Αστρολογία- Τα ζώδια της εβδομάδας απο 16 έως 22 Απριλίου 2018

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα ,Οικονομικά θέματά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ....


Η ένταση των συναισθημάτων ίσως προκαλέσει ανισορροπίες αυτήν την εβδομάδα. Μην καβαλήσετε τα σύννεφα γιατί θα απογοητευτείτε όταν ηρεμήσουν τα πράγματα. Ζήστε το τώρα. Η κατάσταση θα περιπλεχθεί στα μέσα της εβδομάδας με τη «συνάντηση» του Ήλιου και του Ουρανού που θα κάνει πολλές καταστάσεις απρόβλεπτες! Ξαφνικές αποφάσεις, απρόβλεπτες συνέπειες και μεγάλα ρίσκα προμηνύουν μια τουλάχιστον ενδιαφέρουσα εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ
Ο λογαριασμός σου στην τράπεζα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και αυτήν την εβδομάδα θα κινδυνέψεις να τον ξοδέψεις όλο! Δεν είναι κακό να παίρνεις δώρα σε αγαπημένους σου και να δίνεις χαρά, αλλά πάντα με μέτρο. Τώρα που έχεις την άνεση, κάνε κάποια δώρα, αλλά φρόντισε να μην αδειάσεις τα ταμεία! Μάζεψε κάποια χρήματα για το μέλλον. Συγκρατήσου.
Νέες προκλήσεις στα επαγγελματικά σου δεν σε αφήνουν σε ησυχία. Χρειάζεται να δουλέψεις περισσότερο αυτήν την εβδομάδα και είναι λογικό να αισθάνεσαι δυσφορία. Απαιτείται από εσένα υπομονή και ψυχραιμία, για να μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα.




ΤΑΥΡΟΣ
Μια εβδομάδα με πολλές προοπτικές ξεκινά για εσένα. Τα συναισθήματα αγάπης ξεχειλίζουν και απολαμβάνεις κάθε λεπτό με τον αγαπημένο σου. Τόσο πολύ που οι φίλοι και συγγενείς σας δεν αντέχουν να είναι μαζί σας και να σας βλέπουν να μην ξεκολάτε ο ένας από τον άλλον. Το κλίμα στο κρεβάτι θα είναι καυτό!
Είσαι χαλαρή και ήρεμη. Στη δουλειά έχεις όρεξη και αναλαμβάνεις δύσκολα project με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Οι συνάδελφοί σου σε προσέχουν και κερδίζεις τον σεβασμό τους. Θέσε ψηλούς στόχους και ξεκίνα τη δουλειά, όσο έχεις την εύνοια!



ΔΙΔΥΜΟΙ
Η προσοχή σου στρέφεται στην εσωτερική σου ισορροπία και αυτήν την εβδομάδα υπάρχει σημαντική ενέργεια για τη σωματική και ψυχική μεταμόρφωσή σου. Αν είσαι σε σχέση τότε ο αγαπημένος σου μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις το δρόμο σου. Αν περνάς κάποιο πρόβλημα υγείας αυτήν την εβδομάδα στηρίξου στους ανθρώπους σου, δεν θα σε απογοητεύσουν και θα καταλάβεις πόσο τυχερή είσαι.
Έχεις μεγάλο κίνητρο αυτήν την εβδομάδα. Πρέπει να διοχετεύσεις όλη αυτήν την ενέργεια σε έναν καλό σκοπό. Θα εκπλαγείς και εσύ με το αποτέλεσμα. Απέφυγε τις διαφωνίες στον εργασιακό σου χώρο, γιατί μπορεί να μην αντιδράσεις σωστά. Ο αυτοέλεγχός σου θέλει δουλειά ακόμα…



