ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 23 Ιανουαρίου 2022

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σου δημιουργήσει μια πίεση ή μια απογοήτευση σχετικά με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου. Συνολικά βέβαια δεn φαίνεται να χάνεις την πίστη στον εαυτό σου και να προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχολογία σου σε ένα υψηλό επίπεδο. Κάνε μια προσπάθεια να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις του παρελθόντος επιβαρύνουν την ψυχολογία σου.

Ταύρος
Δεν είναι κακό πότε πότε να δέχεσαι και τις συμβουλές και τις απόψεις των άλλων. Η μέρα σου σε γενικές γραμμές περνά όμορφα χωρίς πολλές σκοτούρες και περίπλοκες σκέψεις. Άσε τον αυθορμητισμό και τη φαντασία σου να αναλάβουν έτσι ώστε να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με το σπίτι και με τον εαυτό σου σήμερα. Τις απογευματινές ώρες δέχεσαι αρκετά τηλέφωνα από φίλους που αναζητούν την παρέα σου.

Δίδυμοι
Η επικοινωνία σήμερα δεν είναι το ισχυρό σου σημείο, για αυτό καλύτερα να αποφύγεις τις πολλές συζητήσεις και αναλύσεις. Φρόντισε να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, να περάσεις όμορφα και κυρίως να ξεκουραστείς.
Πάρε πρωτοβουλία και κάνε κάτι που θα εντυπωσιάσει τον ερωτικό σύντροφό σου και θα αναζωπυρώσει το πάθος στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη η κοινωνικότητά σου φέρνει νέα πρόσωπα και ενδιαφέροντα στη ζωή σου.

Καρκίνος
Είσαι σε άριστη κατάσταση σήμερα κι αν και Κυριακή εσύ φαίνεται να έχεις και να θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η ρομαντική φαντασία σου μπορεί να προσφέρει μια ιδανική ατμόσφαιρα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εμπιστεύσου τη. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου στο παιχνίδι του φλερτ και απόλαυσέ το. Ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου και θέσε νέους στόχους.

Λέων
Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα ύψη και θέλεις να απολαύσεις κάθε λεπτό της ημέρας. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκεται στα καλύτερά της. Η γοητεία που ασκείς επάνω του δεν του επιτρέπει να σου αρνηθεί τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, στο χέρι σου είναι σήμερα να περάσεις όμορφα, να συναντήσεις και να συναναστραφείς κυρίως αισιόδοξους ανθρώπους.

Παρθένος
Είσαι σε υπέροχη φόρμα σήμερα για να ασχοληθείς με τα του σπιτιού και με τα της οικογένειας. Μπορεί να επαναφέρεις μια ασχολία ή μάθηση του παρελθόντος στην καθημερινότητά σου, κάτι που τότε σου έδινε χαρά και για κάποιους δικούς σου λόγους είχες παραμερίσει. Κατανόησε τα προβλήματα του ερωτικού σου συντρόφου και κυρίως άκουσέ τον. Εσύ που είσαι μόνη, το θέμα των συναισθηματικών σου για σήμερα τουλάχιστον φαίνεται να το έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Ζυγός
Η ανταλλαγή ιδεών με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και θαυμάζεις σήμερα φαίνεται να είναι ανάγκη σου. Η προσαρμοστικότητα σου, αν όχι πάντα, σε προστατεύει από προβλήματα και διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, τις μεσημβρινές ώρες μπορείς να κανονίσεις να γευματίσεις με αγαπημένους φίλους. Δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει στα ξαφνικά.

Σκορπιός
Ξεκινάς τη μέρα σου γεμάτη ενέργεια και επιθυμία για νέες εμπειρίες, μάθηση, διασκέδαση και διεύρυνση των στόχων σου. Μπορείς να αντλήσεις από το παρελθόν ιδέες, να τις ανακυκλώσεις και να προχωρήσεις με πιο βελτιωμένους τρόπους στη διεκδίκηση τους. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου φέρνει πάθος και συναισθηματική ασφάλεια στη ζωή σου, αφού μόνο καλά μπορείς να περάσεις σήμερα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που έχεις βάλει στο στόχαστρο δεν μπορεί να σου αντισταθεί, για αυτό διεκδίκησέ το.

Τοξότης
Σήμερα και οι επόμενες μέρες είναι κατάλληλες έως και ιδανικές για μάθηση, ανταλλαγή και δημιουργία. Οι απόψεις σου μπορούν να βρουν το κατάλληλο και ευχάριστο κοινό. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις τις ικανότητές σου και να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου αλλά και τον ερωτικό σύντροφό σου, κάνοντας πράγματα διαφορετικά από ότι συνήθως και που θα εμπεριέχουν και λίγη ξεχασμένη πολυτέλεια. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου, σου επιτρέπει να γνωρίσεις νέους ανθρώπους χωρίς όμως να ενθουσιάζεσαι.

Αιγόκερος
Μπορείς να περάσεις σήμερα περισσότερο χρόνο με τις σκέψεις και τον εσωτερικό σου κόσμο, να βρεις πρόσβαση στη διαίσθησή σου και την εξερεύνηση των ανεκπλήρωτων αναγκών και επιθυμιών σου. Μην ξεχνάς και παραμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου που το τελευταίο διάστημα μόνο σε στηρίζει. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι σε θέση πλέον να ξέρεις και να αναγνωρίζεις αυτά που χρειάζεσαι και να απευθύνεσαι σε συγκεκριμένα και ποιοτικά άτομα.

Υδροχόος
Σήμερα μπορείς να έρθεις σε επαφή με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πρόσωπα και να αποφύγεις τους τοξικούς, απαισιόδοξους και αδρανείς ανθρώπους. Ο σύντροφός σου διατίθεται να σε ακούσει, να σε ακολουθήσει και να σε στηρίξει όμως κι εσύ δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως και εκείνος έχει τις ανάγκες και αδυναμίες του. Εσύ που είσαι μόνη, όσο ενθουσιασμένη και να δείχνεις με νέες γνωριμίες, όσο κι αν δείχνεις πως είσαι ανοιχτή σε προκλήσεις, δεν παύει να είσαι βουτηγμένη στον εαυτό σου.

Ιχθείς
Η εδραίωση σχέσεων στη ζωή σου αυτό το διάστημα είναι σημαντική για αυτό και γίνεσαι ιδιαίτερα επιλεκτική με αυτούς που συναναστρέφεσαι. Ο ερωτικός σύντροφός σου έχει κάνει κάποιο πρόγραμμα για σήμερα προκειμένου να σε πλησιάσει και να σε γοητεύσει. Μην τον απογοητεύεις. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε πράγματα που θα ικανοποιήσουν και θα ευχαριστήσουν μόνο τον εαυτό σου τουλάχιστον για σήμερα.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template