ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 21 Ιανουαρίου 2022

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και έχεις καλή διάθεση. Eίσαι ιδιαίτερα παραγωγική, φροντίζεις τα επαγγελματικά θέματα σου, βάζεις τάξη στη ζωή σου και στα οικονομικά σου. Οι συζητήσεις είναι κυρίως χαλαρές και διαπιστώνεις πως έχεις υποστηρικτικούς ανθρώπους γύρω σου. Η μέρα με τον αγαπημένο σου περνά ευχάριστα καθώς μοιράζεστε σκέψεις και προβληματισμούς. Εάν είσαι μόνη, αισθάνεσαι ένα απροσδιόριστο κενό και θα ήταν προτιμότερο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς και τα συναισθήματα σου είναι έντονα ίσως και λίγο ακραία. Τα παιχνίδια και οι εκτροπές σε προσελκύουν περισσότερο από το συνηθισμένο, ενώ σκέφτεσαι πολύ την καριέρα σου και σήμερα αναλύεις ή εξετάζεις τα πράγματα όμως όχι σε σημείο να αγχώνεσαι. Κρατάς μια συναισθηματική απόσταση ασφαλείας προς το παρόν και είναι καλύτερο να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα.

Δίδυμοι
Σήμερα μπορεί να γοητευτείς βαθιά από μια ιδέα ή ένα έργο ακόμα και ένα μυστήριο προς επίλυση. Σε ενδιαφέρει να εξερευνήσεις περαιτέρω ένα θέμα και νιώθεις ευχάριστα φιλόδοξη. Είναι μια καλή στιγμή για να αναπτύξεις μια ευχάριστη προσκόλληση σε ένα έργο. Η σημερινή μέρα έχει ισχυρές δυνατότητες ισορροπίας. Το να έχεις ένα μετρήσιμο, καλά καθορισμένο στόχο ακόμα κι αν είναι μικρός, μπορεί να σε παρακινήσει περισσότερο. Η συναισθηματική σου ζωή ίσως σε προβληματίζει περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Καρκίνος
Είσαι ιδιαίτερα ανοιχτή στο να συζητάς ή να αναλύεις πολύ προσωπικά θέματα σήμερα και αύριο, αν και μπορεί να είσαι λίγο αποστασιοποιημένη. Μπορεί να προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου σε μια συνεργασία ή να δεις πιο ξεκάθαρα τις δικές σου ανάγκες από τους άλλους. Οι ανακαλύψεις είναι πιθανό να είναι συναισθηματικής ή ιδιωτικής φύσης. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου κι αυτό εξυπηρετεί τις επαφές σου.

Λέων
Σήμερα απολαμβάνεις τις φιλοδοξίες σου και βρίσκεις τα κίνητρα για να βελτιώσεις την εργασίας σου, τις καθημερινές σου συνήθειες ή την υγεία σου. Οι διελεύσεις είναι επίσης υποστηρικτικές για φιλίες και συνεργασίες. Διαχειρίζεσαι καλά τον χρόνο σου και ένας μέτριος ρυθμός είναι το καλύτερο που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου. Υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση σε χρήματα, υπάρχοντα και επιχειρηματικά σχέδια. Η συναισθηματική σου ζωή περνά ίσως σε δεύτερη μοίρα.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και οι προσωπικές παρορμήσεις τείνουν να παρακάμπτουν τις περισσότερες άλλες ανησυχίες. Υπάρχει μια τάση να λειτουργείς περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα κι αυτό σου προσφέρει ικανοποίηση. Οι απαντήσεις σου στους άλλους μπορεί να σε εκπλήξουν και να ξεκινήσουν τις δικές σου διαδικασίες σκέψης ακόμα κι αν διαφωνείς. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, απόφυγε σκέψεις που αφορούν στο παρελθόν.

