Στον Πέτρο Κασιμάτη μέρος του Απόρρητου Αρχείου του στρατηγού Γρυλλάκη

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Τον στρατηγό Γρυλάκη τον γνωρίζουμε οσοι ασχολούνται με τα πολιτικά δρώμενα της χώρας.Ο στρατιωτικός σύμβουλος του Μητσοτάκη την εποχή της πρωθυπουργίας του και οχι μόνο..

Το Kourdistoportocali έχει στη διάθεση του ένα μεγάλο μέρος απο το απόρρητο αρχείο του στρατηγού Γρυλλάκη!!!
Του Πρωθυπουργικού συμβούλου του Κων. Μητσοτακη που ειχε κάνει άνω-κατω τα Βαλκάνια, που έφερε σε δύσκολη θέση τους Σκοπιανούς ανοίγοντας «γέφυρες» με τους Αλβανόφωνους του Κοσσόβου και του ανθρώπου που γνώριζε συγκλονιστικά μυστικα για τις προθέσεις των Τούρκων.

Γράφει ο Πέτρος Κασιμάτης

Ο στρατηγός Γρυλλάκης που ειχε αποκαλύψει στον υπογράφοντα όλους τους σχεδιασμούς της Άγκυρας -αρκετούς μήνες πριν τα γεγονότα των Ιμμιων – (Σ.Σ Οι Τούρκοι έκαναν ασκήσεις απόβασης σε δικες τους βραχονησίδες τρεις μήνες πριν τα δραματικα γεγονότα στα Ιμμια και προετοιμάζονταν για απόπειρα κατάληψης Ελληνικού χώρου)!!!

Μαλιστα, ειχε συνταχθεί και απορρρητο ενημερωτικό σημείωμα ειδικού χειρισμού με όλες τις Τουρκικές κινήσεις και τις αποφάσεις που ειχε λάβει το δικό τους Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας με ορίζοντα 15 χρονια για το Αιγαίο, τη Θράκη και τα «θερμά» επεισόδια σε νησιά του Αρχιπελάγους! Στο έγγραφο , σημειωνόταν

– Οι ασκήσεις για καταλήψεις Τουρκικών νησίδων λίγο καιρό πριν τα Ιμια.
– Οι επιδιώξεις στα Βαλκάνια.
– Οι σχέσεις και οι πιέσεις με μοχλό τη Χάλκη στο Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης.


Το συγκλονιστικό αφορά την πηγή των σημαντικών αυτών πληροφοριών αφού όλες επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά!!
Δεν επρόκειτο για διείσδυση εντός της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας ούτε για καταγραφή πληροφοριών απο πράκτορες της ΕΥΠ με επιτυχή δράση που δημιουργούσαν «ρωγμές» στον ιστό των Τουρκικών πληροφοριων.
Η «πηγή» ειχε στηθεί με εξαιρετικά δεξιοτέχνο τροπο κι ειχε «καλλιεργηθεί» τα προηγούμενα χρονια με συστηματική δουλειά!! Ο πλούτος των πληροφοριων ηταν μεγάλος μα τις περισσότερες φορές παρέμεινε αναξιοποίητος!!

Το «Βαθύ Λαρύγγι» ηταν ένας αξιωματούχος στην Προεδρία της Γερμανικής Δημοκρατίας (!!!) ο οποιος επιλαμβανοταν όλων των απόρρητων διπλωματικών θεμάτων που έπρεπε να γνωρίζει ο Γερμανός Προεδρος της Δημοκρατίας!!

Ολα τα στοιχεία των Γερμανικών μυστικών υπηρεσιών που είχαν στη διάθεση τους στα πλαίσια της συνεργασίας με τη ΜΙΤ , τα γνώριζε απο πρωτο χέρι η Ελληνική πλευρά και τα διαχειριζόταν ο δαιμόνιος στρατηγός που το αρχείο του ηταν ελάχιστα μικρότερο απο το εμβαδόν της …Εθνικής βιβλιοθήκης. Αυτά προς το παρόν….πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template