ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 24 έως 30 Ιανουαρίου 2022

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Καριέρα, Οικονομικά θέματα Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Άρης περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου και ξεκινά μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδος για σένα. Εντάσεις, συγκρούσεις αλλά και ο κίνδυνος ατυχημάτων χρειάζονται προσοχή προς την αποφυγή τους. Η λογική σκέψη θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις προβλήματα, να θεραπεύσεις πληγές αλλά να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Η παρορμητικότητα στη συναισθηματική σου ζωή μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Στόχος σου είναι να κερδίσεις το θαυμασμό σε όλα τα επίπεδα και τομείς της ζωής σου κι αυτό ίσως σε οδηγήσει σε υπερβολές. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά η απόφασή σου να μείνεις μακριά από ό,τι σε πλήγωσε σε κάνει πιο προσιτή και ανοιχτή απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου σου ανοίγει δρόμους και νέες προοπτικές, για αυτό καλά θα κάνεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία. Θέλεις να υπερασπιστείς τις απόψεις σου και να διεκδικήσεις τους στόχους σου όμως θα πρέπει αν είσαι προσεκτική προκειμένου να αποφύγεις τις υπερβολές. Αποκαλυπτικές συζητήσεις στα εργασιακά συμπληρώνουν τα κομμάτια του παζλ που χρειάζεσαι, έτσι ώστε να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ανανέωση και είναι στο χέρι σου να πάρεις πρωτοβουλίες. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν στο παρελθόν και ενίσχυσε το πάθος και το ρομαντισμό. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σου δημιουργούν διλήμματα γιατί ακόμα δεν έχεις αφουγκραστεί τις πραγματικές σου ανάγκες.

Δίδυμοι
Ξεκινά μια περίοδος που μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, κληρονομικά ζητήματα και ανοιχτούς λογαριασμούς. Απόφυγε την ένταση και αντιμετώπισε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και ρεαλισμό. Η διορατικότητά σου στα εργασιακά δεν σε βοηθά μόνο να αποφύγεις παγίδες, αλλά και να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνουν τη δυνατότητα να αναδείξεις τις αξίες και ικανότητες σου. Αποκατάστησε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις ακόμα κι αν χρειαστεί ενδόμυχα να αποδεχτείς τα λάθη σου. Η εξυπνάδα και η γοητεία σου είναι τα ισχυρά σου ατού αυτήν την εβδομάδα για να βελτιώσεις τη συναισθηματική σου ζωή και να πλησιάσεις σωστά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος
Φρόντισε να περιορίσεις το άγχος που μπορεί να θολώσει τη σκέψη και την κρίση σου. Οι απαιτήσεις των άλλων από εσένα αυξάνονται, κυρίως στα εργασιακά. Μην επιτίθεσαι και θέσε τα όριά σου χωρίς να αρχίσεις τις φωνές και τις διαμαρτυρίες. Οι συνεργασίες σου χρειάζονται προσοχή ως προς τον τρόπο επικοινωνίας σου. Εξασφάλισε στιγμές ξεκούρασης έτσι ώστε οι δυνάμεις σου να διατηρηθούν ακμαίες. Οι κοινωνικές συναναστροφές αυξάνονται δίνοντάς σου την ευκαιρία να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα καλύψουν όχι μόνο τις συναισθηματικές σου ανάγκες αλλά θα σου δώσουν και νέα ερεθίσματα. Έχεις τη δυνατότητα να ενισχύσεις την ερωτική σου ζωή με τον αγαπημένο σου αρκεί να μη μένεις άπραγη ή να τα περιμένεις όλα έτοιμα.

Λέων
Ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερου από το ξεκίνημα της εβδομάδας αυξάνει τις υποχρεώσεις σου. Προετοιμάσου λοιπόν για μια περίοδο αυξημένων υποχρεώσεων και απαιτήσεων. Η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε τολμηρές αποφάσεις. Μην ξεχνάς τη φροντίδα του εαυτού σου και βάλε στην καθημερινότητά σου την άσκηση και την καλή διατροφή. Η απελευθερωμένη πλευρά του εαυτού σου έρχεται στην επιφάνεια κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η εικόνα που προβάλλεις τον εαυτό σου είναι αφοπλιστική κι έτσι δεν μπορεί κανείς να σου αντισταθεί. Έτσι αν είσαι μόνη, πλησίασε και διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ακόμα κι αν αυτό προέρχεται από το παρελθόν.

Παρθένος
Υποστηρικτική για εσένα φαίνεται να είναι η νέα θέση του Άρη από το ξεκίνημα της εβδομάδας. Αυτή η διέλευση είναι κατάλληλη για να ενεργοποιηθείς περισσότερο στα εργασιακά, να διεκδικήσεις τους στόχους σου και να διακριθείς. Αυτό μπορεί να απαιτεί περισσότερη προσπάθεια και κούραση αλλά εσύ δεν φαίνεται να πτοείσαι. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις αυτό το διάστημα είναι χρήσιμες και εξυπηρετούν τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Προτού ωστόσο καταλήξεις σε δεσμεύσεις ή υπογραφές θα πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτική με τις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα. Μια εξέλιξη στη σχέση με τον αγαπημένο σου θα σας φέρει ξανά κοντά και θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη του ενός προς τον άλλον. Εάν είσαι μόνη, μια γνωριμία μέσω ενός φίλου ή κοινωνικού περιβάλλοντος φαίνεται να σε εντυπωσιάζει.

