Τρόμος μέσα στο σπίτι του για τον Χωραφά

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Μάχη με ακραία καιρικά φαινόμενα έδωσε ο Γιώργος Χωραφάς! Ο διάσημος Ελληνας ηθοποιός και η οικογένειά του, όπως
αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», έζησαν ώρες αγωνίας, όταν οι πρόσφατες φονικές καταιγίδες «βούλιαξαν» το Παρίσι και τα ορμητικά νερά των χειμάρρων πλημμύρισαν χιλιάδες σπίτια, μεταξύ των οποίων και το δικό του.

Οι αντοχές της οικογένειας του ηθοποιού, που παραλίγο να ξεσπιτωθεί, δοκιμάστηκαν σκληρά και επί μέρες ο τρόμος και η αγωνία τους ήταν στο κατακόρυφο, ειδικά όσο παρέμενε ενεργοποιημένος στην πόλη πορτοκαλί συναγερμός.


Ο Γιώργος Χωραφάς, η Γαλλίδα σύζυγός του Ροζαλίν και τα δύο παιδιά του Ζωή και Ηλίας ζουν σε ένα αγρόκτημα στα προάστια της πόλης του φωτός, όπου η κατάσταση ήταν εντελώς ανεξέλεγκτη και κανείς τους δεν κοιμόταν ήσυχος. Ο ηθοποιός έβλεπε έντρομος τα φουσκωμένα νερά να κατεβαίνουν μανιασμένα και στο πέρασμά τους να καταστρέφουν γη, παράσερναν τα πάντα, ανεβάζοντας συνεχώς τη στάθμη νερού στο κτήμα τους.

Χωρίς θέρμανση


Με τις λάσπες να έχουν καλύψει τα πάντα, ο βραβευμένος ηθοποιός, βάζοντας πολλή προσωπική δουλειά, αλλά και με την πολύτιμη βοήθεια γειτόνων και των γαλλικών Αρχών, θωράκισε όπως όπως την περιουσία του για να αποτρέψει μεγαλύτερες φθορές.
Τις βροχές διαδέχτηκαν λίγες ημέρες μετά οι έντονες χιονοπτώσεις, που προκάλεσαν νέο χάος και πονοκέφαλο στην οικογένεια Χωραφά, αφού για πολλές ώρες παρέμεναν χωρίς φως, θέρμανση και τηλεφωνική επικοινωνία. Μέσα στο σκοτάδι και το κρύο η οικογένεια το Γιώργου Χωραφά προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τη μανία της φύσης! Με υπεράνθρωπη προσπάθεια κατάφερε να σώσει την περιουσία του, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημά του να μην κινδυνεύσει κανένα μέλος της οικογένειάς του αλλά ούτε και ο ίδιος! Και μέσα σε όλα αυτά ο βραβευμένος πρωταγωνιστής, που πριν από λίγους μήνες ανακηρύχθηκε και επίτιμος δημότης Αθήνας, είχε στο μυαλό του και τα γυρίσματα της νέας παραγωγής στην οποία συμμετείχε!
Ο σημαντικός καλλιτέχνης, ο μοναδικός Ελληνας που έπαιξε δίπλα στον θρυλικό Μάρλον Μπράντο στην ταινία «Χριστόφορος Κολόμβος», περιμένει πώς και πώς να επιστρέψουν εκείνος, η σύζυγος και τα παιδιά του στην κανονικότητα της ήρεμης ζωής τους. Με τη σύζυγό του Ροζαλίν Γαλόκ είναι μαζί περισσότερα από 40 χρόνια και παρέα γράφουν σενάρια για θεατρικά και ταινίες.

«Εχουμε δοκιμαστεί από τη ζωή και έχουμε μείνει στο πλευρό ο ένας του άλλου. Έχουμε δει τις αδυναμίες, τις ασθένειες, τις δυνάμεις μας. Εχουμε εκτεθεί εντελώς και παρ’ όλα αυτά αισθανόμαστε μεγάλο σεβασμό και τρυφερότητα. Υπάρχει ένας ιδιαίτερος τρόπος επικοινωνίας μεταξύ μας. Συνεχίζουμε να επιθυμούμε, να γοητεύουμε ο ένας τον άλλον. Είναι μια συνεχής περιπέτεια. Δεν είναι ρουτίνα» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο γοητευτικός καλλιτέχνης. Οσο για τα δυο παιδιά τους; Βάδισαν στα βήματα του μπαμπά τους, αφού η μουσικόφιλη Ζωή έγινε ηθοποιός και ο Ηλίας σκηνοθέτης.    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template