ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-Μήνυμα στους γείτονες:Όποιος μας αμφισβητήσει θα τον συντρίψουμε!

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Μήνυμα στους γείτονες:Όποιος μας αμφισβητήσει θα τον συντρίψουμε είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος ζητώντας και την στήριξη των ''φίλων'' ,μας συμμάχων

Μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου, ο υπουργός Εθνική Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απαντώντας στους λεονταρισμούς του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι «την μεγάλη (ισχυρή) Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε. Αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας. Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές!» προέβη σε δηλώσεις και έστειλε σαφές και αυστηρό μήνυμα.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση απέναντι στην Εθνική κυριαρχία και στην εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Κάνουμε τα πάντα για την Ειρήνη. Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την Εθνική κυριαρχία θα τον συντρίψουμε. Όπως συνέτριψαν το 1821 οι Έλληνες μαχητές μια πανίσχυρη οθωμανική αυτοκρατορία. Όσοι σκέφτονται για μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες, πρέπει να θυμούνται το 1821 πως τότε με μια ψυχή ο ελληνικός λαός τους συνέτριψε», ανέφερε συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμενος.


«Τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους».


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ζήτησε την στήριξη των «φίλων και συμμάχων» για την άμεση απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, που βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης, όπως τόνισε «κατά παράβαση κάθε αρχής του διεθνούς δικαίου».

«Ζητώ την στήριξη των φίλων και συμμάχων για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων που βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης. Χρειάζονται πράξεις και τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους μας. Πρέπει να καταλάβει και η Τουρκία ότι μπορεί να στέλνουμε συνεχώς μηνύματα ειρήνης και συμφιλίωσης αλλά τέτοιου είδους συμπεριφορές την απομονώνουν και την στέλνουν πίσω από κει που ξεκίνησε απ' τα βάθη της Ανατολής».

«Τέτοιες συμπεριφορές τη στέλνουνε πίσω από εκεί που ξεκίνησε, στα βάθη της Ανατολής».


Όπως είπε «με μπροστάρη την Υπέρμαχο Στρατηγό και τους προστάτες Αγίους των Ενόπλων Δυνάμεων, τον επαγγελματισμό, την εκπαίδευση και τα μέσα, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να διασφαλίσουν την ειρήνη αλλά και να νικήσουν όποιον τολμήσει να προκαλέσει».

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις όταν έχουν την αγάπη του Ελληνικού λαού μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πάντα», κατέληξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Λίγες μόλις ώρες νωρίτερα το ίδιο είχε κάνει και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από τα Ψαρά όπου τόνισε «Τέλος οι παράνομες ενέργειες στο Αιγαίο».













πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template