Survivor: Η Ολγα φεύγει, οι κεφτέδες έρχονται όπως και τα....ποντίκια!

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Η πίεση, η απόσταση από την οικογένεια και τους φίλους, οι δύσκολες συνθήκες επιβίωσης και όλα αυτά υπό το πρίσμα του ριάλιτι οδήγησαν μία από τις
καλύτερες παίκτριες στην απόφαση να αποχωρήσει.

Η Ολγα Φαρμάκη όπως αποκάλυψε το «thema people» της Κυριακής, αποκλειστικά, είναι εκτός Survivor καθώς εδώ και μέρες ένιωθε αφόρητη ψυχολογική πίεση. Ηταν μία παίκτρια που έκανε την ανατροπή σε όλα τα επίπεδα. Ένα κορίτσι που αθλητικά δεν είχε διακριθεί στο παρελθόν κατάφερε κι έφερε σχεδόν τόσες νίκες όσες και οι πρωταθλήτριες της ομάδας της. Μία γυναίκα η οποία έγινε γνωστή για τις εντυπωσιακές αναλογίες ή μέσω αισθησιακών φωτογραφίσεων δεν είχε ούτε ένα σέξι πλάνο. Μονίμως καλά ντυμένη, διακριτική, χαμηλών τόνων και συνεργάσιμη.





Η Ολγα πάντα επέστρεφε με ένα μεγάλο ευχαριστώ. Προς τους συμπαίκτες της, προς όλους. Για την στήριξη, για τις συμβουλές, για το έπαθλο όταν και όποτε αυτό ερχόταν. Και ποτέ δε χρησιμοποίησε την κάμερα για να κατηγορήσει, για να προδώσει συμπεριφορές, για να μιλήσει για τους άλλους με αυτό τον σκοτεινό τηλεοπτικό τρόπο που ισοπεδώνει κάθε συνθήκη αξιοπρέπειας και χαμηλώνει κάθε ανάστημα που νιώθει πως κερδίζει έδαφος ενώ στην πραγματικότητα γίνεται ένα με το έδαφος. Η Φαρμάκη δεν έπεσε θύμα της ριάλιτι παγίδας, προστάτευσε τον εαυτό της και κατάφερε να βγει κερδισμένη μέσα από την επικίνδυνα ύπουλη συνθήκη. Τώρα πλέον το μόνο που έχει να κάνει είναι επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην οικογένειά της…
Στους Μαχητές, η κατάσταση παραμένει ηλεκτρισμένη παρά την αποχώρηση του Θοδωρή. Ο Ηλίας και η Μελίνα εκφράζουν τα παράπονά τους για συμπεριφορές που αφορούν το φαγητό και όχι μόνο…

Στους Διάσημους ο Σώζων συνεχίζει να προκαλεί εκνευρισμό στους συμπαίκτες του. Εκείνος νιώθει μπερδεμένος και διαμαρτύρεται αλλά μάλλον είναι μάταιο καθώς κανείς δεν θα πάρει το μέρος του. Ούτε κι εμείς…

Το βράδυ οι Διάσημοι θα ανακαλύψουν μία καβουροφωλιά με τεράστιους κάβουρες. «Κι όλο κλαίνε τα καβουράκια, στους γιαλού, στου γιαλού τα βοτσαλάκια»






Στους Μαχητές έκανε επίσκεψη ο πόντικας ο οποίος έπεσε κατάμουτρα με τη Ροδάνθη κι έκοψε βόλτες στο πρόσωπό της. Επιλεκτικός ο πόντικας, όλο στα όμορφα κορίτσια πηγαίνει… Το πιο ωραίο φυσικά θα το διαβάσουμε στο twitter όπου «Πριγκίπισσα Θίθυ» θα γράψει: «Ροδάνθη μου, όταν το ποντίκι σε βλέπει όλη μέρα ξάπλα λογικό είναι να ανέβει πάνω σου, σε πέρασε για έπιπλο...»





