CLIFF TOP VILLA Στην ονειρική βίλα των €1.600.000 του Ερημίτη

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Οι Παξοί είναι ένα κουκλίστικο, μικρό νησί κάτω από την Κέρκυρα, καταπράσινο, γεμάτο ψηλές ελιές, λιθόστρωτα, σκαλινάδες, παμπάλαιες στέρνες, με λίγα
γραφικά χωριά, μικρσυνοικισμούς, κρυστάλλινα νερά και παραλίες που θέλεις να κάθεσαι για ώρες αγναντεύοντας το Ιόνιο.
Μαγνήτης ελιτίστικου τουρισμού από παλιά, κυρίως μέσω των γιοτ και των ιστιοπλοϊκών, τα οποία βρίσκουν απάνεμα λιμάνια και κολπίσκους για να αράξουν αλλά και γαλαζοπράσινα νερά με εξαιρετικό υποθαλάσσιο φυσικό πλούτο, πρόκειται για ένα ξεχωριστό ελληνικό νησί που προσφέρεται κυρίως για χαλάρωση και ηρεμία, το οποίο όμως τα καλοκαίρια, σχεδόν για τρεις μήνες, αποκτά ζωή και προσφέρει όλων των ειδών τις ανέσεις και υπηρεσίες.





Στο κέντρο της δυτικής πλευράς του νησιού, το 2008, ένας σεισμός προκάλεσε κατολίσθηση στους βράχους που έστεκαν αγέρωχοι για αιώνες πάνω από την ακτή με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η νεότερη παραλία των Παξών και μία από τις ομορφότερες του Ιονίου, ο περίφημος Ερημίτης. 


Πρόκειται για μια ακτή καλυμμένη με λευκό βότσαλο, η οποία εντυπωσιάζει για το χαρακτηριστικό γαλάζιο χρώμα των νερών της, ενώ τής αποδίδονται και ιαματικές ιδιότητες καθώς θεωρείται ότι είναι πλούσια σε θείο το οποίο απελευθερώθηκε έπειτα από το σεισμό.
Ο Ερημίτης αποτελεί μία μαγική παραλία καθώς βρίσκεται ανάμεσα σε επιβλητικά βράχια που σου κόβουν την ανάσα ενώ φημίζεται και για το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της.



Εδώ, στην κορυφή των πανύψηλων βράχων, σχεδόν στην άκρη του επιβλητικού γκρεμού, τo 2003 κατασκευάστηκε μία ονειρική βίλα σε οικόπεδο 7 στρεμμάτων, η οποία μάλιστα διατίθεται από το μεσιτικό γραφείο της Sotheby’s international Realty με το ποσό των 1.600.000 ευρώ. 

Αν και το νούμερο φαντάζει «αστρονομικό», καθώς οι Παξοί δεν ανήκουν στις περιοχές της Ελλάδας με υψηλή αξία γης, ο Ερημίτης και όλη η γύρω περιοχή έχει μπει τα τελευταία χρόνια στο στόχαστρο πολλών επενδυτικών σχημάτων που ασχολούνται με τον τουρισμό.
Η βίλα του Ερημίτη έχει το μοναδικό πλεονέκτημα ότι βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη θάλασσα και προσφέρει στον φιλοξενούμενο της μια εκπληκτική θέα σε όποιο σημείο του ακινήτου και αν βρεθεί. Ως προς το τελευταίο, αποτελείται από τρία ουσιαστικά κτίσματα, κατασκευασμένα από πέτρα, το κυρίως, δύο υπνοδωματίων και αντίστοιχων εσωτερικών μπάνιων, συνολικής επιφανείας 170 τετραγωνικών μέτρων, από ένα ξεχωριστό, ανεξάρτητο κτίσμα δύο επιπέδων και ενός υπνοδωματίου και από ένα μικρότερο, 25 τετραγωνικών, με επίσης μία κρεβατοκάμαρα και εσωτερικό μπάνιο. 

Φυσικά, τα δύο πρώτα περιλαμβάνουν όλων των ειδών τους χώρους και τις ανέσεις, όπως κουζίνες, σαλόνι, τραπεζαρία και wc καλεσμένων, αυτοί όμως που μαγνητίζουν τους φιλοξενούμενους είναι οι εκπληκτικής ομορφιάς και άνεσης εξωτερικοί χώροι, μεταξύ των οποίων η 11Χ5.5 μέτρων πισίνα και τα 280 τετραγωνικά που την περιβάλουν.



Στην πραγματικότητα, οι πολλοί και διαφορετικοί εξωτερικοί χώροι είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της βίλας, καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες προσφέρονται για διασκέδαση και χαλάρωση όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το κυρίως κτίσμα της βίλας είναι με κεραμοσκεπή και ξύλινα δοκάρια στα ταβάνια των εσωτερικών χώρων, ενώ στην κύρια βεράντα κυριαρχεί μια εξαιρετικής ποιότητας ξύλινη πέργκολα με πανιά για τέλεια σκίαση.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ


















































































πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template