Η εκκωφαντική σιωπή του Πάνου Καμμένου. Γιατί εξαφανίστηκε πάλι

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Πάνω που λέγαμε στις αρχές της εβδομάδας “μα πού είναι ο Πάνος Καμμένος, γιατί δεν έχει πει τίποτα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς;”,
ο υπουργός Άμυνας εμφανίστηκε στη σύνοδο των υπουργών Άμυνας της ΕΕ στις Βρυξέλλες, όπου και έθεσε το ζήτημα αυτό. Και πάνω που είπαμε ότι να, τώρα θα παρέμβει επιτέλους δημόσια στο θέμα να μας δώσει τα φώτα του, ως καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός Άμυνας, ο Πάνος Καμμένος… εξαφανίστηκε και πάλι!

Ο άλλοτε λαλίστατος υπουργός και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που σε κάθε ευκαιρία θα εκτόξευε τις γνωστές του “κορώνες” επί παντός επιστητού, και ειδικά για τα εθνικά θέματα, τώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη μία πολύ σοβαρή υπόθεση και παίζεται η τύχη δύο νεαρών ανθρώπων που παραμένουν κρατούμενοι στην Αδριανούπολη, ο Πάνος Καμμένος σιωπά.
 


Και η σιωπή αυτή είναι ακόμα πιο περίεργη, αν αναλογιστεί κανείς πόσες αφορμές του δόθηκαν να μιλήσει. Θα μπορούσε να μιλήσει ανοιχτά και να επισημάνει στον εταίρο του, Αλέξη Τσίπρα, ότι αυτή δεν είναι μία απλή υπόθεση, δεν είναι κάτι το οποίο συμβαίνει κάθε μέρα και δεν είναι κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί με ελαφρότητα και αδιαφορία. Ή θα μπορούσε να κεραυνοβολήσει τον Νίκο Φίλη για την απίθανη δήλωσή του ότι δεν είναι το μείζον η υπόθεση των δύο στρατιωτικών, και επομένως εντάξει μωρέ, έχουμε και σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε από το τι θα απογίνουν δύο νεαρά παιδιά που για ένα λάθος βρίσκονται κλεισμένοι στα τουρκικά… μπουντρούμια.
Ο Πάνος Καμμένος δεν είπε τίποτα. Και αυτή η σιωπή φυσικά δεν τον τιμά. Η προφανής ερμηνεία για αυτήν του τη στάση είναι ότι έχει παροπλιστεί με εντολή Μαξίμου από την υπόθεση, πιθανόν για να μην κλιμακωθεί η ένταση με την Άγκυρα, για την οποία ο υπουργός Άμυνας αποτελεί persona non grata. Το πιθανότερο είναι ο Πάνος Καμμένος μέσα του να… σκάει και να θέλει να πει πολλά, αλλά να μην μπορεί, όντας “όμηρος” του ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα είναι για πόσο θα δέχεται να είναι όμηρος του ΣΥΡΙΖΑ. 


Γιατί έχει “καταπιεί” πολλά για να διατηρηθεί στο πόστο του και να μην προκαλέσει την κατάρρευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Θρησκευτικά, σύμφωνα συμβίωσης, και εσχάτως το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, για το οποίο δρομολογείται (ερήμην του) ονομασία με τον όρο “Μακεδονία”. Ήδη έχει απαξιωθεί στα μάτια των ψηφοφόρων του που τον έβλεπαν ως αυτόν που θα έβαζε… μυαλό στον ΣΥΡΙΖΑ και θα διασφάλιζε τα ελληνικά κεκτημένα στα εθνικά θέματα, όμως τελικά βλέπουν ότι λειτουργεί απλά ως συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ. Και οι εμφανίσεις του στα στρατιωτικά φυλάκια με στολές παραλλαγής δεν πείθουν κανέναν για το αντίθετο…  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template