George Weiksner: Γνωρίστε τον 11χρονο γκουρού των κρυπτονομισμάτων

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Ο George Weiksner πηγαίνει έκτη δημοτικού στο σχολείο Greenwich Country, ζει στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ και η
ιστορία του διαφέρει πολύ από τις ιστορίες των συμμαθητών του.
Στα 11 χρόνια του μπορεί να μοιάζει εντελώς αταίριαστος με το περιβάλλον του «κυριλέ» εστιατορίου Bagatelle στη Νέα Υόρκη που φιλοξενεί τις λεγόμενες «Δευτέρες κρυπτονομισμάτων»: πρόκειται για βραδιές όπου συναντιούνται φαν της τεχνολογίας blockchain, για να ανταλλάξουν ιδέες για τον κόσμο των ψηφιακών νομισμάτων.


Ωστόσο, ο μικρός μαθητής μόνο αταίριαστος δεν είναι σε αυτές τις βραδιές για μεγάλους, καθώς – πριν καλά καλά μπει στην εφηβεία του - είναι ήδη δ/νων σύμβουλος της εταιρείας Pocketful Of Quarters, η οποία, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της, αποτελεί το διεθνές κρυπτονόμισμα για να παίζει κανείς ηλεκτρονικά παιχνίδια.

«Η ιδέα αυτή μου ήρθε καθώς επέστρεφα από το σχολείο. Ο μπαμπάς μου μου έχει μιλήσει για τα κρυπτονομίσματα και είχα την ιδέα να τα εφαρμόσω στα παιχνίδια», ανέφερε ο George Weiksner μιλώντας στο ICO Investor TV.

Σε αυτή την περίπτωση, φαίνεται πως το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά, καθώς ο πατέρας του 11χρονου, ο Michael Weiksner, κάτοχος διδακτορικού του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, είναι συνεργάτης στη Rostrum Capital,που επενδύει σε πλατφόρμες νέας γενιάς.

Σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, η Rostrum σχεδιάχει να επενδύσει ποσό μεταξύ 100.000 και 250.000 δολαρίων σε 15 εταιρείεςτην επόμενη διετία. Να σημειωθεί ότι ο γιος του, ο μικρός George, έχει κι αυτός προφίλ στο LinkedIn, στο οποίο αναφέρεται κυρίως ως σπουδαστής.

Μπορεί μέχρι στιγμής η Pocketful of Quarters να μην έχει συγκεντρώσει κεφάλαια εκατοντάδες χιλιάδων δολαρίων, έχει όμως βρει τον δρόμο της στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα οι αρχικές δημόσιες προσφορές κρυπονομισμάτων έγιναν πολύ δημοφιλείς κατά τη διάρκεια του 2017, ανταγωνιζόμενες τις παραδοσιακές IPOs, μιας και το bitcoin, με την εκρηκτική του άνοδο κατά 780% από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2016, τράβηξε την προσοχή πολλών mainstream επενδυτών... αν και τελευταία βλέπουμε ισχυρές αναταράξεις στην τιμή του...   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template