Ο Κώστας Πάσσαρης αγνώριστος στα κάτεργα της Ρουμανίας

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Αδυνατισμένος, με πολύ λιγότερα μαλλιά και αφοσιωμένος στον Θεό
Φανερά αλλαγμένος σε

εμφάνιση και συμπεριφορά εμφανίζεται μέσα από τις Φυλακές Γκέρλα της Ρουμανίας ο διαβόητος κακοποιός Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος κατάφερε με αυτή την αλλαγή του να πείσει τις ρουμανικές Αρχές να τον βγάλουν από το καθεστώς κράτησης υψίστης ασφαλείας και την απομόνωση και να τον μεταφέρουν στη γενική πτέρυγα.

Στις φωτογραφίες ο Κώστας Πάσσαρης που έχει αδυνατίσει και τα μαλλιά του είναι αραιωμένα, φαίνεται να εξομολογείται μέσα στο εκκλησάκι της φυλακής, να διαβάζει θρησκευτικά βιβλία μέσα στο κελί του ή να δέχεται την επίσκεψη του πνευματικού του στις φυλακές, σκυμμένος κάτω από το πετραχήλι, και να προσεύχεται.



Οπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Ραπτόπουλος (γνωστός και ως ο «άγιος των φυλακισμένων»), ο Κώστας Πάσσαρης του ζήτησε να τελέσουν μνημόσυνο για τους τέσσερις άνδρες που δολοφόνησε σε Ελλάδα και Ρουμανία!

«Κάθε βράδυ, με το κομποσκοίνι στα χέρια, κάνει 100 εδαφιαίες μετάνοιες για κάθε σκοτωμένο του. Παρακάλεσε, μάλιστα, να κάνουμε κι ένα μνημόσυνο. Και το κάναμε, κι εγώ λειτούργησα. Τώρα είναι ένας τέλειος χριστιανός».

Μέσα από τις Φυλακές Γκέρλα, ο Κώστας Πάσσαρης παλεύει να διώξει από πάνω του τον τίτλο του ενός από τους σκληρότερους κακοποιούς στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά. Διαβάζει ποίηση, γράφει, αθλείται, ενώ πρόσφατα κέρδισε και ένα βραβείο σε διαγωνισμό ποίησης και ζωγραφικής μέσα στις φυλακές!
Οπως ανέφερε ο δικηγόρος του Ανδρέας Ταγαράκης, μετά την αλλαγή αυτή οι ρουμανικές Αρχές είναι πλέον πολύ κοντά στο να δεχτούν το αίτημα προσωρινής έκδοσής του στην Ελλάδα, προκειμένου ο Κώστας Πάσσαρης να δικαστεί για τη διπλή δολοφονία των αστυνομικών Aθανασίου Δρακόπουλου και Διονυσίου Aλεβιζόπουλου το 2001 κατά τη μεταγωγή του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.
«Είμαστε στο τελικό στάδιο, περιμένοντας να απαντήσουν οι ρουμανικές Αρχές για την προσωρινή μεταφορά του στην Ελλάδα για να δικαστεί» δήλωσε.

Ο Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος κρατείται στις Φυλακές Γκέρλα από το 2001, εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για διπλή ανθρωποκτονία κατά τη διάρκεια ληστείας σε ανταλλακτήριο του Βουκουρεστίου.      πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template