Αυτό που τόλμησε ο δικηγόρος Θεοδωρόπουλος και έκανε «Τούρκο» τον Γιώργο Παπαδάκη

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022. Οι λέξεις αποδεικνύονται πολύ ελαττωματικές σε βαθμό που έχουν ανάγκη για συνεργείο-service στη προσπάθεια να περιγράψεις το έπος που έλαβε χώρα στην εκπομπή του τηλεπαρουσιαστή Παπαδάκη.


Γράφει ο Γιώργος Αυτιάς


Χάρη στον τολμητία δικηγόρο Θεοδωρόπουλο ο οποίος άδραξε στη κυριολεξία τα λεπτά που του παραχώρησε ο εκπομπάρχης και με λέξεις οι οποίες μια προς μία έσπρωχαν το μαχαίρι όλο και πιο βαθιά στη πληγή του Παπαδάκη ίσως πέτυχε να απαλλάξει το φιλοθεάμον ελληνικό κοινό από τον τηλεπαρουσιαστή ο οποίος θα το σκεφθεί πολύ σοβαρά πριν ανανεώσει εκ νέου το συμβόλαιό του.

Αυτό που συνέβη στον αέρα του Παπαδάκη απέδειξε ότι αρκεί μια στιγμή να τα χάσεις όλα. Μια στιγμή αρκεί κι ενώ έχεις χώσει τη κάμερά σου στις ζωές αμέτρητων θυμάτων με το άλλοθι της δημοσιογραφίας και του ρεπορτάζ ήρθε επιτέλους η στιγμή, μια στιγμή στη διάρκεια μιας βουλιμικής καριέρας στην οποία δεν φρόντισες σαν δάσκαλος που υποδύεσαι ότι είσαι να εκπαιδεύσεις έναν νέο άνθρωπο ώστε να συνεχίσει στο πόδι σου αυτή την εκπομπή.

Αντίθετα φρόντιζες να κατασπαράζεις σαν ερπυστριοφόρο όλους τους συμπαρουσιαστές σου, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι ήταν αναγκασμένοι να υποστούν την τυραννία του ακατάπαυστα ναρκισσευόμενου εγώ σου.

Η εκπομπή σου υπήρξε ένα απέραντο κοιμητήριο αναλώσιμων συμπαρουσιαστών τους οποίους κατασπάραζε η βουλιμία σου για το γυαλί.

Μάλιστα κάθε φορά που επρόκειτο να ανανεωθεί το σύμβολαιό σου φρόντιζες να διαδίδεις την δήθεν δυσαρέσκεια με το κανάλι ώστε να εξασφαλίζεις πάντα την ανανέωση του πλουμιστού συμβολαίου σου.

Αλήθεια, τόσες δεκαετίες στο γυαλί, εσύ ο δάσκαλος της δημοσιογραφίας, πως και δεν κατάφερες να εμπνεύσεις, να εκπαιδεύσεις, να μεταλαμπαδεύσεις τις μοναδικές αρετές σου, τη τεχνογνωσία σου, το ταμπεραμέντο σου στους συνεργάτες-συμπαρουσιαστές σου οι οποίοι υπήρξαν οι πιο λιγομίλητοι συμπαρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση;

Τρομοκρατημένοι από τον δάσκαλο και μέντορα Παπαδάκη. Ακόμη και από τα χαστούκια του Κασιδιάρη στα οποία ξεδίπλωσες όλη σου τη γενναιότητα και το ταμπεραμέντο του ιπποτισμού σου απέναντι στο γυναικείο φύλο, οι λέξεις που ξέρασε ο δικηγόρος Θεοδωρόπουλος βρήκαν απόλυτα τον στόχο τους.

Ταυτόχρονα ο Θεοδωρόπουλος άνοιξε το δρόμο και σε άλλους γενναίους παραθυράτους ώστε να αντιμετωπίζουν επί ίσοις όροις τις ναρκισσευόμενες τηλεπερσόνες που έχουν την ψευδαίσθηση ότι ο κόσμος εκεί έξω δεν τους κρεμάει κουδούνια και πως ακόμη και όταν γυρνάνε τη πλάτη τους για να βγουν από ένα φούρνο ή μια ταβέρνα οι μούτζες δεν πέφτουν σύννεφο.

Τιμή και δόξα στον δικηγόρο Θεοδωρόπουλο. Ας είναι το παράδειγμά του ο φάρος που θα οδηγεί και όσους από συγκυρία έχουν την ευκαιρία να ξεράσουν σε κάθε τηλεπερσόνα τον εμετό ενός ολόκληρου λαού ακόμη κι εάν τους παρακολουθεί γιατί δεν έχει τίποτε καλύτερο να κάνει στην κατά λάθος ζωή του. Τα καλύτερα έρχονται…

πηγή

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template