Τι τρέχει με την Εύη Βατίδου και τον πρώην τής Καπεζάνου,Γιάννη Φιξ;

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Νέο ειδύλλιο ή η αρχή μιας δυνατής φιλίας; Θέμα συζήτησης σε πριβέ κοσμικούς κύκλους της Αθήνας αποτελεί τα τελευταία 24ωρα η κοινή εμφάνιση της
Εύης Βατίδου με τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Φιξ!

Το ζευγάρι εθεάθη από άνθρωπο της «Espresso» να απολαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο στο all time classic εστιατόριο Ράτκα, στο Κολωνάκι. Η οικειότητα ανάμεσά τους ήταν έκδηλη και όσο περνούσε η ώρα οι δυο τους γίνονταν όλο και πιο διαχυτικοί, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα! Eκείνος δεν πήρε λεπτό τα μάτια του από πάνω της και ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός απέναντί της, με απλά λόγια ένας αυθεντικός τζέντλεμαν, από αυτούς που έχουν εκλείψει από την κοσμική Αθήνα. Ομως, και τα χαμόγελα της Εύης Βατίδου πρόδιδαν πως απολάμβανε -και με το παραπάνω- την παρέα του γοητευτικού εργένη συνοδού της.

Παρ’ όλα αυτά, δεν αποκλείεται να επρόκειτο για ένα πιο χαλαρό τετ α τετ, μια βραδιά ανάμεσα σε δύο νέους καλούς φίλους, οι οποίοι βγήκαν για φαγητό και φάνηκε να περνούν κάτι περισσότερο από καλά!

Καρδιοκατακτητής


Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια και fashion blogger ήταν όμορφα ντυμένο, με τέλειο μακιγιάζ, ενώ ιδιαίτερα κομψός, με προσεγμένη κάθε λεπτομέρεια στο στιλ του, ήταν και συνοδός της. Ο επιχειρηματίας, που έχει συνδέσει το όνομά του με τη γνωστή ζυθοποιία, φέρει τη φήμη του καρδιοκατακτητή και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους δέκα πιο περιζήτητους Ελληνες εργένηδες. Μετά τον γάμο και το διαζύγιό του από το πρώην μοντέλο και νυν εικαστικό Στέλλα Καπεζάνου, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον 9χρονο σήμερα Κάρολο, ο Γιάννης Φιξ προκάλεσε «τσουνάμι» στα media με τους θυελλώδεις έρωτές του, τόσο με τη Δήμητρα Ματσούκα όσο και με την Γκιουλ Καντίμ, πρώην σύζυγο του επιχειρηματία Αλέξη Λούβαρη.
Οσον αφορά τη μελαχρινή καλλονή Εύη Βατίδου, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, μετά τον χωρισμό της από τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια το όνομά της συνδέθηκε με αυτό του Σεραφείμ Παπαδόπουλου (γόνος εφοπλιστικής οικογένειας) και του Σύριου έμπορου διαμαντιών Αζίζ Ντίρι. Ωστόσο, ποτέ η ίδια δεν επιβεβαίωσε τις σχέσεις αυτές. Είναι εξάλλου πάγια τακτική της να μην προβάλλει θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template