ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΤΩΝ 70 ΕΚΑΤ. KRAX στον ΑΝΤ1-Αποχαιρέτησε ο Γιάννης Λάτσιος

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Tα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης σε συνδυασμό με το ομολογιακό δάνειο των καλοχτενισμένων εκατομμυρίων ευρώ του
καναλιού (70.000.000) έστειλαν το ιστορικό στέλεχος της τηλεόρασης Γιάννη Λάτσιο εκτός ΑΝΤ1 μετά από πολύωρη συζήτηση με τον ισχυρό πλην πολυδανεισμένο άνδρα του καναλιού κ. Θοδωρή Κυριακού.

Δυστυχώς για το κανάλι ότι μαγικά κι αν εμπνεύστηκαν τα καλοπληρωμένα στελέχη του κανένα δεν τους βγήκε. Ο μόνος που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί γατζωμένος στη θέση του είναι ο Παπαδάκης που δεν αφήνει νέο άνθρωπο να του πάρει την καρέκλα. Του χρόνου όμως που θα πιάσει πάτο θα τα παρατήσει και θα γίνει βουλευτής των ΑΝΕΛ.




Γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας: Πανικός από το βαρομετρικό χαμηλό στον κάποτε Νο1, ΑΝΤ1.

Σήμερα οι μανατζαρέοι του καναλιού χρυσάφι πιάνουν, σκουπίδια γίνεται.
Μία μετά την άλλη κόβονται οι εκπομπές που έχουν προαναγγελθεί μετ΄επαίνων με πιο χαρακτηριστικό σοκ αυτό των NOMADS που δεν φτούρηξαν και δεν άντεξαν να ανταγωνιστούν το Survivor.

O Θοδωρής Κυριακού και οι σύμβουλοί του βρίσκονται διαρκώς και εμπύρετες (πυρετώδεις) συσκέψεις καθώς δεν μπορούν να επιλύσουν την εξίσωση τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε ενώ στο μεταξύ τρέχει και το δάνειο των 172.000.000 εκατ. ευρώ που πρέπει να αποπληρωθεί στις τράπεζες για να μην έχει το κανάλι την τύχη του MEGA mou.

Μία μετά την άλλη οι εκπομπές που υποτίθεται ότι θα έφερναν την άνοιξη της τηλεθέασης κόπηκαν γιατί άφησαν αδιάφορο τον θεατή. Λιάγκας, Μακρυπούλια, Αρναούτογλου, η εκπομπή του Χάρη Χριστόπουλου παίρνει από παράταση σε παράταση, το 4Χ4 κόπηκε ενώ η Φαίη Σκορδά πάει χάλια. Αφού να σκεφθείτε ότι την περνάει κάποιες μέρες ακόμη και η Τσιμτσιλή.

Το DWΤS δεν φέρνει νούμερα, το σήριαλ Παρθένα Ζωή δεν έφερε νούμερα, τα Κουρασμένα Παληκάρια σέρνονται ενώ ο Γιάννης Λάτσιος έχει συνεχώς μια νέα ιδέα που δεν του βγαίνει. Το κανάλι μάλιστα έφτασε να έχει τηλεθεάση ακόμη και 1,5% προκαλώντας σοκ σε όσα media shops εμπιστεύονται αλόγιστα διαφήμιση σε βάρος των επιχειρηματιών-πελατών τους.

Στο κανάλι η μία σύσκεψη διαδέχεται την άλλη καθότι συσκέπτονται όσοι δεν μπορούν να σκέπτονται…Τελευταία τους ελπίδα είναι ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος ακούγεται ότι εκτός από το Ράδιο Αρβύλα θα λέει ακόμη και τις ειδήσεις ενώ είναι πιθανό να κάνει και το σήμα του καναλιού…Κι όλο αυτό λίγο πριν η κυβέρνηση αρχίσει να σερβίρει το σκάνδαλο με τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ. Ε, ρε γλέντια…   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template