Ζυγός
Οι ανάγκες της οικογένειας και του σπιτιού έρχονται από αυτήν την εβδομάδα στο απόλυτο επίκεντρο σου. Οι υποχρεώσεις σου σε αυτούς τους τομείς αυξάνονται κι όσο κι αν προσπαθούσες να τις παραβλέψεις, τώρα απαιτούν άμεσες λύσεις και ενδιαφέρον. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο αντιμετώπισης και να αποφύγεις τις εντάσεις με τα οικεία σου πρόσωπα. Μια νέα επαγγελματική πρόταση ή ευκαιρία σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις ικανότητες που πιθανά κι εσύ να μη γνωρίζεις ότι διαθέτεις. Τόλμησε την αλλαγή με αργά και προσεκτικά βήματα. Πλέον μπορείς να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον και την εξέλιξη της σχέσης με τον αγαπημένο σου αν και εφόσον είναι κι αυτός σύμφωνος. Με λίγα λόγια μην τον υποτιμάς. Εάν είσαι μόνη, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα μιας επανασύνδεσης, νέες γνωριμίες σε προδιαθέτουν για μια δεύτερη σκέψη.

Σκορπιός
Ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερου σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου, να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία και να κρατήσεις στη ζωή σου αυτό που πραγματικά αξίζει τον κόπο. Οι ταχύτητες αυξάνονται στα εργασιακά και θα πρέπει να βρεις τρόπους να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Να ξεκουράζεσαι και ενδιάμεσα να κάνεις πράγματα που πραγματικά σε ευχαριστούν. Απόφυγε ωστόσο τις εντάσεις και τις ακραίες συμπεριφορές σε κάποιες στιγμές που νιώθεις να καταπιέζεσαι. Βρίσκεις τη δύναμη να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου ακόμα και να βάλεις για λίγο τον εγωισμό σου στην άκρη. Εάν είσαι μόνη, κάνε τις υπερβάσεις σου προκειμένου να απαλλαγείς από διλήμματα και φοβίες.

Τοξότης
Η προσοχή σου στρέφεται περισσότερο στον τομέα των οικονομικών σου. Μην αφήσεις τις δυσκολίες να σε καταβάλλουν ψυχολογικά και προσπάθησε να βρεις νέες πηγές εσόδων, καθώς και το να διαπραγματευτείς προτάσεις και ρυθμίσεις. Εκμεταλλεύσου κάθε δυνατότητα και να είσαι βέβαιη πως θα βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Οι πρωτοποριακές ιδέες σου στα εργασιακά θα αναγνωριστούν και θα εκτιμηθούν περισσότερο από ότι φαντάζεσαι για αυτό μην διστάσεις να τις προβάλλεις. Μπορεί στην αρχή να αντιμετωπίσεις κάποιες διαφωνίες ή αναμονές, στο τέλος όμως θα καταφέρεις να διακριθείς. Οι συντηρητικές συμπεριφορές δεν σου ταιριάζουν καθόλου για αυτό απελευθερώσου και διεκδίκησε τα όσα επιθυμείς στη συναισθηματική σου ζωή.

Αιγόκερος
Ο Άρης μέχρι τις 6/3 στο δικό σου ζώδιο αυξάνει το δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου. Έχεις ένα διάστημα μπροστά σου υψηλών απαιτήσεων, αλλά και πολύ δημιουργικό. Συγκράτησε τον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό σου και κινήσου βήμα βήμα. Η επιτυχία είναι μεν δεδομένη όμως υπάρχουν και παγίδες που μπορεί να δημιουργήσουν και εμπόδια. Οι εντάσεις στον εργασιακό χώρο σου λόγω των υψηλών απαιτήσεων είναι αναπόφευκτη όμως μπορεί να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία για καλύτερα αποτελέσματα. Πεισματικές αντιπαραθέσεις με τον αγαπημένο σου θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σου για αυτό αν χρειαστεί ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου. Εάν είσαι μόνη, μην φοβηθείς να ανταποκριθείς στα καλέσματα μιας νέας γνωριμίας.

Υδροχόος
Μην αφήσεις τον θυμό, την αγανάκτηση και τις απογοητεύσεις του παρελθόντος να μειώσουν την ενέργεια, τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες σου για το μέλλον. Στόχος σου είναι να βγεις από τη στασιμότητα και να προχωρήσεις μπροστά. Έντονη θα είναι η διάθεσή σου να ρισκάρεις και να πετύχεις στα εργασιακά όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως παν μέτρον άριστον. Μικρές λεπτομέρειες ή παρασκηνιακές καταστάσεις χρειάζονται προσοχή. Άσε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει και να είσαι βέβαιη πως δεν θα χάσεις. Ανησυχία θα υπάρξει στη συναισθηματική σου ζωή που μπορεί να αδικήσει τον ερωτικό σύντροφό σου. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι και μην τον πληγώνεις. Εάν είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις καταστάσεις μόνο για να καλύψεις τα δικά σου κενά. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική με τις επιλογές σου.

Ιχθείς
Ο Άρης πλέον από την αρχή της εβδομάδας στο ζώδιο του Αιγόκερου αυξάνει την κοινωνικότητά σου και σε φέρνει σε επαφή με ομοϊδεάτες σου που τροφοδοτούν τις ήδη υπάρχουσες επιθυμίες ή επιδιώξεις σου. Νέες ευκαιρίες στα εργασιακά θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα, τις αντοχές ή τα όνειρά σου παρόλα αυτά δεν διατίθεσαι να κάνεις πίσω ούτε λεπτό. Εάν αισθάνεσαι τον εαυτό σου αδικημένο μπορεί να οδηγηθείς σε ακραίες συμπεριφορές ή αποφάσεις που πρέπει να αποφύγεις. Τα καλά κόποις κτώνται για αυτό και θα πρέπει να μάθεις να είσαι υπομονετική. Η ανταγωνιστικότητα δεν έχει θέση στη σχέση με τον αγαπημένο σου, για αυτό βάλε τον δίπλα σου και όχι απέναντι σου. Εάν είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template