Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί Άδωνι για Τσίπρα: Τα παίρνει ,είναι αχρείος και διεφθαρμένος

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Η υπόθεση της Novartis προκάλεσε απύθμενο πολιτικό μίσος, με χακτηριστικό κρούσμα τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις
Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού, κατονομάζοντάς τον ως «εκπρόσωπο των συμφερόντων των φαρμακοβιομηχάνων», ότι «τα παίρνει», ότι είναι «αχρείος και διεφθαρμένος».
Και μάλιστα ότι στην προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής θα καταθέσει ενόρκως στοιχεία για τις φαρμακοβιομηχανίες που έχουν χρηματοδοτήσει τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (23.02.2018) για την υπόθεση της Novartis, εξαπέλυσε επίθεση στον ίδιο τον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση γενικότερα. Οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ήταν βαρύτατες. Όπως και οι κατηγορίες που εξαπέλυσε!


«Θα τους γδάρω! Δεν θα μου γλιτώσει κανένας! Ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους! Ο άθλιος! Ο αχρείος!», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υψώνοντας τον τόνο της φωνής του. Σημείωσε ότι «ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο».

Χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι», λέγοντας πως «δεν ξέρει που έμπλεξε».
Η επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Αλέξη Τσίπρα συνεχίστηκε. Αυτή τη φορά, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως «τα παίρνει».
Η χαρακτηριστική του έκφραση ήταν: «Λέτε να μην ξέρω αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα δείτε στην Επιτροπή. Εγώ θα καταθέσω ενόρκως ποιοι φαρμακοβιομήχανοι ενίσχυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Και συνέχισε την επίθεση λέγοντας: «Δεν θα επιτρέψω σε ένα παλιόπαιδο που πήρε την εξουσία με κατάληψη και ψέματα να παίξει με την τιμή και την υπόληψή μου».
Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, «πίσω» από την υπόθεση της Novartis δεν είναι ο Πολάκης ή ο Παπαγγελόπουλος. «Ο Τσίπρας είναι. Ο ίδιος. Οι άλλοι είναι εκτελεστικά όργανα».

«Ο εκπρόσωπος των φαρμακοβιομηχάνων στη Βουλή ήταν ο κ. Τσίπρας. Αν το έκανε δωρεά ή αν τα έπαιρνε, θα το δούμε στην πορεία» είπε ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας: «Έχω ανθρώπους που μου το είπαν και έχω πράξεις πολιτικές του Τσίπρα, όπου συμπίπταν με αυτά που λέγανε οι άνθρωποι, έχω καλύτερα στοιχεία από τους κουκουλοφόρους».

«Πραγματικός Τσίπρας είναι ο Πολάκης»

«Εσείς βλέπετε ένα γλυκό πρόσωπο. Το πραγματικό πρόσωπο του Τσίπρα ήταν με τη Τσικρίκα (σ.σ. σε ερώτηση της δημοσιογράφου του Alpha στη ΔΕΘ το 2016 σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες). Ο πραγματικός Τσίπρας είναι ο Πολάκης. Κανείς αξιοπρεπής άνθρωπος δεν θα άφηνε τον Πολάκη υπουργό Υγείας όταν απεδείχθη ότι συγκάλυψε το θάνατο ενός 4χρονου παιδιού. (…) Μη μας το παίζει καθαρός ο Τσίπρας. Ο τελευταίος στην Ελλάδα που μπορεί να το παίζει καθαρός είναι ο Τσίπρας», είπε επίσης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Μαξίμου: Πάρε ένα ηρεμιστικό από τη Novartis

Φυσικά, η πρωτοφανής επίθεση από τον αντιπρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πρωθυπουργός δεν ήταν δυνατόν να μείνει ασχολίαστη από την κυβέρνηση.

Κυβερνητικές πηγές, με διάθεση ειρωνείας, κάλεσαν τον Άδων Γεωργιάδη να πάρει ένα… ηρεμιστικό.

«Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis. Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δε μπορεί, θα έχει και η Novartis», τόνισαν οι κυβερνητικές πηγές.

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπέρασε σε χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του

Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεπέρασε σε χυδαιότητα και κακοήθεια τον χειρότερο εαυτό του. Τον κατηγόρησε πως μετέτρεψε την πολιτική σε αλητεία και κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση.

«Με τις σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο Άδωνης Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του. Αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία»
, αναφέρει η ανακοίνωση.    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template