ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΚΑΡΙΚΟΣ-O μέγας Ιβάν «καθάρισε» για Μολέδο

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ήταν να μην τα πάρει, κυρίες και κύριοι, ο Ιβάν ο τρομερός! Ο πρόεδρος, ο μεγαλομέτοχος, ο σωτήρας του ΠΑΟΚ, της Ελλάδας, της Κυβέρνησης και
πάσης Ρωσίας! Η Ρωσική αρκούδα βρυχάται! Ο ηγέτης, ο Ιβάν με το όνομα «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον Μολέδο! Το πήρε επάνω του ο πρόεδρος και ο Μολέδο πάει στην Βραζιλία! Το μεγάλο κόλπο του Σαββίδη ολοκληρώθηκε!

Εσείς οι πτωχοί νομίζατε πως ο Ιβάν ήθελε τον Μολέδο στον ΠΑΟΚ; Κοιμάστε όρθιοι (με το παρδόν δηλαδή). Ο μεγάλος στόχος του Ιβάν που προκάλεσε θύελλα ενθουσιασμού και πανηγυρισμών σε Θεσσαλονίκη και… Δάφνη ήταν άλλος. Αλλά πώς να στρίψετε, εσείς τα καθοδηγούμενα ΜΜΕ που το μόνο που έχετε ως στόχο είναι να πλήξετε τον άνθρωπο που έχει βάλει τα στήθη του μπροστά για το καλό της Ελλάδας, του ποδοσφαίρου μας και της ανθρωπότητας;

Όλοι λοιπόν νομίζατε πως ο Ιβάν ο τρομερός ήθελε να πάρει τον Μολέδο στον ΠΑΟΚ. Αμ πως, που έλεγε και ο Χατζηχρήστος. Ένας ήταν ο στόχος του κάτι που φαίνεται (για αυτούς που ξέρουν βέβαια) από την αποστολή Μίχελ στην υπόθεση.

Ο Ιβάν ήθελε να αποδυναμώσει τον μεγάλο του εχθρό, τον Αλαφούζο. Πως θα τα κατάφερνε; Αν μπορούσε να στείλει τον Μολέδο στην Βραζιλία. Όχι το καλοκαιράκι που έτσι και αλλιώς είχε συμφωνήσει ο Μολέδο με την Ιντερνασιονάλ. Αλλά τώρα! Τσακ μπαμ ο Ιβάν έφερε εις πέρας ΚΑΙ αυτή την μεγάλη του αποστολή.

Κοίμισε σαν… κόμπρα όλο τον κόσμο, άφησε τους πάντες, ακόμη και το σάιτ της εξυγίανσης, το ίδιο το «παιδί» του, να νομίζει πως ο στόχος του ήταν να φέρει τον Μολέδο στην Τούμπα και την κατάλληλη στιγμή σαν πραγματικός ηγέτης έδωσε το τελικό του «χτύπημα».
Μπαμ και κάτω, πουρνό – πουρνό της Πέμπτης, μετά από μόλις 10 μέρες (και βάλε) ο Ιβάν Σαββίδης ολοκλήρωσε το έργο του! Ο Μολέδο οδεύει για την Βραζιλία!

Ο ΠΑΟΚ πιο ισχυρός από ποτέ ωσάν Ρωσική Αρκούδα (as Giorgi wright in instagram) πλήγωσε ανεπανόρθωτα τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Ολυμπιακό!

Ναι, εδώ κυρίες και κύριοι, έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη από τον Βασίλη τον Δεκάρικο! Πίσω από την υπόθεση του Μολέδο (λέγεται ότι ο Μίχελ είναι διπλός πράκτορας, επιπέδου Θου Βου) λειτουργούσε υπογείως ο Ολυμπιακός! Για αυτό και ο Ιβάν με τους συνεργάτας του έδρασε με πάσα μυστικότητα το πλάνο Valkyrie.

Δεν άφησε τον Ολυμπιακό να του κλέψει τον παίκτη και με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις τον στέλνει Βραζιλία!


Μια ακόμη τεράστια επιτυχία του Ιβάν και των συνεργατών του, μετά το απίθανο μπαμ με Αζεβέδο, που θα παίξει κάποια στιγμή μέσα στο 2018, αλλά και το εξωφρενικό μπαμ με Ζαμπράνο το καλοκαίρι που ακόμη κλαίει ο Βαγγέλης.

Όσο για κάποιες κακοήθειες που θέλουν τον ΠΑΟΚ του Ιβάν να διασύρθηκε στην υπόθεση Μολέδο μην ασχολείστε. Η… εγκληματική οργάνωση προσπαθεί ακόμη να πλήξει τον Ιβάν μας! Μην διαβάζετε και μην ακούτε τέτοια πράγματα. Ούτε βεβαίως κάποια απαράδεκτα δημοσιεύματα για τα λάθη του ΠΑΟΚ κ.λ.π. Αστειότητες. Η αλήθεια στο τέλος επικρατεί και ο Βασίλης ο Δεκάρικος σας την παρουσίασε με λεπτομέρειες.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template