ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον θάνατο της Δώρας Ζέμπερη

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον θάνατο της Δώρας Ζέμπερη.Δεν υπάρχει γενετικό υλικό απο τον φερόμενο ως δολοφόνο αλλά απο άλλο άγνωστο άνδρα στα νύχια της.Που σημαίνει;...Πολλά! Την σκότωσε άλλος και έβαλαν τον άρρωστο απο πρέζα Σοροπίδη;

Μεικτό γενετικό προφίλ του φερόμενου ως δράστη Σοροπίδη και του θύματος βρέθηκε περιμετρικά στις δύο χαρτοπετσέτες στο χώρο του νεκροταφείου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλου DNA του φερόμενου ως δράστη δεν υπάρχει κάπου αλλού.

Στο χώρο του κοιμητηρίου βρέθηκαν και μείγματα άλλου γενετικού υλικού, αλλά δεν είναι καλής ποιότητας και δεν μπορούν να δώσουν σαφές αποτέλεσμα.

Εμφανίζεται σαν πειστήριο ένα κρητικό μαχαίρι που φέρει αποτυπώματα μόνο στη θήκη του. Με αυτό φέρεται ο φερόμενος ως δράστης να σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη. Κανείς όμως ειδικός δεν απάντησε στο καυτό ερώτημα αν τα θανατηφόρα τραύματα στην εφοριακό είναι συμβατά με το συγκεκριμένο μαχαίρι αναφέρει το anikolouli.gr.

Τις αποκλειστικές πληροφορίες του «Τούνελ» επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική της επικοινωνία η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιάννα Παναγοπούλου.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος έχουν γίνει εξονυχιστικοί έλεγχοι σε πολλά διαφορετικά δείγματα, 21 από αυτά, δεν είχαν αξιοποιήσιμο αποτέλεσμα.


«Σίγουρα υπήρξε στο χώρο του κοιμητηρίου το γενετικό υλικό του δράστη όπως έδειξαν οι χαρτοπετσέτες που βρέθηκαν εκεί και για το λόγο αυτό είμαστε πολύ επιφυλακτικοί», τόνισε η κ. Παναγοπούλου.

Σε σχετική ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη ανέφερε πως στο μαχαίρι που έχει στα χέρια της η Σήμανση σαν πειστήριο εγκλήματος, υπάρχει δείγμα γενετικού υλικού ανδρός που δεν είναι του κατηγορούμενου.

«Περιμένουμε να μας πει την αλήθεια. Μέχρι τότε σκοπεύουμε να ορίσουμε τεχνικό σύμβουλο γενετιστή για να φωτιστεί η υπόθεση και επιμένουμε στην αναπαράσταση» είπε. Ο 58χρονος πρόκειται να κληθεί σε νέα απολογία την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.


Τι ισχυρίστηκε στον Ανακριτή ο κατηγορούμενος
Ο φερόμενος ως δράστης που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Δομοκού μετά την ομολογία του για την εν ψυχρώ δολοφονία της Δώρας, σχεδόν τρεις μήνες μετά το στυγερό έγκλημα κατέθεσε συμπληρωματικά υπομνήματα στον Ανακριτή και έκανε λόγο για «συμβόλαιο θανάτου».

Στο πρώτο υποστήριξε ότι δύο άνδρες τους οποίους αποκάλεσε «Χάρη και «Ψηλό» του έταξαν πως θα του δώσουν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει τη Δώρα Ζέμπερη, που ήταν στο στόχαστρο τους για υποθέσεις που χειριζόταν.

Στο δεύτερο κατονόμασε έναν νομικό ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της εφοριακού. Πληροφορίες του «Τούνελ» λένε πως πιθανά να τον καθοδήγησε άλλος φυλακισμένος που έχει προηγούμενα με τον δικηγόρο που υπέδειξε. Αυτό που σύμφωνα με τον ίδιο ήθελαν οι εντολείς του, ήταν να πάρει με κάθε τρόπο τα USB στικάκια που είχε πάντα στη τσάντα της, τα οποία περιείχαν σημαντικά γι αυτούς αρχεία. Υποστήριξε ότι αυτός απλώς την τραυμάτισε και οι άλλοι δύο τη σκότωσαν.   
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template