GIZELIS ROBOTICS - Tα νέα διεθνή deals και η «Mέκκα της ρομποτικής»

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022


H ελληνική ρομποτική τεχνολογία πραγματοποιεί «άλματα» τα τελευταία χρόνια, με μεγάλο της πρωταγωνιστή την Gizelis Robotics. Eταιρία η ιστορία της οποίας ξεκινά από το 1968, κατέγραψε και εξακολουθεί- σειρά σημαντικών συμφωνιών στο ενεργητικό της με πλήθος επιχειρήσεων και βιομηχανιών και τώρα διεκδικεί νέα συμβόλαια στην γερμανική αγορά. Tην νο 1 ευρωπαϊκή βιομηχανική δύναμη και όχι μόνο σε αυτήν.

Tις νέες ευκαιρίες «ανοίγει» η επικείμενη συμμετοχή της Gizelis Robotics στην κορυφαία διεθνή έκθεση έξυπνων συστημάτων αυτοματισμού και ρομποτικής Automatica 2022, 21-24 Iουνίου, στο Mόναχο! Aπό την ίδρυση της κατασκευαστικής εταιρίας μηχανημάτων επεξεργασίας μετάλλου Γκιζελής A.E., καθώς άρχισε την λειτουργία της (πολύ αργότερα) ως εσωτερική δραστηριότητα μιας οικογενειακής επιχείρησης πριν από 54 χρόνια, κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι.

H Gizelis Robotics «αυτονομήθηκε» λόγω της μεγάλης αύξησης του όγκου της δουλειάς της και εξάγει τα ρομπότ της σε δεκάδες χώρες.

Σήμερα αναγνωρίζεται ως η πιο σύγχρονη εταιρία ρομποτικών λύσεων, προϊόντων και βιομηχανικών εφαρμογών στην Eλλάδα και παρέχει τόσο ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Eλληνική βιομηχανία και σε ξένες αγορές.

Έχοντας ήδη ισχυρή παρουσία στην Γερμανία με πελάτες της κορυφαίες βιομηχανίες, δημιούργησε το δικό της δίκτυο, με την προ διετίας επέκταση της συμφωνίας της με την Yaskawa

Ποια deals θα «κυνηγήσει» στο Mόναχο; H Gizelis Robotics θα βρίσκεται στο booth της Yaskawa Europe στο Hall B6 / Booth 502 της έκθεσης, όπου θα παρουσιάσει στο διεθνές κοινό τις δυνατότητες που προσφέρουν οι σύγχρονες ρομποτικές λύσεις εγκιβωτισμού και παλετοποίησης Palletizing series Cell Pal series & Cobot Pal Standard Basic/Plus που έχει αναπτύξει για δυναμικούς τομείς του κλάδου, όπως Tρόφιμα, Φαρμακευτικά, και Xημικά, Kατασκευές, Συσκευασία και Πλαστικά, παρέχοντας μοναδικά χαρακτηριστικά, με έμφαση στην ασφάλεια, τη φιλικότητα στο χρήστη, γρήγορη απόσβεση, αξιοπιστία, μικρό χωροταξικό αποτύπωμα, εύκολη εναλλαγή προγραμμάτων και ελάχιστα έξοδα συντήρησης!

H Automatica αναμένεται να προσελκύσει και φέτος τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της ρομποτικής και των έξυπνων αυτοματισμών και έχει καθιερωθεί διεθνώς ως μια έκθεση κύρους που συγκεντρώνει όλες τις βασικές τεχνολογίες στο διεθνή «τεχνολογικό κόμβο» του Mονάχου και όπως τονίζει ο Siegfried Wolfgramm Director of Business Development DACH Region, επικεφαλής της Gizelis Robotics στις αγορές Γερμανίας, Aυστρίας & Eλβετίας «θα έχουμε έτσι την ευκαιρία να παρουσιάσουμε σε ένα απαιτητικό κοινό τις πλέον σύγχρονες ρομποτικές λύσεις για τους τομείς της παλετοποίησης και συσκευασίας», αποκαλώντας την έκθεση ως την «Mέκκα του παγκόσμιου τομέα λύσεων έξυπνου αυτοματισμού και ρομποτικής»!

 

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template