Επιστροφή στους Διάσημους όπου η Δαλάκα προσπαθεί να βάλει μυαλό στον Σώζοντα. Μάταιος κόπος. Θα του πει η κοπέλα «Τι να κάνω, να σου ανοίξω το κεφάλι και να σου το βάλω μέσα στο μυαλό; Ο,τι και να σου πούμε λες το έχω, το ξέρω, πάω να πάρω την πίστα, πας και κάνεις άλλα»…
Ευτυχώς πλησιάζει η ώρα του αγωνίσματος οπότε θα ξεκουραστεί λίγο το κεφάλι μας από αυτές τις αδιέξοδες καταστάσεις…

Αγώνας με έπαθλο άνεση, σνακ και παιχνίδι
Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει την αποχώρηση της Ολγας Φαρμάκη και ζητά από τους συμπαίκτες της να το σχολιάσουν. Φυσικά για μία ακόμη φορά ακούγονται πολύ καλά για το χαμογελαστό κορίτσι το οποίο πλέον ετοιμάζει βαλίτσες. Το έπαθλο για το οποίο θα αγωνιστούν οι παίκτες των δύο ομάδων είναι κρεβάτια, μαξιλάρια αλλά και νόστιμα κρακεράκια με ξηρούς καρπούς, φρούτα και τυριά. Ο χορηγός προσφέρει και μία πινελιά ψυχαγωγίας: ένα ποδοσφαιράκι κι ένα ντόμινο για να ξεχνιούνται λίγο τα αγόρια και τα κορίτσια. Διάσημοι και Μαχητές ξετρελαίνονται με το έπαθλο και φυσικά δηλώνουν έτοιμοι για να το διεκδικήσουν. Τα ματσαρίσματα θα γίνουν και ο αγώνας αρχίζει.

Πάνος και Τσίλης είναι οι πρώτοι παίκτες που μπαίνουν στον στίβο μάχης. Η διαδρομή είναι πολύ συνηθισμένη αλλά ο στόχος πολύ ιδιαίτερος. Νικητής θα αναδειχθεί ο Πάνος και θα κάνει το 1 -0 για τους Μαχητές.

Ο Νάσος αντιμετωπίζει τον Ηλία και στον στόχο με μικρή διαφορά θα κερδίσει ο Ηλίας και θα κάνει το 2 – 0 για τους Μαχητές.
Επόμενες παίκτριες Δαλάκα και Ροδάνθη με την Κατερίνα να τερματίζει πρώτη. Όλα θα κριθούν στον στόχο. Όπως όλα δείχνουν θα προσγειωθεί η Φαρμάκη και η Ροδάνθη ακόμη θα ψάχνει τις τρύπες… Η Δαλάκα μειώνει σε 2 -1 για τους Διάσημους. Η Ροδάνθη επιστρέφει και κάνει φασαρία στον πάγκο της ομάδας της η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά της την άγχωσε. Ευτυχώς θα επέμβει ο πυροσβέστης Αγόρου ο οποίος θα πει «θετική ενέργεια, πάμε όλοι μαζί» και θα λήξει το επεισόδιο.

Μιχάλης και Κωνσταντίνος στο επόμενο και ο Τσεπάνης θα πάρει τον πόντο και θα κάνει το 3 -1 για τους Μαχητές.


Ακολουθούν Σώζων και Αγόρου και δυστυχώς ο Νικόλας θα τραυματιστεί σοβαρά. Ολοι οι παίκτες τρέχουν να βοηθήσουν, ο Νικόλας σφαδάζει από τους πόνους, έχει χτυπήσει στο πόδι και πλέον το παλικάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μυικό πόνο, μακάρι να πάνε όλα καλά. Περαστικά στην «μορφή» των Μαχητών.





Ο αγώνας θα συνεχιστεί με άλλο παίκτη των Μαχητών και συγκεκριμένα τον Πάνο απέναντι στον Χάρο, όπως τον λέει ο Τανιμανίδαρος. Μειώνει σε 3 – 2 για τους Διάσημους ο Σώζων…

Η Εύη αντιμετωπίζει την Βιργινία. Η Σαλταφερίδου θα καταφέρει να πετύχει πρώτη τον στόχο και να ισοφαρίσει για τους Διάσημους σε 3 -3.
Χάρης και Στέλιος μονομαχούν και τελικά ο Κρητικός κάνει την ανατροπή και δίνει το προβάδισμα στους Διάσημους με 4 -3.

