VOULA'S SOUTH BLISS Η luxurious μεζονέτα των €1.500.000 της Βούλας

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Η Βούλα, μεταξύ της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης και σε απόσταση μόλις 25 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας, είναι ένα από τα πιο
όμορφα -και προνομιακά- προάστια της Αττικής. Αν και κατοικούνταν από τα αρχαία χρόνια και μάλιστα από το τέλος της νεολιθικής εποχής (3.000 π.Χ.), η σύγχρονη Βούλα δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1920 από έναν οικοδομικό συνεταιρισμό που κατασκεύασε στην περιοχή μία παραθεριστική συνοικία. Αργότερα, εγκαταστάθηκαν κάποιες οικογένειες προσφύγων που τους παραχωρήθηκε έκταση γης. 


Ο οικισμός μέχρι το 1929 ανήκε διοικητικά στην κοινότητα Κορωπίου, από το 1929 μέχρι το 1935 αποτέλεσε οικισμό της Βάρης, ενώ από το 1936 ξεχωριστή κοινότητα. Το 1945, στην κοινότητα Βούλας, προσαρτήθηκε και ο οικισμός της Άνω Βούλας, ενώ πρωτοαναγνωρίστηκε σε δήμο το 1982. Ο Δήμος Βούλας διατηρήθηκε μέχρι το 2010, οπότε καταργήθηκε με τον Καλλικράτη και εντάχθηκε στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.



Σήμερα, τοποθετημένη στα παράλια του Σαρωνικού, σε ένα σχετικά μικρό κομμάτι προνομιούχας γης που ξεκινά από τη θάλασσα και ανεβαίνει ψηλά, ως το νότιο άκρο του Υμηττού, η Βούλα είναι μια περιοχή περίπου 30.000 κατοίκων, η οποία χωρίζεται σε τρεις οικισμούς, την Πολιτεία, την Εξοχή και την Άνω Βούλα. 

Η τελευταία, αποτελεί και ένα κομμάτι γης πραγματικό «φιλέτο» γιατί εκτός από τη μοναδική θέα που προσφέρει στους κατοίκους της απέχει ελάχιστα λεπτά της ώρας από το κέντρο της πόλης, με τα εστιατόρια, την αγορά, τη μαρίνα και φυσικά την πολύ γνωστή πλαζ.

Εδώ, σε μία από τις πιο ήσυχες γειτονιές, με νεόδμητες πολυκατοικίες, βρίσκεται ένα από τα πιο εντυπωσιακά ρετιρέ «προς πώληση», «ευδαιμονία του νότου» όπως το αποκαλεί το μεσιτικό γραφείο της Sotheby’s International Realty, τοποθετώντας το σχετικά πρόσφατα στην ακριβοθώρητη λίστα του. Πρόκειται για ένα πολυτελές διαμέρισμα-μεζονέτα δύο ορόφων, 250 τετραγωνικών μέτρων, στον τέταρτο και πέμπτο όροφο πολυκατοικίας με μοναδική πανοραμική θέα προς τον Σαρωνικό.

To «South Bliss», το οποίο είναι επενδυμένο σχεδόν στο σύνολο του από εξαιρετικής ποιότητας ξύλινα πατώματα, βασίζει τη μοναδικότητα του στις υπέροχες βεράντες που διαθέτει, κυρίως στον 5ο όροφο, στον οποίο περιλαμβάνεται η κυρίως κρεβατοκάμαρα-σουίτα, με εσωτερικό μεγάλο μπάνιο, ντουλάπα-δωμάτιο και βέβαια μια απίστευτη θέα προς την αθηναϊκή ριβιέρα. Στον ίδιο όροφο, ο οποίος διαθέτει μια πανέμορφη κεραμιδοσκεπή, υπάρχει ένα εντυπωσιακό υπαίθριο τζακούζι τεσσάρων ατόμων,προστατευμένο με σκεπή, καθώς και κιόσκι με ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση.



Στον 4ο όροφο του «South Bliss» υπάρχουν δύο μεγάλες κρεβατοκάμαρες, με μεγάλες τζαμαρίες και ανεξάρτητη πρόσβαση στη βεράντα, ένα μεγάλο σαλόνι-καθιστικό με τζάκι, ανεξάρτητη τραπεζαρία και επιπλέον καθιστικό στο χολ της εισόδου, η κουζίνα, τα τρία μπάνια και ένα υπαίθριο καθιστικό, προστατευμένο από βροχή ή ήλιο, με υπέροχη θέα προς τη θάλασσα. Εννοείται, ότι μεταξύ των ανέσεων που προσφέρονται είναι τα υπερσύγχρονα συστήματα θέρμανσης και φωτισμού, αποθηκευτικός χώρος στο υπόγειο της πολυκατοικίας, χώρος πλυντηρίου και θέση πάρκινγκ.

Η μεζονέτα-ρετιρέ της Βούλας διατίθεται αντί του ποσού των 1.500.000 ευρώ, ποσό αρκετά υψηλό για την εποχή αλλά ας μην ξεχνάμε πρόκειται για ένα lux διαμέρισμα 250 τετραγωνικών σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής.




















Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template