
Επειδή ζούμε στην Κολομβία των Βαλκανίων και ο κατσιαπλιάς λαός εκλέγει διαχρονικά κατσιαπλιάδες να τον κυβερνήσουν τουλάχιστο μην προκαλείτε με τις δηλώσεις σας κάποιους από μας τους λίγους που διεκδικούμε το δικαίωμα στη λογική.

Στο μεταξύ διαβάσαμε και γελάσαμε με το εξής>

Επίδειξη μόδας στον αύλειο χώρο μπροστά από το Ηρώδειο (δεν) θα πραγματοποιήσει (τελικά) ο οίκος «Zeus and Dione» στις 2 Απριλίου 2018, μετά και την ομόφωνη σύμφωνη γνώμη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

Η εκδήλωση του γνωστού οίκου, που δημιούργησαν εν μέσω οικονομικής κρίσης η Μαρέβα Γκραμπόφσκι (σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη) και η Δήμητρα Κολοτούρα, εντάσσεται στο πλαίσιο της 23ης Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας («ATHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK» ή AXDW), που θα γίνει στο Ζάππειο, από 29 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2018.
Το αρχικό αίτημα της εταιρείας AXDW, ήταν να παραχωρηθεί για την επίδειξη το ίδιο το μνημείο. Ωστόσο, η Εφορεία Αρχαιοτήτων (ΕΦΑ) Αθηνών αντιπρότεινε τον αύλειο χώρο του Ηρωδείου, κάτι που οι διοργανωτές της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας αποδέχτηκαν, με το σχετικό αίτημα να αφορά πλέον την προσωρινή παραχώρηση της πλατείας που βρίσκεται μπροστά από το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, καθώς και της σκάλας ανόδου.

Κατόπιν τούτου, η ΕΦΑ Αθηνών, λαμβάνοντας υπόψη της και την κείμενη νομοθεσία, δεν είχε καμία αντίρρηση στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς, όπως αναφέρθηκε στο ΚΑΣ, ο ελληνικός οίκος είναι μια σοβαρή περίπτωση στον χώρο της μόδας, με ενδύματα που εμπνέονται από την αρχαία ελληνική μυθολογία και πολιτισμό, αναδεικνύοντας την ελληνική παράδοση και κληρονομιά.

Πολ Γκωγκέν> Η Απώλεια της Παρθενίας















Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template