ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 29 Ιανουαρίου 2022

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη για σχεδόν έξι εβδομάδες και σήμερα επανέρχεται σε ορθή πορεία. Ενώ ο Ερμής παραμένει ανάδρομος αυτή η μετατόπιση της Αφροδίτης βελτιώνει τη διαύγεια και σε βοηθά να ξεπεράσεις μικρά προβλήματα. Τις επόμενες μέρες και εβδομάδες θα είσαι πιο ξεκάθαρη για το επίπεδο ικανοποίησης σου από τις σχέσεις, την εργασία, τους στόχους, τα οικονομικά και την πορεία ζωής σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου είναι πιο προσιτός κι έτσι μπορείτε να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις. Εάν είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ή μια νέα γνωριμία σου προσφέρει ικανοποίηση έστω και προσωρινή.

Ταύρος
Η Αφροδίτη τελειώνει την ανάδρομη πορεία της και ως βασικός πλανητικός κυβερνήτης σου διευκολύνει τα σχέδια και την επικοινωνία σου. Ανακαλύπτεις νέους τρόπους για να απολαύσεις τον εαυτό σου και να αναβιώσεις ένα παλιό χόμπι. Όσο ο Ερμής παραμένει ανάδρομος απόφυγε τις μεγάλες αποφάσεις και αλλαγές στα εργασιακά και προσαρμόσου στις υπάρχουσες συνθήκες. Μια αλλαγή και νέες δραστηριότητες θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και θα ενισχύσουν τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη αλλάζει ταχύτητες και έχεις πιο καθαρή εικόνα όσον αφορά στα συναισθήματα, τις σχέσεις, τα χρήματα και τα θέματα οικειότητας. Ωστόσο ο Ερμής παραμένει ανάδρομος και οι ρυθμοί στα εργασιακά παραμένουν αργοί. Η αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας στη σχέση με τον αγαπημένο σου λειτουργεί αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου. Εάν είσαι μόνη, μείωσε τις προσδοκίες σου και πέρνα ευχάριστα απολαμβάνοντας το φλερτ.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη τελειώνει την ανάδρομη πορεία της και σου έχει δώσει τη δυνατότητα να αναγνωρίσεις τα σημεία δυσαρέσκειας ή ανισορροπίας στη δουλειά, το καθημερινό περιβάλλον και τις στενές σχέσεις. Τώρα βλέπεις πού μπορείς και πρέπει να κάνεις βελτιώσεις. Ωστόσο σήμερα πάρε τα πράγματα χαλαρά και απόφυγε να λάβεις ή να παραβιάσεις αποφάσεις και δεσμεύσεις. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, πάρε τις αποφάσεις που θα σπάσουν τα δεσμά του παρελθόντος.

Λέων
Η Αφροδίτη τελειώνει σήμερα την σχεδόν έξι εβδομάδων ανάδρομη πορεία της και αισθάνεσαι ήδη πιο ανάλαφρη. Έχεις αμφισβητήσει συγκεκριμένες προσκολλήσεις ή επίπεδα χαράς και αποφασίζεις να δώσεις περισσότερο χρόνο και χώρο στις προσωπικές σου απολαύσεις. Η αγάπη και η ευχαρίστηση στη σχέση με τον αγαπημένο σου γίνονται πιο ξεκάθαρες. Εάν είσαι μόνη, η μετατόπιση της Αφροδίτης κρύβει εκπλήξεις.

Παρθένος
Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι οι γύρω σου είναι απασχολημένοι με τα ζητήματα τους καθώς η Αφροδίτη αλλάζει ταχύτητα σήμερα. Κατά τη διάρκεια της αλλαγής που συμβαίνει τώρα μπορεί να είναι δύσκολο να διαβάσεις τα σήματα, αλλά σιγά σιγά θα αρχίσεις να αποκτάς κάποια σαφήνεια με τις ερωτικές σχέσεις, τα θέματα γύρω από τα παιδιά ή τα δημιουργικά έργα. Διαφωνίες ή αδιέξοδα μπορούν να επιλυθούν και να διορθωθούν.

