ΓΑΛΛΙΑ-Ανοιξιάτικα τοπία που κόβουν την ανάσα

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Η Γαλλία, εκτός από τη φυσική της ομορφιά, είναι επίσης γνωστή για την... απολαυστική κουζίνα, για τον πλούσιο πολιτισμό, ενώ αποτελεί
σταθμό της υψηλής μόδας. Ο ευρωπαϊκός αυτός προορισμός είναι πανέμορφος όλο τον χρόνο, με πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα τον χειμώνα, αμμώδεις παραλίες το καλοκαίρι και απολαυστικά τοπία το φθινόπωρο.

Ωστόσο, η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε την Γαλλία, είναι η άνοιξη. Οποιαδήποτε στιγμή από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο, θα βρείτε ανθισμένους κήπους, δροσερούς νησιωτικούς προορισμούς και πανέμορφα μονοπάτια πεζοπορίας. Ο καιρός στις περισσότερες περιοχές είναι ελάχιστα ψυχρός έως υπέροχα ζεστός. Επιπλέον, την άνοιξη υπάρχουν πολύ λιγότεροι επισκέπτες από ό, τι το καλοκαίρι, καθιστώντας την περιήγησή πολύ πιο απολαυστική και εύκολη .

Η Γαλλία είναι μια χώρα που συνδυάζει πολλούς διαφορετικούς κόσμους. Κάθε περιοχή έχει διαφορετική κουλτούρα. Έτσι, οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και να δουν πολλά περισσότερα σε οποιονδήποτε γαλλικό προορισμό επιλέξουν. Από την ιστορική παραλία της Νορμανδίας μέχρι τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά αξιοθέατα που σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε.

 
Νορμανδία, Ο κήπος του Μονέ

Ο αγαπημένος προορισμός του διάσημου ιμπρεσιονιστή ζωγράφου, Κλοντ Μονέ, είναι ακριβώς αυτό που απεικονίζουν οι πίνακές του: ανθισμένος και γεμάτος φως.




Βρετάνη, Μπελ-Ιλ-αν-Μερ


Το Μπελ Ιλ είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Γαλλίας, που συνδυάζει στα τοπία του απόκρημνες, πετρώδεις πλαγιές και αμμώδεις παραλίες.



Προβηγκία, Φαράγγι του Βερντόν
Η Προβηγκία διαθέτει τεράστιες πεδιάδες φρέσκιας λεβάντας, φωτεινά γαλάζια νερά και μυρωδάτες λεμονιές. Μια δραστηριότητα που μπορείτε να κάνετε εκεί, είναι η πεζοπορία στο Φαράγγι του Βερντόν, το πιο βαθύ φαράγγι της Ευρώπης.



Προβηγκία, Digne-les-Bains


Η ιστορική πόλη Digne-les-Bains της Προβηγκία είναι ιδανικός προορισμός για εκείνους που θέλουν χαλαρωτικές διακοπές, καθώς διαθέτει θερμές πηγές και πεδιάδες άγριας ​​λεβάντας.



 
Παρίσι, St. Germain Jazz Festival

Την άνοιξη, το Παρίσι φιλοξενεί το Φεστιβάλ Jazz του St. Germain. Κάθε χρόνο, οι καλύτεροι καλλιτέχνες τζαζ μουσικής από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται στο φεστιβάλ, παρέχοντας ένα απολαυστικό μουσικό θέαμα.



Βερσαλλίες, The Orangery


Το Orangery είναι ένας από τους πολλούς κήπους στο παλάτι των Βερσαλλιών. Ο κήπος διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία οπωροφόρων δέντρων. Την άνοιξη αυτά τα πλούσια πράσινα δέντρα ευδοκιμούν, δημιουργώντας μια πανδαισία χρωμάτων. Στην καρδιά του κήπου βρίσκεται μια κυκλική πισίνα, που στα νερά της αντανακλάται το όμορφο φυσικό πράσινο.



Βουργουνδία, Festival du Mot

Η Βουργουνδία, γνωστή για το εξαιρετικό κρασί της, φιλοξενεί κάθε χρόνο για πέντε ημέρες την άνοιξη, το Festival du Mot, ή αλλιώς το Φεστιβάλ της Λέξης. Συγγραφείς από όλο τον κόσμο επισκέπτονται τη Γαλλία για να απολαύσουν τη γαλλική γλώσσα, μέσω εκατοντάδων διαφορετικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.


Πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template