ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 17 Αυγούστου 2022

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των ευθυνών σου, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Σου δίνεται μια νέα προοπτική και η δυνατότητα να αναλάβεις δράση. Μπορείς να πετύχεις πολλά σήμερα με τη δύναμη των λέξεων γι’ αυτό δώσε προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι. Συναισθηματικά έχεις την ανάγκη να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου και να καλύψεις κενά ή λάθη. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να γοητεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος
Η μέρα σου προσφέρει μια ωραία ψυχική ενέργεια κι έτσι μπορείς να διδάξεις, να μοιραστείς, να εξερευνήσεις ακόμα και να αλλάξεις γνώμη. Συνάδελφοι και συνεργάτες ανταποκρίνονται θετικά στις ιδέες σου και η δικτύωση σου προσφέρει πολύτιμη βοήθεια. Σήμερα ίσως θελήσεις να εξετάσεις πιο προσεκτικά κάποιες αγορές ή δεσμεύσεις σου. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι γλυκιά και ρομαντική. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση σου είναι ανεβασμένη κι αυτό σε κάνει πιο σαγηνευτική.

Δίδυμοι
Η αναζήτηση κρυφών απαντήσεων και κινήτρων μπορεί να εμπλουτίσει τη ζωή σου αν χρησιμοποιηθεί με σύνεση και οι άλλοι ζητούν τη γνώμη, τη συμβουλή και τη βοήθεια σου, κάτι που ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου και σε γεμίζει ενέργεια. Μια συζήτηση με τον αγαπημένο σου μπορεί να λύσει αρκετά προβλήματα και να σε κάνει να νιώσεις πιο ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και απόλαυσε το φλερτ.


Καρκίνος
Οι τρέχουσες ενέργειες υποστηρίζουν πολύ τους συμβιβασμούς, τις διαπραγματεύσεις και δίνουν νέα ενέργεια σε σχέσεις και φιλίες. Επίσης μπορεί να μάθεις ένα μυστικό ή να μιλήσεις για ένα προσωπικό θέμα, σήμερα που καθορίζεται το παρελθόν και τα κρυμμένα θέματα. Έτσι θα πρέπει να είσαι προσεκτική και υπεύθυνη απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και να μην του κρατάς μυστικά που κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική κατάσταση πολύ πιθανόν να επανέλθει.

Λέων

Μια ωραία ροή ενέργειας είναι μαζί σου για την ολοκλήρωση και την εκπλήρωση αρμοδιοτήτων με λιγότερη προσπάθεια απ’ ότι συνήθως. Αναζήτησε τρόπους για να βελτιώσεις τις καθημερινές σου ρουτίνες και συνήθειες και να μειώσεις το άγχος. Ευκαιρίες στα εργασιακά κάνουν την εμφάνιση τους. Η συζήτηση ενός προσωπικού θέματος κυρίως με τον ερωτικό σύντροφο σου με αντικειμενικότητα θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου αυξάνονται δίνοντας σου τη δυνατότητα της σωστής επιλογής.

Παρθένος
Μπορείς να νιώσεις ευχάριστα συνδεδεμένη σήμερα με τους άλλους και να απολαύσεις δραστηριότητες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς σου διεγείροντας τη δημιουργική και παιχνιδιάρικη διάθεση σου. Η διπλωματία με μια μικρή δόση ειλικρίνειας θα βοηθήσει και θα προωθήσει αποτελεσματικότερα τα σχέδια σου. Είσαι γενναιόδωρη συναισθηματικά κι αυτό αρέσει στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οτιδήποτε κι αν κάνεις σήμερα το βέβαιο είναι πως θα περάσεις καλά.

Ζυγός
Με τη Σελήνη όλη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, μεγαλώνει η ανάγκη σου για ασφάλεια και θαλπωρή. Μπορεί να προκύψει μια εντελώς νέα προοπτική για ένα επαγγελματικό θέμα και είναι καλό να εξερευνήσεις τις επιλογές σου. Δείχνεις την αγάπη σου στον ερωτικό σύντροφο σου με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο που τον εκπλήσσει. Εσύ που είσαι μόνη, εξελίξεις και νέα λαμβάνεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και να καταλήξεις σε συμφωνίες ή να διαπραγματευτείς με επιτυχία τα προσωπικά σου συμφέροντα. Επιδιώκεις την αρμονία στη σχέση με τον αγαπημένο σου γι’ αυτό αλλάζεις στάση και συμπεριφορά. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και αυξημένη κοινωνικότητα φέρνουν στον δρόμο σου ιδανικές ευκαιρίες.

Τοξότης
Σήμερα αναζητάς οικειότητα και ασφάλεια. Πρακτικά και όχι συναισθηματικά θέματα τείνουν να καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στο μυαλό σου. Εμπιστεύσου τις γνώσεις σου για να προσεγγίσεις τους άλλους και για να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Οι στιγμές που περνάς με τον αγαπημένο σου είναι ευχάριστες. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερος
Σήμερα νιώθεις πιο φιλόδοξη και πρακτική απ’ ότι συνήθως. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για περισσότερη κοινωνικοποίηση, χιούμορ και καλές αποδοτικές συνεργασίες. Φαίνεται να κατανοείς τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου περισσότερο από κάθε άλλη φορά κι αυτό ανανεώνει τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η ενισχυμένη γοητεία σου μπορεί να σαγηνεύσει τους πάντες.

Υδροχόος
Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σου δίνει νέες δυνατότητες και τρόπους να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις όποιες αποφάσεις σου κυρίως αυτές που αφορούν στην εξέλιξη της επαγγελματικής σου εξέλιξης. Η ατμόσφαιρα με τον ερωτικό σύντροφο σου είναι ιδανική για να πλησιάσετε ουσιαστικά ο ένας τον άλλον, να μιλήσετε και να μοιραστείτε όνειρα, επιθυμίες και σκέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, βεβαιώσου για κάποια πράγματα πριν οδηγηθείς σε μια επανασύνδεση.

Ιχθείς
Ευχάριστη και δραστήρια είναι η μέρα σου καθώς οι ενέργειες είναι πολύ ευνοϊκές για τα σχέδια σου. Η κοινωνικότητα σου ενισχύεται και τα στάνταρ σου ανεβαίνουν. Διαπραγματεύσου νέες συμφωνίες με γνώμονα τα δικά σου συμφέροντα καθώς ο λόγος σου σήμερα έχει ιδιαίτερη ισχύ. Ανανεωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για εκπλήξεις, απαντήσεις και ευχάριστες γνωριμίες.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template