Ζυγός
Μπορεί να νιώσεις μια πιο βαθύτερη ανάγκη για προσωπικό χρόνο ή επιπλέον χρόνο για να ανασυνταχτείς συναισθηματικά. Είναι μια περίοδος του σεληνιακού μήνα για να εξερευνήσεις τον εσωτερικό κόσμο σου. Οι ήσυχες δραστηριότητες και οι ευχάριστες ασχολίες είναι ευνοϊκές και το να αντιμετωπίζεις τα πράγματα εύκολα είναι πολύ ικανοποιητικό. Οι σκέψεις και οι συζητήσεις τείνουν να περιστρέφονται γύρω από την αγάπη, τις σχέσεις, την ευχαρίστηση και τα συναισθήματα.

Σκορπιός
Είσαι σε εξαιρετική θέση για να αναπτύξεις τις φιλοδοξίες και το πάθος για ένα έργο ή για ένα προσωπικό ενδιαφέρον αυτές τις μέρες. Είσαι επίσης ιδιαίτερα ελκυστική, πειστική και συναρπαστική. Τα θέματα σχέσεων που συζητιούνται τώρα τείνουν να είναι ελαφριά και μπορεί να νιώσεις καλύτερα κάνοντας ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς ή να αναλύσεις τα συναισθήματα σου, ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με την οικογένεια και προσωπικά ζητήματα. Οι σημερινές διελεύσεις τείνουν να επανασυνδέονται με τους στόχους ευτυχίας σου.

Τοξότης
Είσαι σε εξαιρετική θέση για να σχεδιάσεις στρατηγικές και να βρεις απόλαυση στη δημιουργία ενός γενικού σχεδίου. Οι συζητήσεις και οι επικοινωνίες είναι σε έντονη εστίαση. Είναι μια καλή μέρα για την επίλυση προβλημάτων που είναι μηχανικά ή πνευματικά. Ταυτόχρονα οι διελεύσεις μπορούν να είναι χρήσιμες για την ανάλυση συναισθηματικών ζητημάτων, αλλά ίσως μόνο επιφανειακά καθώς η μέρα ευνοεί την πιο ανάλαφρη ανάλυση.

Αιγόκερος
Έχεις την τάση να υιοθετείς μια μέτρια, ισορροπημένη προσέγγιση στη ζωή σου σήμερα. Προσωπικά ζητήματα ή περιουσιακά στοιχεία μπορεί να είναι ένα μεγάλο θέμα αυτές τις μέρες και είναι ώρα για αναθεώρηση και όχι για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Οι άνθρωποι μπορεί να μην μπορούν να αγγίξουν βαθιά ζητήματα μαζί σου καθώς μπορεί να διστάζεις λίγο να ανοιχτείς για προσωπικά θέματα μόνο προς το παρόν. Είσαι ενθουσιασμένη με νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Οι γύρω σου φαίνονται συνεργάσιμοι σήμερα αλλά κι εσύ λειτουργείς πολύ κοντά στα παρασκήνια αυτή τη στιγμή και ίσως να νιώθεις πιο άνετα με αυτόν τον τρόπο. Η χαλάρωση και η κοινή χρήση δραστηριοτήτων που σε βοηθούν να ανασυγκροτηθείς, να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς είναι προτιμότερες. Μπορεί επίσης να γεμίσεις με αναμνήσεις ή οι περιστάσεις να σε οδηγούν στη συναισθηματική αναπόληση. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση περνάς με τον αγαπημένο σου μια ήρεμη βραδιά.

Ιχθείς
Οι διελεύσεις ενθαρρύνουν μια ελαφριά, μέτρια προσέγγιση και έχεις την ανάγκη να θέλεις να αναλύεις ή να εξετάζεις θέματα που σχετίζονται με την αγάπη και τη φιλία. Οι ανακαλύψεις σχετικά με τα συναισθήματα είναι μάλλον αναλυτικές ή αποστασιοποιημένες, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο αρκεί να τα εξερευνήσεις με τη λογική. Οι συνεργασίες κυλούν ομαλά και οι κοινωνικές σχέσεις ευνοούν τα σχέδια σου. Συναισθηματικά το μυαλό σου βρίσκεται ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template