ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 29 Μαΐου 2022

Κυριακή 29 Μαΐου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός
Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή της στον ηλιακό 2ο οίκο σου κι έτσι μέχρι τις 22/6 μπορείς να απολαύσεις την αυξημένη σου αυτοεκτίμηση που αντανακλά στους γύρω σου και σε βοηθά να αυξήσεις το εισόδημά σου, να λάβεις δώρα, να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για να σε παρακινήσουν να φροντίσεις τα καθήκοντά σου. Έτσι, μιας και είναι Κυριακή, ασχολήσου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου σε κάνει να ξεχωρίζεις κι έτσι μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Ταύρος
Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε το ταξίδι της στο δικό σου ζώδιο και είναι μια ευχάριστη, αναζωογονητική επιρροή που διαρκεί μέχρι τις 22/6. Τις επόμενες εβδομάδες εκπέμπεις θετική ενέργεια και προσελκύεις την προσοχή. Υπάρχει περισσότερη διαύγεια στην αγάπη και η γοητεία σου ενισχύεται σημαντικά. Κάτι που εξυπηρετεί δεόντως την ερωτική σου ζωή. Οι σημερινές διελεύσεις είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για την κοινωνική σου ζωή.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή της στον ηλιακό 12ο οίκο σου και αυτός ο κύκλος μπορεί να είναι μια στιγμή μεγαλύτερης κατανόησης της πιο πνευματικής πλευράς της αγάπης ή μια στιγμή για να κάνεις θυσίες στο όνομα της αγάπης. Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια κατάσταση ή για να βρεις τα κατάλληλα κίνητρα ώστε να κάνεις βελτιώσεις.


Καρκίνος

Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε το ταξίδι της στον κοινωνικό σου τομέα γλυκαίνοντας ή εξομαλύνοντας την κοινωνική σου ζωή. Έτσι οι επόμενες εβδομάδες ευνοούν ιδιαίτερα τη σύνδεση με φίλους ή την απόλαυση ειδικών έργων. Η σημερινή μέρα είναι καλή για παραγωγικότητα. Η αξιοπιστία κάποιου ή μια χειρονομία προς εσένα μπορεί να εκτιμηθεί πολύ.

Λέων

Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή της στο δημόσιο τομέα σου και φέρνει οφέλη στην καριέρα ή τη φήμη σου. Η επιδίωξη μακροπρόθεσμων στόχων θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Η δημόσια εικόνα σου είναι σημαντική και ενισχυμένη για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Η ερωτική σου ζωή μέσα από την αυξημένη σου κοινωνικότητα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για αυτό προετοιμάσου για όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές, αλλά και εκπλήξεις.

Παρθένος
Η Αφροδίτη περνά από τον ηλιακό 9ο οίκο σου και θα επηρεάσει αυτήν την περιοχή έως τις 22/6. Η αγάπη σου να μαθαίνεις και να βιώνεις νέα πράγματα είναι στο επίκεντρο και ελκύεσαι από ανθρώπους μέσω πεποιθήσεων ή ιδανικών. Ωστόσο δεν σκέφτεσαι την ερωτική σου ζωή ή τα συναισθήματα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμελήσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη, τα κριτήρια σου γίνονται πιο αυστηρά απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Ζυγός
Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή της στον ηλιακό 8ο οίκο σου κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες οι σχέσεις σου μπορεί να είναι πιο περίπλοκες. Οι βαθύτερες συνδέσεις είναι υπέρ σου και είναι μια καλή στιγμή για να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Η επίλυση διαφορών είναι στο επίκεντρο και είναι θετική. Σήμερα είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να δεις τι μπορείς να βελτιώσεις με τη δουλειά, τα οικονομικά ή την υγεία σου.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη ξεκίνησε τη διέλευσή της στον τομέα των συνεργασιών σου ευλογώντας τις σχέσεις σου μέχρι τις 22/6. Είναι ένας εξαιρετικός κύκλος για να προσελκύσεις κάτι ευχάριστο στη ζωή σου ή να βελτιώσεις τις υπάρχουσες σχέσεις. Η επίλυση των συγκρούσεων έρχεται φυσικά και επωφελείσαι από τα σχόλια, τη βοήθεια ή τη συμβολή των άλλων περισσότερο από το αναμενόμενο. Σήμερα ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τα πρακτικά στοιχεία ενός έργου και το ένστικτό σου είναι ισχυρό για ό,τι έχει να κάνει με μακροπρόθεσμη αξία.

Τοξότης
Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή της στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου κι έτσι αναζητάς ένα καλύτερο περιβάλλον στην καθημερινή σου ζωή τις επόμενες εβδομάδες και τείνεις να κάνεις τις εργασίες και τις δουλειές σου πιο ευχάριστα. Σήμερα μπορεί να υπάρξουν βελτιώσεις στη δυναμική της οικογένειας ή στο νοικοκυριό ιδιαίτερα σε σχέση με την ανάληψη ευθυνών κι αυτό μπορεί να είναι ικανοποιητικό και σταθεροποιητικό.

Αιγόκερος

Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευση της στον 5ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας ευγένεια, δύναμη έλξης, παρόρμηση για αλληλεπίδραση και αυξημένη γοητεία στη ζωή σου μέχρι τις 22/6. Σήμερα είσαι σε καλή κατάσταση ώστε να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή σε πρακτικές λεπτομέρειες που σε βοηθούν να βελτιώσεις ή να εξασφαλίσεις σχέσεις και έργα. Τα κίνητρα σου ανεβαίνουν και η καλή σου διάθεση είναι μεταδοτική.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή της στον ηλιακό 4ο οίκο σου και έχεις μια έμφυτη ανάγκη να βιώσεις περισσότερη αρμονία, άνεση, ομορφιά και ισορροπία στο οικιακό περιβάλλον και την οικογενειακή σου ζωή τις επόμενες εβδομάδες. Χρειάζεται λίγη προσοχή με την αγάπη, το κυνήγι της ευχαρίστησης και τα χρήματα. Σήμερα επωφελείσαι από μια αργή, σταθερή και πιο απλή προσέγγιση στη ζωή σου.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη στον τομέα των επικοινωνιών σου καθιστά κατάλληλη την επόμενη περίοδο για να μάθεις, να μοιραστείς και να απολαύσεις την καθημερινότητά σου. Αυτή η διέλευση της Αφροδίτης βελτιώνει και ενισχύει τις ικανότητές σου να συναναστρέφεσαι, να επικοινωνείς και να συνδέεσαι. Είσαι πρόθυμη να αφήσεις ένα θέμα που σε απασχολεί και να απολαύσεις τη μέρα και το φλερτ.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template