Ζυγός
Νωρίς σήμερα η Αφροδίτη γυρίζει ορθόδρομα μετά από έναν κύκλο έξι εβδομάδων και είναι πιθανό να αρχίσεις να νιώθεις πιο ξεκάθαρα τα συναισθήματα σου τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Αναγνωρίζεις τι είναι πιο σημαντικό για εσένα, ποιον και τι εκτιμάς και πού βρίσκεσαι ιδιαίτερα σε ένα οικογενειακό ή οικιακό ζήτημα που έμεινε καθυστερημένο. Οι γνώσεις που έχεις αποκτήσει από το παρελθόν σε βοηθούν να βελτιώσεις τη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη σταθμεύει και επανέρχεται σε ορθή πορεία μετά από έξι εβδομάδες ανάδρομης κίνησης και οι αλλαγές είναι στα σκαριά, όμως αυτή η αλλαγή μπορεί να θολώσει τα πράγματα μόνο προς το παρόν. Τις επόμενες βδομάδες θα πάρεις περισσότερη ικανοποίηση από τα έργα, τις σπουδές και τις επικοινωνίες. Ένα θέμα που συνάντησε καθυστερήσεις μπορεί τώρα να δρομολογηθεί ή να διορθωθεί. Εστίασε λιγότερο στο παρελθόν και περισσότερο στο που πηγαίνεις, κυρίως σε θέματα που αφορούν στα αισθηματικά.

Τοξότης
Η Αφροδίτη τελειώνει σήμερα την ανάδρομη πορεία της διάρκειας έξι εβδομάδων που σε βοήθησε να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι σου δίνονται δεύτερες ευκαιρίες ή ότι μαζεύεις τα κομμάτια σου. Η ζωή φαίνεται λίγο πιο εύκολη όταν ξέρεις τι έχεις στην καρδιά σου. Τα οικονομικά ζητήματα, τα καθυστερημένα έσοδα και η σύγχυση σχετικά με την ιδιοκτησία μπορούν να ξεκαθαριστούν. Στόχος σου είναι να βρεις τρόπους να βελτιώσεις τη συναισθηματική σου ζωή.

Αιγόκερος
Η Αφροδίτη τελειώνει σήμερα τον σχεδόν έξι εβδομάδων ανάδρομο κύκλο της. Επειδή αυτή η φάση συνέβη στο ζώδιό σου ήταν λίγο πιο προσωπική για σένα. Ενώ μπορεί να είσαι πιο προσεκτική με την καρδιά σου για λίγο περισσότερο, θα επιστρέψεις σιγά σιγά σε καλό δρόμο στους τομείς της ευχαρίστησης, της άνεσης και της αγάπης. Τις επόμενες εβδομάδες θα έχεις μερικές δεύτερες ευκαιρίες με άλλους και άφθονο χρόνο για να απολαύσεις τον εαυτό σου αλλά και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη, ευκαιρίες επανασύνδεσης αλλά και νέες γνωριμίες δίνουν χρώμα στη ζωή σου.

Υδροχόος
Μετά από έξι εβδομάδες ανάδρομης κίνησης η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία. Αν και βοηθά να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου, η ίδια η αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει κάποια σύγχυση. Ωστόσο οι περίπλοκες σχέσεις ή τα συναισθήματα μπορεί να αρχίσουν να έχουν νόημα τις επόμενες εβδομάδες και ο δρόμος μπροστά φαίνεται να είναι λίγο πιο ασφαλής. Μια απόφαση για ένα θέμα του παρελθόντος τώρα μπορεί να φαίνεται πιο απλή όμως μπορεί και άχρηστη.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία και αν και ακόμα οι αλλαγές φαίνεται να είναι στον αέρα είναι θετικές. Ωστόσο οι αντιλήψεις είναι ασαφείς καθώς η αλλαγή γίνεται τώρα οπότε αφιέρωσε χρόνο πριν καταλήξεις σε συγκεκριμένα συμπεράσματα. Τις επόμενες εβδομάδες συναισθηματικές αγκυλώσεις ή περίπλοκα συναισθήματα και φιλίες πιθανότατα θα ξεκαθαριστούν. Στην καλύτερη περίπτωση έχεις αποκτήσει πολύτιμες γνώσεις για τις φιλίες, τους στόχους και το επίπεδο ικανοποίησης από τις σχέσεις σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template