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι single τότε αυτή η εβδομάδα θα σε ενθουσιάσει. Ευκαιρίες για φλερτ θα βρίσκονται παντού και δεν θα προλαβαίνεις! Δεν χρειάζεται να επενδύσεις τα πάντα σε έναν, δες όλες τις επιλογές σου. Απόλαυσέ το και εξερεύνησε την αγορά…
Όταν έρθεις αντιμέτωπη με μεγάλη ένταση ή σύγκρουση προσπάθησε να συγκρατηθείς και απόφυγε τους καβγάδες. Αυτές οι καταστάσεις δεν πρέπει να σε απασχολούν ούτε λεπτό από τις σημαντικές σου δουλειές. Αν είσαι από τους τύπους που εκνευρίζονται εύκολα, τότε κάνε ένα διάλλειμα αυτήν την εβδομάδα.



ΛΕΩΝ
Αυτή η εβδομάδα θα σε ικανοποιήσει πολύ στα θέματα της ερωτικής σου ζωής λιονταράκι μου. Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, είσαι ακαταμάχητη στα μάτια των άλλων και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δείχνεις το χαμόγελό σου. Πέρνα καλά στις εξόδους σου και απόλαυσε την ενέργεια.
Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, σου δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσεις ένα ευρύτερο κοινό, ίσως μέσω των social media και να περάσεις το μήνυμά σου σε πολλούς ανθρώπους. Ο κόσμος θέλει να σε ακούσει και να αγοράσει αυτό που θέλεις να πουλήσεις. Χρησιμοποίησε αυτή τη συγκυρία για να χτίσεις κάτι με βάσεις. Αν συναντήσεις καταστάσεις με ένταση, μην εμπλακείς, δεν θα σου βγει σε καλό.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα αυτήν την εβδομάδα. Οι συζητήσεις σας θα έχουν βάθος και θα βγάζουν πάντα νόημα. Κάντε κάτι μαζί, μια δραστηριότητα, ένα μικρό ταξίδι… Αν είσαι single υπάρχει η δυνατότητα μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας αυτήν την εβδομάδα. Αυτός που θα γνωρίσεις θα είναι πραγματιστής και προσγειωμένος και θα έχει κάτι που θα τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.
Προωθείς με μαεστρία τον εαυτό σου στον επαγγελματικό σου χώρο και τώρα ήρθε η ώρα να εξαργυρώσεις! Ανέλαβε ομαδικά project και εντυπωσίασε τους συναδέρφους σου. Μην εκπλαγείς αν αρχίσουν να έρχονται σε εσένα για συμβουλές. Να είσαι δίκαιη και εγκρατής.



