O «πονοκέφαλος» και οι γλυκές δοκιμασίες για τον δρ της Ναυτιλίας Γιάννη Κούστα

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Είναι το «επιχειρηματικό πρόσωπο» της ναυτιλίας αλλά και«καυτό πρόσωπο» στην εγχώρια σωου μπιζ. 

Ο εφοπλιστής και δόκτωρας Γιάννης Κούστας ο «τιμονιέρης της Danaos Corp που προσπαθεί να την βγάλει απο τις «φουρτουνιασμένες θάλασσες» των χρεών του 2.1 δις που πρέπει να δώσει μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2018.

Στα 117,485 εκατ. δολ. διαμορφώνεται η κεφαλαιοποίηση της Danaos Corp του Γιάννη Kούστα, με τον μεγάλο «πονοκέφαλο» για τον δόκτορα της ναυτιλίας να αποτελεί το χρέος που ωριμάζει στο τέλος Δεκεμβρίου 2018 και το οποίο ανέρχεται στα 2,2 δισ. δολ. Kατά τ' άλλα, στην προσωπική του ζωή περνά «γλυκές» δοκιμασίες, καθώς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι προετοιμασίες για τον γάμο του με την αγαπημένη του Δήμητρα Mέρμηγκα, με την οποία περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.

O γάμος θα γίνει στο μαγευτικό Σεν Tροπέ με υψηλούς προσκεκλημένους, γαλαζοαίματους, εφοπλιστές, επιχειρηματίες κ.α. H μετοχή της Danaos Corp βρίσκεται στα 1,05 δολ.


ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΒΑΣΑΝΑ

Αυτός 62, εκείνη 24… Εκείνος έχει ήδη δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την Σοφία Γιαννικοπούλου. Ένα φλογερό πάθος τους ένωσε και αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. Λίγο καιρό μετά ήρθε στη ζωή της νεαρής μια εγκυμοσύνη. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν πετυχαίνουν. Η Δήμητρα Μέρμηγκα και ο Γιάννης Κούστας έρχονται να καταρρίψουν τα κλισέ.

Η νεαρή Δήμητρα, έχει ζήσει ως σήμερα μια καλή ζωή, όπως άλλωστε είναι φυσικό, δεδομένης της οικονομικής της επιφάνειας. Σπούδασε στα “Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα”, ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της χώρας μας και πήρε πτυχίο bachelor από το αμερικάνικο κολέγιο “Deree” στο πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο της Ιστορίας της Τέχνης.

Πτυχίο που θα τη βοηθήσει να εκτιμήσει πολύ περισσότερο και να δει με άλλο μάτι τη μεγάλη συλλογή έργων τέχνης που διαθέτει ο 60χρονος εφοπλιστής σύντροφός της. Είναι το μόνο παιδί της οικογένειάς της που δεν σπούδασε ναυτιλιακά, όπως έκαναν οι δυο αδερφές της. Η όμορφη μελαχρινή κοπέλα, πριν το γάμο της με τον κ. Κούστα, είχε άλλες δύο σχέσεις, μία με γνωστό δήμαρχο του Αθηναϊκού Νότου και άλλη μια με γνωστό επιχειρηματία, έμπορο αυτοκινήτων.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template