ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 8 Ιουλίου 2018

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


Είναι δύσκολο να πετύχεις όσα θέλεις σε θέματα που σχετίζονται με τη ρύθμιση του προσωπικού σου χώρου. Η επικοινωνία με την οικογένεια βελτιώνεται και θα αφήσεις πίσω σου άσχημες μνήμες του παρελθόντος.

ΚΡΙΟΣ
Η αυξημένη προσοχή που δέχθηκες τις τελευταίες ημέρες από τους συνεργάτες σου σου άρεσε, ωστόσο σήμερα το μόνο που θέλεις είναι να ξεκουραστείς. Σκέψου λίγο καλύτερα τα οικονομικά σου και τις υποχρεώσεις που σε περιμένουν την εβδομάδα που έρχεται. Οργανώσου και μην αφήσεις τίποτα στην… τύχη του. Οι απότομες αλλαγές στην εμφάνιση κάνουν καλό ψυχολογικά. Μην διστάσεις να πάρεις την απόφαση να κάνεις αλλαγές. Θα έχεις σύμμαχο και τον αγαπημένο σου.



ΤΑΥΡΟΣ
Αφιέρωσε τη σημερινή ημέρα σε πράγματα που σε ευχαριστούν και σε κάνουν δημιουργική. Μην δώσεις καμία προσοχή στο τηλέφωνό σου, για μία ημέρα μπορείς να χαλαρώσεις από θέματα της δουλειάς. Από αύριο θα επικεντρωθείς και πάλι. Σήμερα βάλε κάτω τα οικονομικά σου και οργάνωσε τις διακοπές σου. Θα υπάρξουν εντάσεις στο σπίτι. Για να μην ξεφύγει η κατάσταση, καλό είναι να φύγεις για λίγες ώρες από το σπίτι, μέχρι ν πέσουν οι τόνοι.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι συνήθειες των περασμένων ημερών και οι υπερβολικές ώρες που αφιέρωσες στη δουλειά σου σε κούρασαν πολύ. Αφιέρωσε τη σημερινή ημέρα στον εαυτό σου και πέρασε χρόνο με άτομα που παραμέλησες. Θα δεχθείς μία σημαντική πρόταση από τον αγαπημένο σου, την οποία δεν μπορείς να αρνηθείς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρνείσαι να συμβιβαστείς και αυτό σε φέρνει αντιμέτωποι με μπελάδες. Απέφυγε τη σημερινή ημέρα να καταναλώσεις ενέργεια σε έναν τσακωμό με έναν συνεργάτη σου. Μην χαλάσεις την Κυριακή σου σε κάτι που δεν χρειάζεται να κάνεις σήμερα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται βελτίωση και καλύτερη οργάνωση. Άσε τον σύντροφό σου να πιστέψει ότι έχει δίκιο, μην επιμείνεις για το αντίθετο και χαλάσεις άδικα τη μέρα σου…


ΛΕΩΝ
Θαυμάζεις πραγματικά τους συνεργάτες σου, οι οποίοι ακόμη και σήμερα έχουν τη διάθεση να σε βοηθήσουν για να πετύχεις τους στόχους σου. Θα βρεθείς σε έναν δημόσιο χώρο και θα καταφέρεις για ακόμη μία φορά να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου με την εντυπωσιακή εμφάνισή σου. Αν δεν είσαι σε σχέση υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θα αλλάξει την ζωή σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αφιέρωσε τη σημερινή ημέρα για να τακτοποιήσεις τις ιδέες που έχεις για τα επαγγελματικά σου. Βάλε σε μία σειρά τα σχέδιά σου έτσι ώστε να είσαι προετοιμασμένη για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου παραμένουν πληγή για εσένα. Είναι σημαντικό να οργανωθείς καλύτερα σε αυτόν τον τομέα. Τα αισθηματικά σου σε απασχολούν. Κάτι συμβαίνει με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να βρεις λύση.


ΖΥΓΟΣ

Θα περάσεις μία ευχάριστη ημέρα που θα θέλεις να θυμάσαι για όλη σου τη ζωή. Θα έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς πολύ, αλλά και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Θα δεχθείς μία μοναδική πρόταση για τα επαγγελματικά σου, για αυτό αν χτυπήσει το τηλέφωνό σου να το σηκώσεις! Θα διασκεδάσεις με τον αγαπημένο σου, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις το αλκοόλ. Αν πιεις παραπάνω από όσο αντέχεις θα χαλάσεις τη βραδιά και των δύο σας. Με τη βοήθεια του αγαπημένου σου θα δημιουργήσεις ένα πλάνο για τα οικονομικά σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα φρόντισε να ακούσεις τις συμβουλές των ανθρώπων που είναι δίπλα σου και θέλουν να προοδεύσεις στα επαγγελματικά σου. Θα κάνεις και πάλι πολλούς υπολογισμούς για να δεις τι πάει στραβά στα οικονομικά σου. Μην περάσεις όμως όλη την ημέρα έτσι. Φρόντισε να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να αφιερώσεις χρόνο στον αγαπημένο σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Προτιμότερο σήμερα να αφήσεις στην άκρη τα επαγγελματικά άγχη σου και να ασχοληθείς με το σπίτι σου. Το ιδανικό σενάριο είναι να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν έχεις παιδιά, μία βόλτα με τα ποδήλατα είναι ιδανική. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα για εσένα. Σίγουρα χρειάζεσαι ξεκούραση, όχι όμως μόνο σωματική… Με τον αγαπημένο σου περνάς μία όμορφη περίοδο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το κύριο μέλημά σου για σήμερα είναι η εμφάνισή σου και πολύ καλά κάνεις. Αν δεν είσαι ικανοποιημένη με κάτι πάνω σου, φρόντισε μέσα στην εβδομάδα που έρχεται να το αλλάξεις. Μία αλλαγή στα μαλλιά σου είναι ότι πρέπει, θα σου ανεβάσει πολύ την ψυχολογία. Μην δοκιμάσεις extreme πράγματα, όπως π.χ. μία βασανιστική δίαιτα. Φρόνιμο θα ήταν ωστόσο να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ο ενθουσιασμός σου θα επανέλθει από μία έκπληξη που θα σου κάνει ο αγαπημένος σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα επαγγελματικά σου δεν σε απασχολούν. Έχει προκύψει ένα θέμα οικονομικής φύσεως που θα μονοπωλήσει την ημέρα σου. Η άρνησή σου να δώσεις δανεικά σε ένα πρόσωπο που θα σου τα ζητήσει έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης. Αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά σε ένα δάνειο, τότε μην το κάνεις. Εξήγησε απλώς τους λόγους που κρατάς αυτή τη στάση. Ο αγαπημένος σου σε στηρίζει σε όλες σου τις αποφάσεις.


ΙΧΘΕΙΣ

Μην είσαι απαιτητική για πράγματα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν σήμερα. Ασχολήσου λίγο με φίλους και συγγενείς που έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Μην κουράσεις όμως τον κόσμο με θέματα της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται βελτίωση. Με λίγη προσπάθεια θα τα καταφέρεις. Ο αγαπημένος σου μπορεί να είναι έτοιμος να σου πει κάτι… 


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template