ΖΥΓΟΣ

Ο αγαπημένος σου θα είναι γεμάτος εκπλήξεις ΚΑΙ αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να έχεις αρχίσει να κουράζεσαι από αυτήν την κατάσταση, αλλά δεν σου έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο για να τον διαλέξεις. Την Τετάρτη μπορεί να έρθουν τα πάνω – κάτω (πάλι). Από τη μια δεν περνάς καμία βαρετή μέρα και από την άλλη ίσως έχεις φτάσει στο σημείο να αναζητάς και λίγη βαρεμάρα για να ηρεμήσεις. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος να ηρεμήσουν τα πράγματα.
Σε ενοχλούν οι συνάδερφοί σου; Το αφεντικό ζητά απίθανα πράγματα; Νιώθεις ότι σε προκαλούν; Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω πάρε μια βαθιά ανάσα πριν ξεσπάσεις. Μην κάνεις το κλίμα χειρότερο και συγκεντρώσου στη δουλειά. Έτσι θα τα ξεπεράσεις όλα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κλίμα με τον αγαπημένο σου είναι καυτό. Είστε σε φάση εξερεύνησης νέων ερεθισμάτων, που κάνουν την ερωτική σας ζωή πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Αφέσου ελεύθερη και με ανοιχτό μυαλό δέξου τις προκλήσεις. Να είσαι ειλικρινής σε συζητήσεις για το τι θες και η εβδομάδα θα περάσει τέλεια.
Η πειθώ σου λειτουργεί στην εντέλεια αυτήν την εβδομάδα. Οι ιδέες σου δείχνουν το ταλέντο σου και στις διαπραγματεύσεις είσαι ο δυσκολότερος αντίπαλος. Θα υπάρξουν και κάποιοι που δεν θα σε δουν με καλό μάτι, κράτα τους κοντά για να τους παρακολουθείς.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εκπλήξεις στην ερωτική σου ζωή συνεχίζονται αυτήν την εβδομάδα. Ο Ήλιος και ο Ουρανός θα φέρουν μια αναπάντεχη τροπή. Μπορεί να μην είναι για κακό, αλλά σίγουρα θα φέρει σημαντικές αλλαγές αρχικά. Ίσως χρειαστείς λίγο χρόνο να καταλάβεις αυτό που συνέβη και να το χωνέψεις. Αν είσαι single τότε ετοιμάσου για μια έκπληξη την πιο «άκυρη» στιγμή.
Μέσω της δουλειάς σου παίρνεις αυτοπεποίθηση. Ασχολήσου με λιγότερα projects για να έχεις τέλεια αποτελέσματα. Δεν είναι απαραίτητο να ανησυχείς για τον ανταγωνισμό τώρα. Δούλεψε ομαδικά και «κέρδισε» τους συναδέρφους σου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια φιλικά πρόσωπα θα εμπλακούν στα συναισθηματικά σου. Κάτι τέτοιο μπορεί να μην έχει αρνητικές συνέπειες, αλλά δεν θα σου αρέσει που θα γίνεις το θέμα συζήτησης της παρέας. Αλλά αφού δεν είσαι ο τύπος που τα λέει όλα, δεν θα ξεφύγουν λεπτομέρειες.
Στη δουλειά υπάρχει εκνευρισμός και ένταση. Τα έχεις βάλει με τους συναδέρφους σου και αυτό έχει χαλάσει το κλίμα. Επανεξέτασε τα κίνητρά σου και ξεκίνα από την αρχή. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και με τέτοιο νοσηρό κλίμα δεν γίνεται προκοπή. Να συνεργάζεσαι με ευγένεια και ηρεμία.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν και δεν είσαι ο τύπος που περνά τα βράδια του στον καναπέ βλέποντας ταινίες, ίσως αυτή η εβδομάδα να είναι από αυτές που δεν θες να βγαίνεις έξω. Όπως καταλαβαίνεις θα είναι μια πολύ ήρεμη εβδομάδα, όσον αφορά στα προσωπικά σου…
Στη δουλειά σου όμως οι εξελίξεις τρέχουν και πρέπει να δείξεις αυτό που αξίζεις. Ανέλαβε ομαδικά project και θριάμβευσε μέσα από τη συνεργασία. Η επικοινωνία σου είναι σε ψηλά επίπεδα και γίνεσαι εύκολα κατανοητή. Αν έψαχνες την κατάλληλη στιγμή για να διαπραγματευτείς, τη βρήκες!



ΙΧΘΕΙΣ

Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου θα είναι όλο και πιο ουσιώδεις αυτήν την εβδομάδα. Βέβαια, την περισσότερη ώρα εσύ θα ακούς και θα προσπαθείς να βγάλεις νόημα, κάτι που μπορεί να σου προκαλέσει μέχρι και πονοκέφαλο. Έχει όμως τη σημασία του, το γεγονός ότι ο αγαπημένος σου έχει εσένα για να εκμυστηρεύεται τις σκέψεις του.
Στον εργασιακό σου χώρο είσαι το αστέρι του γραφείου. Οι ιδέες σου γνωρίζουν μεγάλη αποδοχή και φέρνεις εις πέρας δύσκολα project. Έχεις την ίδια καλή απόδοση δουλεύοντας μόνη και σε ομάδα. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για αλλαγές, οπότε, αν σχεδίαζες να ζητήσεις αύξηση ή κάτι άλλο, μην πας στο γραφείο του αφεντικού ακόμα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template