Νάσος εναντίον Τσεπάνη στο επόμενο. Ο Τσεπάνης είναι πολύ εύστοχος στο συγκεκριμένο αγώνισμα και κάνει το 4 -4 με χαρακτηριστική άνεση.
Εύη και Φελίσια είναι οι επόμενες. Η Σαλταφερίδου θα νικήσει όπως συνηθίζει τελευταία και θα κάνει το 5 – 4 για τους Διάσημους
.

Ηλίας και Γιάννης ακολουθούν. Δυνατοί στην διαδρομή και πολύ εύστοχοι. Ο Τσίλης θα επωφεληθεί από το λάθος του Ηλία και θα κάνει το 6 -4 για τους Διάσημους.

Ο Χάρης και ο Χάρος τώρα. Αυτό που ο Τανιμανίδης τον αποκαλεί έτσι, είναι τυχαίο; Ο Χάρος μπροστά, ο Χάρος βάζει το δεύτερο και το καθοριστικό, ο Χάρος πάει για το τελευταίο μπαλάκι. Στην ουσία πάντως ο Χάρος θα κερδίσει και το σκορ θα γίνει 7 – 4 για την ομάδα των Διασήμων.

Βιργινία εναντίον Κατερίνας. Η νίκη της Δαλάκα θα είναι σαρωτική στον στόχο. Το σκορ θα γίνει 8 – 4 και οι Διάσημοι έχουν πλέον σαφές προβάδισμα κάνοντας με double score.

Κρητικός και Πάνος. Ο Πάνος θα πάρει τελικά τη νίκη μετά από έναν περιπετειώδη αγώνα και θα μειώσει για τους Μαχητές σε 8 – 5.
Ηλίας και Μιχάλης μονομαχούν και τελικά ο Ηλίας θα μειώσει σε 8 -6 το σκορ για τους Μαχητές.

Εύη και Βιργινία θα διεκδικήσουν τον επόμενο πόντο. Τελικά, νικήτρια αναδεικνύεται η Σαλταφερίδου η οποία θα φέρει την ομάδα της μία ανάσα πριν τη νίκη με σκορ 9 -6.

Επόμενοι παίκτες είναι ο Τσίλης και ο Πάνος. Ο Γιάνναρος θα πάρει τον δέκατο πόντο και οι Διάσημοι είναι νικητές με 10 – 6. Κρεβάτια, μαξιλάρια, σνακ και παιχνίδια πάνε στην παραλία τους και στα στομάχια τους.

Και οι Μαχητές τρώνε, αλλά ο ένας τον άλλο. Ηλίας, Χάρης και Ροδάνθη θα γίνουν μαλλιοκούβαρα. Τη ζημιά την έκανε η Ροδάνθη και όλως τυχαίως θα βγει από τα ρούχα της.

Η ωραιότερη σκηνή θα είναι αυτή όπου μέσα στη νύχτα, εκεί που έχει σκοτεινιάσει το σύμπαν σκάει μύτη ο Αγόρου, ο οποίος δείχνει πολύ καλύτερα.

Υπνος και στα δύο στρατόπεδα του Αγίου Δομίνικου με τον Νάσο να ροχαλίζει σαν κομπρεσέρ. Η Εύη θα τον σκουντήξει ελαφρά, μπας και φρενάρει. Τυχερός είναι, αν ήταν παντρεμένος θα έτρωγε αγκωνιά και δεν θα σταματούσε απλά το ροχαλητό, θα του κοβόταν η αναπνοή από τον πόνο. Τι να κάνει το παλικάρι, κουράστηκε και ανέβασε στροφές στον ύπνο του.

Γυναίκες εναντίον γυναικών


Με έπαθλο κεφτέδες και πατάτες με σάλτσα και συνεδεία ψωμιού τα κορίτσια θα μπουν στον στίβο μάχης και θα τα δώσουν όλα. Κατερίνα και Εύη εναντίον Ντάριας και Βιργινίας. Από την αρχή των αναμετρήσεων οι Εύη και Κατερίνα δείχνουν πολύ δυνατές και θα πάρουν και τις πρώτες νίκες. Θα πάρουν για την ακρίβεια όλες τις νίκες με σκορ 5 – 0 και θα κερδίσουν και το δεύτερο έπαθλο. Βρέχει κεφτέδες και οι Διάσημοι δεν θα κρατήσουν ομπρέλα, αλλά πιρούνι.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template